sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Designpeti koiralle

Yhteistyössä Neroko

Chihuhuamme Hugo on jo viisivuotias, mutta en ole tähän päivään mennessä löytänyt koiralle mielestä petiä. Useat lemmikkikaupat ja tavaratalot kierrettyäni aloin jo oikeasti ihmetellä, miksi kummassa koirien pedit ovat aika rumia. Usein koiranpeti on näkyvällä paikalla kodissa, sillä koira haluaa olla siellä missä ihmisetkin ovat. Meilläkin on kaksi koiranpetiä, toinen makuuhuoneessa ja toinen olohuoneessa. 


Pikkuiset chihuahuat tykkäävät luolamaisista turvallisista pedeistä ja tällaista iglumallista majaa olen katsellutkin pidemmän aikaa. Hugolla on tapana kääriytyä torkuille tyynyliinan sisään. Kuitenkin olohuoneen koripeti tyynyliinoineen alkoi näyttää jo aika nuhjaantuneelta, joten aloin kiirehti uuden pedin ostoa. Muutamassa paikassa olen tärmännyt kotimaiseen Neroko-brändiin, jotka tekevät tyylikästä muotoilua laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Heidän petinsä ovat todella kauniita. Juuri sellaisia, jotka mielellään sijoittaa paraatipaikalle olohuoneeseen. Suunnittelun lähtökohta on se, että koira on perheenjäsen. Neroko on syntynyt rakkaudesta koiriin ja intohimosta suomalaiseen kestävään designiin. Olen enemmän kuin onnellinen, että viime viikon lopulla meidän Hugo sai uuden kauniin pedin ja  se on yksi näistä kollaasin kaunokaisista. Esittelen sen teille pian ja kerron, millaisen vastaanoton uusi koiransänky perheessä sai. Desingia rakastavia lemmikkiperheitä Neroko muistaa myös mukavalla alennuskoodilla. Palataan asiaan siis :)

Mukavaa sunnuntaita!
  

22 kommenttia:

 1. Sama etsiminen ollut täälläkin. Ei löydy kissoille nättiä petiä.
  Nuo pedit on kyllä poikkeus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Nuo S-koon pedit sopivat mainiosti kissoillekin! Meidän Hugo on noin 2,5 kg, monet kissat ovat 2-3 kertaa chihun painoisia :)

   Poista
 2. Onpas kauniita! Kyllä tuollaisessa kelpaa koirulin uneksia:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä, tykkään ihan hirmuisesti!

   Poista
 3. Luulisi, että tuollainen pesämäinen iglu-malli toisi koirallekin turvallisuuden tunteen. Itse ainakin käpertyisin tuonne mielelläni, jos mahtuisin, heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Onhan se aika suloinen ja turvallinen majamallin peti :)

   Poista
 4. Ihana peti todellakin! Täällä on hakusessa taas kissan raapimapuu ja vaikka vaihtoehtoja löytyykin niin on se vaikeaa löytää vaan sitä sopivaa että värit ja koko sopivat omaan kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän lemmikin omistajia ei ole otettu vakavasti tässä designmaailmassa? Suomen rajojen ulkopuolella koira- ja kissatarvikebisnes on ihan eri mittakaavassa.

   Poista
 5. Nuo Nerokon tuotteet on kyllä niin ihania! Tutustuin itsekkin niihin viime keväänä ja onnesta soikeana tilasin samantien jokaiselle koiralle uuden kupin ja vesikupille alusen. Tosi kiva että joku ajattelee sitä että myös lemmikkien tykötarpeet voivat olla kauniita ja sopia sisustukseen.
  Nuita petejä himoitsen edelleen mutta kun meillä asustaa kolme setteriä jotka tarvitsee jokainen oman ison lepopaikan niin ollaan vielä tyydytty just niihin eläintarvikeliikkeiden ei-niin-kauniisiin-peteihin. Onneksi ne ovat piilossa makkarissa ;) tuon näköiset pedithän pitäisi ehdottomasti laittaa näkyvämmälle paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen pedin paikka on paraatipaikalla :) Nuo muutkin tarvikkeet ovat tosi kauniita, tykkään kovasti.

   Poista
 6. Olen myös etsinyt meidän chihuille olohuoneeseen pientä majamaista petiä johon kääriytyä päikkäreille, mutta tuloksetta. Nyt löytyi mieleinen peti, joten tuhannet kiitokset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Pian saat vielä alekoodin hankintaa varten :)

   Poista
 7. Heh, kokosin juuri postauksen Maddyn pesästä. Kivoja on tosiaan vaikea löytää - tuossa menin mukavuudella.
  Tyyny tai vaatekasa on kyllä usein se paras nukkumapaikka, ainakin täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny tai vaatekasa kelpaa koiralle, mutta en oikein itse tykkää sellaisesta olkkarin lattialla :D

   Poista
 8. Upeita mutta, huh, onpa hintaa noilla! Tämä tuunari alkoi heti mielessään raksutella, että miten tuollaisen tuunaisi teollisuuden isoista pahvirullista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksin vielä paremman idean. Tuossahan sulla on luolamainen Chihun peti valmiina tuossa sohvan vieressä. Pehmuste vaan tuon lokerokaapin lokeroon:)

   Poista
  2. Kotimainen työ ja materiaali maksaa, ihan niin kuin muissain design-tuotteissa. Laatu maksaa :)

   Toinen anonyymi: Arvaa kuinka monta kertaa saisin pelastaa koiran lokerosta, jonka luukun neljävuotias olisi sulkenut :D

   Poista
 9. Kaveri Miian koira tykkää kovasti Nerokan koira pedistä. Tosi kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä kauniita ja käytännöllisiäkin. Ennen kaikkea koiran mieleen :)

   Poista
 10. Itse ostan pedit (ja kupit ja kaiken muunkin esillä pidettävän) aina verkosta tai isoista näyttelyistä, usein ulkomailta. Suomen marketvalikoimat on tosi ankeita, vaaleanpunaista prinsessaa ja Hessu Hopo -logoja. Ulkonäön lisäksi pitää olla ehdottomasti konepestäviä ja koiriakin täytyy ajatella. Sanon aina, että koirat ovat meillä perheenjäseniä, mutta minä en asu kennelissä. Suomessa suosittelen tutustumaan turkulaiseen Dog Galleryyn, heillä on hyvä ja katseenkestävä valikoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu: koirat ovat perheenjäseniä, mutta en asu kennelissä :D Juuri näin se menee!

   Poista
 11. Hei, ihanat pedit tottatosiaan. Iglu meidän chihullakin on. Ihana koiru, pitääpä etsiä siitä lisää kuvia. Terkut Leo-chihuahuan mama. Hyvää sisustus syksyä!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...