maanantai 14. lokakuuta 2013

Jännittäviä väliaikatietoja

Aurinkoista maanantaita!


Sain todella jännittäviä väliaikatietoja Gloria Blog Awardista. Olen niin kiitollinen, sillä Modernisti Kodikas on tällä hetkellä kymmenen joukossa lukijoiden suosikkiblogikategoriassa!  Putoaminen on vielä mahdollista, sillä seura on ihan mielettömän kovatasoinen. Äänestys jatkuu tämän viikon perjantaihin asti.  Varmistin  muuten Glorialta, että tämä väliaikatieto on julkinen, jos joku sitä pohtii. 


Nyt jos koskaan toivoisin, että jos pidät blogistani, käyt antamassa äänesi täällä. Modernisti Kodikas ei ole virallisissa ammattilaissarjoissa mukana, vaan avoimessa sisustusblogisarjassa. Samalla siltä varalta, että en lopullisessa kymmenikössä olisikaan mukana, haluan jo nyt kiittää äänestäneitä. 


Äänestäjien kesken arvotaan muikeita palkintoja: hotelliöitä, erilaisia lahjakortteja ja tuotepaketteja. Kannattaa siis ehdottomasti vaikuttaa. Mitä muuta enää voisin edes sanoa?


Edelleen joku pikku-ukko olkapäälläni mesoaa, että turpa pitäisi pitää rullalla, eikä huudella blogissa äänestyspyyntöjä. Toiseen korvaan kuiskitaan, että ei niitä unelmia kukaan muu puolestasi toteuta. Vaikka tässä tapauksessa tarvitsenkin muiden apua. Tarkemmin ajatuksiani blogikulttuurista ja palkintogaaloista voit lukea tästä aikaisemmasta postauksestani.

Huh, kun on jännää! Kiitos, jos äänestät. Ps. Tältäkö poliitikoista tuntuu vaalien alla? ;D

55 kommenttia:

 1. Äänestetty on, hirmuisesti onnea matkaan!
  Multa olis ainaskin mennyt koko äänestys ohi ellet olisi siitä kertonut.

  VastaaPoista
 2. pitääkin käydä heti äänestämässä :)

  VastaaPoista
 3. Äänestetty on!!! Hyvä Kerttu!!! -Heidi

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ei tässä vielä ole mitään onnittelunaihetta Päivi, väliaikatietoja vasta :)

   Poista
 5. Onnea kymmenen joukkoon pääsystä. Mahtava saavutus jo nyt ja onnea matkaan vielä pidemmälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina, tilanne voi tosiaan vielä muuttua :)

   Poista
 6. Eilen illalla lapset piirtelivät ja värittelivät. "Kato, äiti, mitä mä piirsin!" "Isi, isi, mä väritin nääääin hienosti." Luettuani tekstisi mietin, että lapsenahan me peilaamme koko ajan ympäristömme mielipiteitä ja haemme vilpittömästi kehuja oman itsetuntomme rakennuspalikoiksi. Aikuisena se jatkuva huomion tarve välillä jopa tuskastuttaa, vaikka pitäisi muistaa, että lapselle on elintärkeää kuulla, että osaa hienosti ja on hyvä. Jostain syystä aikuiset eivät enää noin suoraan sitä myönteistä palautetta pyydä. En tiedä, mikä prosessi se on, joka sen lopettaa.

  *Anja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa erityisesti ei katsota hyvällä, jos on ylpeä tekemisistään. Pikkuhiljaa meistä se ilo kitketään ja lopputuloksen näkee myös täällä kommenttiboksissa ;)

   Poista
 7. Sait myös minun ääneni, tsemppiä loppukisaan! :)

  VastaaPoista
 8. Ääni annettu sinulle kilpailun alussa :) Nyt pidetään peukkuja että voitto tulisi.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä kuin anonyymi Anja.

