tiistai 8. lokakuuta 2013

Seitsemän kuvaa kesästä

Voi kesä! Se on edelleen tuoreena mielessä. Sain valloittavan All you need is white-blogin Sadulta mieleisen haasteen koota seitsemän kuvaa viime kesältä. Jokaista kuvaa on tarkoitus kuvailla yhdellä sanalla. Tein kuvista pienen kollaasin, jossa näkyy muutama tärkeä hetki lempivuodenajastani. 
 

Pihapuuhat / Arjen kauneus / 
Kesämökki / Oma terassi / 
Tuoreus ja raikkaus / Hymy / 
Reissut / Kiireettömyys 

Taitavana matemaatikkona tein kaksi kollaasia. Toisessa huomasin olevan kahdeksan kuvaa ja toisessa kuusi :D Mutta koska säännöt on tehty rikottaviksi, menköön nyt tällä kertaa näin. Tämän suloisen muisteluhaasteen lykkään eteenpäin seuraaville blogeille: Hunajaista, Muoti mielessä, Esmeraldas, Villa H, Projekti Verkaranta, All I ever wanted is here ja IMAGE black and white. Nappaatteko haasteen vastaan? 

Tämän haasteen myötä toivotan sympaattiselle haastajalleni Sadulle pikaista paranemista <3

13 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi! Minun laskutaidolla näen seitsemän kuvaa tai sitten olet onnistunut hämäämään ovelasti.;-)

  Täällä Helaingissä on harvinaisen kaunis ja värikäs ruska. Kiitos lämpimän ja kuivahkon kesän ja alkusyksyn!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hih, tuossa alhaalla keskellä on kaksi kuvaa. Vasemmalla yksi Asuntomessutalo ja oikealla pala meidän terassia. Tänään juuri autolla ajellessa hoksasin, että täällä Keski-Suomessa kaunein ruska on jo takanapäin. Se on kyllä ollut tänä vuonna erityisen upea!

   Poista
 2. Onpas kesäinen ja ihana kollaasi! Ja kiitos haasteesta kerttu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain toteuttamaan ja muistemaan kesäpäiviä :)

   Poista
 3. Hei, kysyisin, mistä pukuhuoneenne kippikaappi ja istuinpenkki jossa on laatikosto ovat ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ne on samalta kiintokalustetoimittajalta, jolta on myös keittiö, kodinhoitohuone, vessat ja vaatehuone. Siis mittojen mukaan tuohon teetetty. Kannattaa kysellä erityisesti pienemmiltä toimittajilta, hinnat ovat usein edullisempia ja saa tosi yksilöllisiä ratkaisuja.

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! <3 Pelastit mut juuri, kun en meinannut keksiämitään postattavaa :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu ja kiva, että tulit haasteen nappaamaan. En ole vielä ehtinytkään haasteentoimitusmatkalle, sen verran hässäkkäpäivä :)

   Poista
 5. Tässä nyt omani :) http://hunajaista.bellablogit.fi/2013/10/08/seitseman-kuvaa-kesasta/

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Kun sekä menneeseen että tulevaan kesään on tarpeeksi eli liian pitkä aika, on ihana kun voi sentään valokuvien kautta fiilistellä kesää. :)

  VastaaPoista
 7. Tackar Kerttu :) yritän saada tehtyä tämän haasteen...mulla on tosi monta haastetta tekemättä. Kivoja ovat, mutta jostain syystä ne jää jalkoihin päivän muiden ajatusten tieltä.

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja niiaus! Onpas hyvä syy fiilistellä mennyttä kesää kuvien selaamisella. Oih, tuli heti jo niin ikävä aurinkoa, valoisia iltoja, yöttömiä öitä, kesän tuoksuja ja luontoa ja ja ja... Aaaaah! Toteutukseen siis menee :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...