sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vielä ehtii

Hyvää sunnuntaihuomenta!

Muistuttelen näin aamutuimaan, että vielä tänään ehtii osallistua Isoisän puulelujen arvontaan, jossa voit voittaa omaan kotiin tai lahjaksi klassikkolelun. Täältä löydät arvontapostauksen, johon kannattaa jättää kommentti. Yritys edustaa meillä nähtyjen tyttömäisten ihanuuksien lisäksi myös mm. puisia  palikoita, autoja, pelejä, rytmisoittimia ja muumihahmoja. 


Isoisän puulelut haluaa ilahduttaa kampanjallaan puulelujen ystäviä ja tarjoaa kaikista tuotteistaan blogini lukijoille 15 % alennuksen. Tustustu tyylikkäisiin puisiin tuotteisiin osoitteessa www.isoisanpuulelut.fi. Tilaukset ja hintatiedot saat osoitteesta isoisanpuulelut @ co.inet.fi (poista välilyönnit osoitteesta). Kerro samalla, että olet Modernisti Kodikkaan lukija.

***

Niinkuin vähän oletinkin, eilisen postauksen uusi matto jakaa mielipiteitä. Hyvä niin! Sisustus on sellainen asia, jossa ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Aamu on mielestäni mukava aloittaa vähän pehmeämmässä sisustuslookissa, sytytellä takkaa ja kyntilöitä. 


Lempeää syyssunnuntaita <3

5 kommenttia:

 1. Rentoa sunnuntaita myös sinulle. Matto näyttää ihanan pehmoisalta :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Niinhän se on että nämä makuasiat jakavat mielipiteitä.
  Ajattelisin, että se mikä omaa silmää miellyttää se on hyvä.
  Ja onneksi sisustusrintamlla riittää tilaa kaikille ideoille aj ajatuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Juuri näin se menee! Itse ainakin nautin blogissani siitä asiallisesta ja hyvin argumentoidusta keskustelusta, jota sisustusteemojen ympärillä käydään. On rikkaus, että olemme välillä eri mieltä!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...