  Tämä on jos ei suorastaan noloa, mutta vähän liikaa "nätisti " pyytää ääniä.
  Mää mietin miten tämän sanoisi rakentavasti, mutta minusta tässä blogissa ei ole oikein luettavaa.....
  Tulee tunne, että kaikki on niin tarkkkaan harkittuja ja minäminäminä tulee ja "katsokaa minua" juttua. Vähän sama kuin Karlan blogissa.

  Niin. ole rauhassa , en aio tänne palata.
  Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  Maiju-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogien kirjoittaminen, lukeminen ja kaikenlainen äänestäminen perustuu vapaaehtoisuuteen :) Jos vertaat minua Karlaan, olen otettu, sillä arvostan hänen blogiaan ja tyyliään blogata. Iloista ja aurinkoista syksyn jatkoa myös sinulle Maiju!

   Poista
 10. Tämä oli jo nolo postaus. Mikä elämässä onkaan tärkeintä? Sinulle ilmeisesti maine ja ulkoiset asiat. Ei, en äänestä sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka vähän minua tunnetkaan. Blogi on pieni pintaraapaisu minusta ja elämästäni :)

   Poista
 11. Onnea matkaan, Kerttu! Voittaisinpa jonkun noista palkinnoista. ;-)

  Käsitin anonyymin Anjan tekstin ehkä eri tavalla kuin Maiju.

  Kukas sen kissan hännän nostaakaan, jos ei kissa itse?:-)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Suomessa ei saisi hirmuisesti huudella tekemistään tai ainakaan olla ääneen ylpeä mistään. Sitä heti ärsyttää muita ja on vain maineen ja ulkoisten asioiden perään. Se tuntuu hassulta, kun oman blogini tavoite on kuitenkin levittää hyvää mieltä. Onneksi on teitäkin, jotka vielä tykkäätte jutuistani :)

   Poista
  2. Minulle tämä on hyvänmielen blogi ja tuulahdus toisenlaisesta elämänvaiheesta, mitä itse tällä hetkellä elän. Huomaan usein blogivisiitin jälkeen unelmoivani ja haaveilevani omasta, pysyvämmästä kodista, joka on "sitten joskus" jossakin. En itse pidä blogia, mutta seurailen muutamia. Tiedän sen, että jokaisten bogikuvien ja tekstien takana on arkinen elämä, toisinaan hyvinkin "ei-kiiltokuvamainen". Usein kiireisen arjen keskellä viivähdänkin hetken ihailemassa esteettisesti ja visuaalisesti miellyttäviä blogeja. Kerttu, sinun blogistasi en kertaakaan ole lähtenyt pahalla tai muuten ikävillä fiiliksillä. Kurjoititkin hyvin tässä taannoin juuri siitä, mitä bloggaaminen sinulle tarkoittaakaan. Haluaisin nähdä ikävien anonyymien blogit tms., joissa he rohkenisivat näyttää oman kotinsa sekamelskan tai tuoda esille omat heikot kohtansa. Toisaalta, ymmärrän senkin, että harva meistä olisi tähän valmis, eikä oikeastaan tarvitsekaan avautua kaikille tällaisista teemoista.

   Onko toisen onni ja ilo pois minulta itseltäni? Kateus - se saa paljon aikaan ja myrkyttää sekä kateellisen itsensä että heijastuu myös lähiympäristöön.

   Tulipas pitkästi, mutta tämä oli tällainen virtuaalinen tsemppinhali! <3

   Poista

  3. Lämmin ja iso kiitos: tämä virtuaalihalaus tuli tarpeeseen <3

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitokseni Lennu!ii
   Kiitos Lennu! Vaikkei ei tämä yleisöäänestys ole edes oikein kisa :)

   Poista
  2. Oho, mitäs kummallisia toistoja tuohon kommenttiin onkaan hypännyt? No, asia tuli aikakin selväksi oikein tuplana ;)

   Poista
 13. Kävin antamassa ääneni ja toivon että niin tekisi moni muukin :)

