lauantai 28. syyskuuta 2013

Voita liput KotiVisio-messuille!

Olettekos kuulleet KotiVisio-messuista? Heti Habitaren perään saamme nauttia toisesta kodin sisustustamisen ja kotona viihtymisen tapahtumasta. KotiVisio-messut järjestetään Tampereen messukeskuksessa 4.-6.10.2013. Tapahtuma koostuu teema-alueista, joista löytyy vinkkejä sekä sisustukseen että pintaratkaisuihin.


Teema-alueet keskittyvät kylpyhuoneisiin ja saunoihin, keittiöön ja kattaukseen, huonekaluihin sekä piensisustukseen ja somistukseen. Asiantuntijana mukana on mm. sisustusarkkitehti Marko Paananen, joka pitää tietoiskuja mm. kodin valaistuksesta ja sisustamiseen liittyvistä arjen haasteista. 


Minulla on ilo arpoa blogini lukijoille viisi kahden hengen lippupakettia (arvo 24 e) KotiVisio-messuille. Koska Facebookissa on käynyt viime aikoina mahtava vilinä ja tykkääjiä on siellä jo lähes 800, haluan arpoa liput tällä kertaa siellä. Osallistuminen on tosi helppoa. Käy jättämässä tykkäys ja kommentti Modernisti Kodikkaan Facebook-sivuilla tähän postauksessakin nähtävään kuvaan ja olet mukana! Tällä kertaa tehdään pikaisella aikataululla ja aikaa on maanantaihin 30.9. klo 12 saakka. 

Onnea matkaan ja mukavaa lauantai-iltaa!

Ps. Olen tutustunut Facebookin uusiin arvontasääntöihin ja tämä arvonta on toteutettu niiden mukaan. 

11 kommenttia:

 1. Olin kevään harjoittelussa keväällä tekemisissä sekä KotiVision että Asta Rakentajan kanssa. Tulossa on tosi hienot messut!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiva kuulla, toivon todella paljon onnea uudelle tapahtumalle!

   Poista
 2. Kiva arvonta, mutta kaikki ihmiset eivät edelleenkään ole siellä facessa...joten täytyy mennä lippuluukun kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt jotain kummallista, olen yrittänyt vastata kommenttiin jo kolmesti, mutta blogger ei näytä mitään. Älä siis ihmette, jos saat monta samanlaista vastausta. Ensinnäkin pahoittelut ajattelemattomuudesta, ei ollut tarkoitus ketään loukata tai lukijoita arvottaa. Pidempään on ollut mielessä, että Facebook-tykkääjiä olisi kuva palkita, kun siellä on jo niin hieno joukko kasassa. Lohdutukseksi voit kurkata muut Kotivision yhteistyöblogit, ainakin Projekti Verkarannassa on samanmoinen arvonta käynnissä huomiseen saakka: http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/09/arvonta-kotivisio-messuliput.html

   Poista
  2. No VIHDON vastaus näkyy :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Jes, niiin mukana :) Loistavaa kun saadaan Tampereellekkin messut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun olet mukana! Eli FB:ssä vaan kommentti ja tykkäys arvontakuvaan :)

   Poista
 4. Sainpahan aktivoiduttua ja tykättyä blogistasi myös FB:ssä. Olen vähän laiska seuraamaan blogeja sitä kautta, mutta ehkä vielä opin... :) .

  VastaaPoista
 5. Mukana, jos vaikka kävisi katsastamassa kotikaupunkini messut. FB-tykkääjäkin olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hei! Kiva kun tulet mukaan, tällä kertaa osallistuminen tapahtuu kommentoimalla arvontakuvaa Facebook-sivuilla. Käyhän siellä

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...