lauantai 2. marraskuuta 2013

Gloria Blog Awards-tunnelmia

Olihan ilta! Eilinen meni Gloria Blog Awardisin tunnelmissa ja haluan jakaa teille muutaman kuvan ja ajatuksen päivästä. Nappasin Sannan kyytiini ja suuntasimme kohti Helsingin keskustaa ja Saxcen Kampin studiota. Supertaitava Anne Flink laittoi meikin ja hiukset, oli ihana istahtaa alas nauttimaan ammattilaisen työskentelystä. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen, jossa  meikin painopiste oli silmissä ja hiukset rennosti loivalla kiharalla. 


Meikin jälkeen menimme hotelliin vaihtamaan vaatteet ja kuulumiset.  Kun kaikki oli valmista iltaa varten, seuraamme liittyivät Valkoisen harmajan Suvi, Muoti mielessä-blogin Anne ja Pihkalan Maija. Ihan mielettömän upeita, tyylikkäitä ja sympaattisia ladyjä! 


Kuvan on ottanut Anne, käykääpä kurkkaamassa hänen blogistaan tyylibloggarin asuvalinta. Gaalassa palkittiin paras ja kaunein blogi muodin, ruuan ja sisustuksen kategorioissa. Sisustussarjassa voiton nappasivat kauneimpana Caisa K ja parhaana Raw Design Blog. Modernisti Kodikas oli mukana lukijoiden suosikkisisustusblogikategoriassa, jossa voiton vei Valkoinen harmaja. Suvi on todellakin voittonsa ansainnut ja oli helppoa iloita oman suosikkisisustusblogin voitosta. Harmillisesti muita sijoituksia ei paljastettu. Viime vuonna julkistettiin myös toinen ja kolmas sija. 


Oli todella hauskaa tavata bloggaajia livenä. Toiset tuntuivat ensitapaamisella vanhoilta tutuilta ja  aika meni todella nopeasti. Oma asu tuntui mukavalta päällä; Vilan pitsimekko mekko ei kiristänyt, Donnasta ostetut Unisan kengät eivät puristaneet ja Designistosta lainassa olevaan Saint Laurenin laukkuun mahtui illan tarvittavat tykötarpeet. 

Nyt unille. Kiitokset kaikille teille ihanille lukijoille kannustuksesta, myötäelämisestä ja tämän mahdollistamisesta. Onnea kaikkien kategorioiden palkituille blogeille! Lisää tietoa palkituista sekä kuvia kutsuvieraasta ja tähtisateesta löydät Glorian sivulta. 

Meikkikuva Sanna / Inspired by love
Gaalakuva Anne / Muoti mielessä
Kakkukuva Maija / Pihkala

22 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä eilen! Odotin oikein, että pääsen moikkaamaan sinua tuolla. Toivottavasti teillä oli hauska lopuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, oli niin kiva nähdä! Se on hauska huomata, että joidenkin kohdalla blogin kautta saatu mielikuva täsmää todellisuuteen ja sinun kanssasi kävi juuri niiin. Olet juuri niin tyylikäs ja sympaattinen kun blogisi kautta välittyy!

   Poista
 2. Ihana Kerttu <3 oli niin kivaa. Hulinaa. Tuntuu että aika meni siivillä. Taas liian nopsaan, kun oli niin paljon ihania ihmisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, olikohan joku laittanut kellot tuplavauhdille? :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin oli :) Vähän säihkettä ja vaihtelua arkeen!

   Poista
 4. Olet todella kaunis, upea tuo mekko ja hiukset! Kiva, että oli onnistunut ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos Suvi! Ps. ihana kun olet ottanut oman nimen käyttöön :)

   Poista
 5. Oi miten kauniita naisia! Ja kuulostaa ikimuistoiselta illalta! :) Onnittelut ehdokkuudestasi, vaikkei voittoa tullutkaan. Ansaitsit nimittäin paikkasi upeiden blogien joukossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jutta! Kyllä Suvin voittonsa ansaitsi, ehdokkuus oli minulle tosi kova juttu :)

   Poista
 6. Upean näköisiä ladyja ja kivan kuuloinen ilta. Toivottavasti parin viikon päästä Indiedaysin illassa treffaisi teitä samaisia bloggareita mahdollisimman monia. Sitä odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nyt onkin tähtisumua paljon ilmassa kun kaksi gaalaa on näin lähekkäin :)

   Poista
 7. Kauniita naisia! Onnittelut vielä hienosta saavutuksesta -vaikkei voittoa tällä kertaa tullutkaan.
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 8. kylläpäs siellä ollaan oltu kauniina!!! :) varmasti ihana päivä takana!

  VastaaPoista
 9. Kuules, ensi vuonna sinä nappaat voiton! :) Olen varmaan yhteydessä gaalan järjestäneen Hill&Knowltonin väen kanssa ja ajattelin ehdottaa, että he lähettäisivät bloggareille viestiä kuinka äänestyksessä tarkemmin kävi. Olisihan se tosi kiva tietää! Tai ehkä he ovat jo aikeissakin tehdä sen...

  Kiitos vielä viihdyttävästä seurasta! Toivottavasti nähdään taas pian jossain merkeissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä utelias mieli tietysti haluaisi kuulla, miten äänestyksessä kävi :D Kiitokset myös sinulle seurasta, kuten jo sata kertaa olen sanonut, olet voittosi ansainnut! <3

   Poista
 10. Onnea ehdokkuudestakin, se on upea juttu upealle blogillesi!!! Kyllä te olitte kauniita, voih!

  VastaaPoista
 11. Suvi ja Harmaja on upea pakkaus. Hänellä on myös kokemusta pitkältä ajalta ja tekee jatkuvasti loistavaa jälkeä. Olet uusi alalla ja heti olet mennyt kaiken kärkeen, ehdokkuus oli jo sinällään upea palkinto.

  Äänestin sua, tietenkin. Olet oikeesti tosi hyvä ja kenties ensi vuonna voittaja.

  Ihmettelin myös miksi muita palkintosijoja ei julkistettu. Ehkä muut olivat niin tasaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lanttuleikkuri <3 Valkoinen harmaja on superammattimainen blogi, tyylikäs ja linjakas postauksesta toiseen. Ehdokkuus oli todellakin upea juttu ja onhan minulla vielä tässä aikaa kehittyä ja oppia… :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...