lauantai 7. syyskuuta 2013

Norsu String-hyllyssä

Meille muutti norsuperhe. Eikä ihan mitkä tahansa töräyttelijät, vaan Georg Jensenin suloinen moneyphant -lipas pikkukaksostensa kanssa. Iso norsu on ruostumatonta terästä ja poikaset ovat tammea. 


Söpöset pikkunorsut ovat tyttären neljävuotissynttärilahja hänen kummitädiltään. Mahtava lahjaidea, joka miellyttää sekä lasta että äitiä. On mukavaa saada kotiin ajatonta designia, jossa on mukana kasvatuksellinen idea. Norsuperhe saa opettaa lasta säästämään ja sinne kertyneillä kolikoilla voidaan sitten toteuttaa jokin pieni haave tai unelma.


Kotona design-taululle kirjoitin "I love you" -viestin perheelle lähtiessäni alkuviikolla työmatkalle. Meinasin tikahtua nauruun, kun mieheni kysyi, että onko taulun viesti kohdistettu hänelle vai blogini lukijoille :D 

No, rakkautta riittää kyllä kaikille ;) Mukavaa lauantai-iltaa!

16 kommenttia:

 1. Nuo norsut on aivan ihania! Itsekin olen miettinyt niiden hankintaa, mutta saas nähdä, tuleeko koskaan hankittua:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat norsut. Hyvä idea antaa lahjaksi jotain noin ajatonta ja kestävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä minäkin pidän. On mukava ajatella, että norsut saavat muuttaa aikanaan tytön mukana omaan kotiinsa... <3

   Poista
 3. Mainionnäköiset säästöronsut :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo norsut! ja Hauska kommentti mieheltä :)

  VastaaPoista
 5. Minä kannatan myös aina näitä ajattomia lahjoja. Meillä on kohta 4 täyttävä tyttö ja paljon lahjanostajia. Olemme aina yrittäneet keksiä isomman jutun, mihin moni sitten osallistuu. Tänä syksynä vuorossa on pinkki Jielden lamppu, jonka uskon kestävän hänen käytössään todella pitkään. Pinkki Jielde on muutes aika herkullinen ja sopi aivan täydellisesti tällaiseen hieman modernimpaan lastenhuonemakuun:
  http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/2013/08/jielde-pinkki-jalkalamppu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat hyviä ideoita! Vaikka toki lelut ja vaatteet ovat myös tärkeitä ja mieluisia, on kiva joskus saada ja antaa jotain ajatonta :)

   Poista
 6. Ihanat norsut. Kaunis designlahja, joka on myös hyödyllinen. Lapsi oppii samalla tuntemaan rahan arvon ja säästämään johonkin kivaan. Ai että se on sitten kivaa kun on se summa koossa ja saa itse mennä ostamaan kauan halutun jutun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelen. Ja voi sitä iloa, kun saa laittaa omaan säästönorsuun kolikoita :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...