  VastaaPoista
 14. Meillä kaikilla on tarve tulla huomioiduksi, rakastetuksi ja hyväksytyksi. Vaatii tervettä itsetuntoa hyväksyä se, saatikka sanoa se ääneen, kuten Kerttu teki. Nostan hattua Kertulle hienosta sijoituksesta, olet paikkasi ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Vaikka en tarvitse kyllä blogia itsetunnon nostamiseen tai rakastetuksi tuntemiseen ;) Tämä on hauska harrastus, jossa on mukava myös kehittyä. Gaalat ja kampanjat ovat yksi tapa ottaa askelia eteenpäin.

   Poista
 15. Äänestin! Ja ihan koska tämä on minun suosikkiblogini :)

  VastaaPoista
 16. Onnea ja menestystä minunkin puolestani!

  VastaaPoista
 17. Menestystä ja häntä pystyyn vaan! <3 :)

  VastaaPoista
 18. Kävin äänestämässä:)
  -Liina

  VastaaPoista
 19. Siis mitä ihmettä, tottakai pyydät lukijoiltasi kannustusta..ja monet varmaan kannatuksensa antaisi vaikket pyytäisikään. Mutta ei mun mielestä siinä ole mitään pahaa...olen ihmeissäni joistakin kommenteista. Olet Kerttu aurinkoinen persoona (kuvasi jo hehkuu aurinkoista energiaa), jatka samaan malliin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 20. Ääni annettu. On ihan oikein, että kehoitat lukijoita toimimaan. Blogisi on ehdottomasti tällä hetkellä yksi suosikkini. Taitosi sisustaa ja ilmaista itseäsi ovat huikeat, odotan aina postauksia kieli pitkällä. <3

  VastaaPoista
 21. musta se olisi aika outoa, olla mainitsematta sitä, että on päässyt top 10 tällä hetkellä. Sehän on mahtavaa, ja osa tätä elämää ja bloggaamista. Onnea siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Katsotaan mikä on lopputulos, aikamoinen soppa tästä nyt syntyi :)

   Poista
 22. Tosi outoa, kaikki muutkin bloggaajat ovat asiasta maininneet ja pyytäneet äänestämään niitä ketkä tykkää..muutama säröääni kannattaa siis pistää ihan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ainakaan ei sen perusteella kannata alkaa sensuroimaan sanomisiaan...oot oma ittes vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kannustuksesta! Nyt kun äänestysaika on päättymässä, on tosiaan äänestyskehoituksia aika monessa blogissa :)

   Poista
 23. Pidän blogistasi todella paljon, saat minut(kin) hyvälle mielelle. :) Kävin äänestämässä blogiasi, ja toivotan oikein kovasti onnea kisaan!

  VastaaPoista
 24. No tuo negatiivinen kommentti oli säälittävä ja läpinäkyvä kateellisuudessaan. Katkeran tien valinneille ei saa antaa valtaa päästämällä heitä pahoittamaan puhtaita mieliä. Lippu salkoon ja jatka purjehtimistasi puhtailla vesillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniisti sanottu! Minulla on paljon oppimista ja onneksi tästäkin "hässäkästä" opin taas aika paljon tästä blogimaaiilmasta :)

   Poista
 25. Olen hiljattain löytänyt blogisi ja ihastuin ensisilmäyksellä. Ihanaa luettavaa ja kauniita kuvia. Blogisi antaa minulle paljon ideoita ja vinkkejä rakenteilla olevaan kotiimme. Teillä on kaunis koti! Tottakai kävin antamassa ääneni sinulle.

  VastaaPoista
 26. Voi luoja mitä kuraa tuolla oli joku päästellyt. :(
  Sä olet paikkasi ansainnut ihanalla blogillasi ja olemalla oma iloinen itsesi. <3
  Sehän olikin jo varmasti selvää, että ääneni tuli jo sulle aikaa sitten.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...