tiistai 17. syyskuuta 2013

Tunnustus työhuoneessa

Mikä se on naisella mielessä? No työ tietenkin! Ja työhuone. Olen iloinen siitä, että meillä on oma tila kotona työnteolle. Työhuoneeseen voi levittää työpaperinsa ja ne kolme kännykkää. Istahtaa alas ideoimaan blogihommia tai kirjoittaa rauhassa tajuntansa virtaa. Tila, aika ja paikka ajattelulle. Tosin olen kyllä sitä mieltä, että yleensä parhaat ideat tulevat kahvilla, lenkillä tai dialogissa; työhuoneessa tai työpaikalla ne vain puserretaan käytäntöön. Minun piti jo eilen kertoa näistä mustavalkoista ihastuksistani, mutta jäinkin niin rautakauppaepisodin pyörteisiin, että jätin nämä suosiolla tälle päivälle.


Hurmavat teipit sain lahjaksi Ikean papershopista. Viimeistään joulun paketoinneissa nämä pääsevät valloilleen. Niillä voisi myös tuunailla yhtä ja toista, kehyksiä, kortteja, pistorasioita tai ratkenneita saumoja. Vai oliko niitä varten joku ompelukonejuttu? ;) Muistikirjat ovat Tigerin valikoimaa, ihan hirmuhienot ja hirmuhalvat. Maksoivatkohan yhteensä ehkä kolme euroa. 


Askosta ostettu kohotettu seinäteksti jaksaa viehättää minua ja palauttaa tarvittaessa perusasioiden äärelle. Vaikka välillä on kiirettä, deadlineja, unohtuneita yksityiskohtia, vääriin osoitteisiin lähettyjä sähköposteja, aamuruuhkaa, riittämättömyyttä ja stressinpoikastakin, voin rehellisesti sanoa rakastavani työtäni. Tai siis tällä hetkellä niitä molempia. Plus omaa hömpänpömppäblogiani, joka irroittaa jalkani joka ikinen ilta sentin verran maankamaralta. Ja auttaa jaksamaan arjen rutistuksissa. 

Että pus vaan sinne ruudun toiselle puolelle ;D Ja jos tunne on molemminpuolinen, niin kosinnan sijaan voi antaa äänen Modernisti Kodikkaalle Gloria Blog Awarsissa


14 kommenttia:

 1. Tiger hohoi, tule jo Jyväskylään!

  VastaaPoista
 2. Vitsi, kiitos muistutuksesta Kerttu! Tosiaankin olen unohtanut, että Ikea Paper Shopin piti avautua tänne Tampereellekin syyskuussa. Ihania teippejä ja nuo muistikirjat on kyllä superhienot myös! :)

  Eiks ole ihana tunne, kun on työ, jota rakastaa? Mä ainakin rakastan mun työtä ja sitä työntekoa. Aivan loistavaa! :) Ja mitä me tekisimmekään ilman blogistaniaa ja blogejamme. Elämässä on kaikki aikas hyvin <3

  Tunnelmaa tiistai-iltaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kurkkaamassa Ikeassa paikanpäällä, on varmaan aika suloiset valikoimat :) Ja mieleinen työ on ilo, meneehän siihen kuitenkin 1/3 päivästä!

   Poista
 3. Tiger on kyllä ihan mieletön kauppa, kaikkea kivaa ja vieläpä edullisesti! :) On mukavaa kun on työ mistä tykkää, jonne on kiva mennä joka päivä :) Ollaan onnekkaita siinä! :)

  Mukavaa viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän kuin karkkikauppa, mitään ei pitäisi ostaa, mutta kuitenkin jotain pientä lähtee mukaan :D

   Poista
 4. Nuo Ikean paper shopin tuotteet on ihania, itsellä lähti vähän mopo käsistä muutama vko sitten niiden kamssa :D mutta ompahan mistä valita kun paketointirumba alkaa :D tosi kivat nuo tigerin muistikirjatkin, täytyypä käydä itsekkin liikkeessä piipahtamassa hih

  - P -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voin vain kuvitella, miten mopo keulii Tigerissa :D

   Poista
 5. Mitähän mahdat tehdä työksesi? Lisäsin tämän blogisi luetuimpien blogien listalleni, sait vakkari-vierailijan minustakin. :) Kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos paljon! Työni ovat viestintä- ja koulutusalalla :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...