torstai 3. lokakuuta 2013

Huonon sisustuspäivän pelastus

Mukavaa torstaita!Siinä missä ihmiselle osuu huonoja tukkapäiviä, tulee myös huonoja sisustuspäiviä. Tai viikkoja. Tuntuu, että palaset ovat eksyksillä ja kaikki vähän sinnepäin. Sellaisina päivinä kannattaa keskittyä  iloa tuottaviin yksityiskohtiin, niin kuin esimerkiksi pieneen arjen luksukseen vessatiloissa. 

Jos kokonaisuus ei toimi, iloise yksityskohdista!

Niveavoiteet saatu blogin kautta

Ps. Facebook-tykkääjät! Jos haluat saaada kaikki Modernisti Kodikkaan päivitykset omaan uutisvirtaasi, kannattaa käydä valitsemassa "tykätty"-napin alavalikosta "asetukset" ja sieltä "kaikki päivitykset". Se on vähän hassua, että Facebook-tekee muuten valintaa puolestasi ja näyttää "useimmat päivitykset" tai "vain tärkeät". Tuossa vielä kuva havainnollistamaan säätöä:5 kommenttia:

 1. Juuri niin... kun nauttii hetken vain yksityiskohdista, kokonaisuuskin aukeaa taas eri tavalla ;)

  VastaaPoista
 2. En voi taaskaan olla kehumatta miten kiva blogi sinulla on, kiitos! :)

  Mutta oli mulla asiaakin.. Eli minkäkokoinen se teidän Hay Tray-pöytä on ja minkäkokoinen TuplaKupla? Tykkäsin niin kovasti siitä yhdistelmästä teidän sohvan päädyssä että harkitsen tulevaan uuteen kotiin samanlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tintti! Tray on meillä se isoin koko ja TuplaKupla on pienin eli S. Tässä pikkuisessakin tupliksessa on muuten todella kirkas valoteho :)

   Poista
 3. Olen täysin samaa mieltä! Itsekin nautin pienenpienistä yksityiskohdista ja vuodenaikojen mukaan saatan vaihtaa verhoja tai muita tekstiileitä. Ens viikolla pääsen kutomaan uutta mattoa. En malta odottaa, että pääsen tekemisen makuun.

  Jäin vakkarilukijaksi hyvänmielen blogiisi. :-)

  Elli

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...