tiistai 26. marraskuuta 2013

Pakettimatka Pariisiin

Yhteistyössä Be on

Posti-Patella riittää kohta töitä, kun vuoden kiivain pakettisesonki saavuttaa huipunsa. Monet tekevät joulun alla verkkokauppatilauksia ja siksi haluankin vinkata teille Postin ilmaisesta paketinohjauspalvelusta.Homman nimi on yksinkertainen. Postin paketinohjauspalvelun avulla voit valita, mistä noudat verkkokaupasta tilaamasi paketit. Palvelu kannattaa olla aina aktivoituna siihen noutopisteeseen, jossa mieluiten asioit. Ohjauspalvelu toimii valtaosalle niistä paketeista, joille on verkkokaupassa valittu toimitustavaksi Posti.  Esimerkiksi yli 770 verkkokauppaa tarjoaa pakettiautomaattia toimitustapana verkkokaupassaan ja pakettisi ohjautuu siihen pakettiautomaattiin jonne valitsit sen toimitettavaksi verkkokaupassa. Ohjauspalvelua käyttämällä saat pakettisi automaattiin myös niistä tuhansista verkkokaupoista, joissa pakettiautomaattia ei voi suoraan vielä valita.


Mutta paras osuus on vielä tässä: kun aktivoit paketinohjauspalvelun tämän viikon lauantaihin eli 30.11. mennessä, voit voittaa matkan Pariisiin! Se on yksi unelmieni matkakohde, jonne en ole vielä koskaan päässyt. Haaveilen kahdenkeskeisestä pitkästä viikonlopusta rakkauden kaupungissa, sen tunnelmallisissa kahviloissa, boheemeissa museoissa ja eleganteissa putiikeissa… Vielä jonain päivänä. Jollekin onnekkaalle unelma toteutuu piankin. 

Kurkkaa Postin sivulta tarkemmat ohjeet sekä palvelusta että Pariisin reissusta. Ja siis ei maksa mittään :)

5 kommenttia:

 1. Pariisi on ihana! Olimme viimeksi itsenäisyyspäiväviikonloppuna ja Pariisin joulutunnelma oli ehkä vielä kivempi kuin kesätunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Pariisi toimii talvellakin. Itse olen haaveillut sellaisesta kevätmatkasta sinne :)

   Poista
 2. Heh, eilenkö juuri uutisissa oli uhka postilakosta joulun alla? Sattuipa sopivasti :) Minulla on tuo paketin ohjaus ollut käytössä jo pitkään, lähipostissani kun on aina jonoa, niin olen ohjannut paketit pakettiautomaattiin. Toimii ehkä noin puolella paketeista... Mutta ihan kiva palveluidea kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt palvelusta, uskoisin että sitä kehitetään edelleen :)

   Poista
 3. Pariisinmuistot palasi mieleen.. Viime joulun alla 10-vuotis hääpäivän merkeissä <3 Josko sinäkin sitte.. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...