tiistai 5. marraskuuta 2013

Teippileikki ja Inspiration Blog Awards

Nyt on luvassa väriä harmaaseen päivään! Järjestellessäni paikkoja neljävuotiaan valtakunnassa, huomasin toistuvia yksityiskohtia huoneen sisustuksessa. Supertrendikkäitä yksityiskohtia, mutta tällä kertaa toteutuksesta on vastannut täysin tyttäreni. 

Käykäähän peremmälle! Huomatkaa kukkapiirustuksen muodikas teippikiinnitys...


Jaahas, säästöpossu on päätynyt tuunauksen kohteeksi. Ilmeisesti neitiä on häirinnyt pankkibrändin esillä oleminen ;)


Isoisän puulelujen nukkekodin kalustusta on viimeistelty innovatiivisella teipinkäytöllä.


Ilmeisesti Anna Nygård Designin sälekori on ollut alkuperäisasussaan neljävuotiaan mielestä aivan liian tylsä…!


Nyt pitää vain olla onnellinen, että tytär on löytänyt teippirullan, eikä esimerkiksi mustaa tussia. Luulen, että  neiti on saanut inspiraation, joka on vain yksinkertaisesti pitänyt toteuttaa!


Jos sinä koet inspiroitumista tai viihtymistä blogini parissa, niin voit antaa äänesi Inspiration Blog Awardseissa Modernisti Kodikaalle. Glorian ja Indiedaysin gaalat ovat todella lähellä toisiaan, mutta toivottavasti silti lukijat jaksavat suosikkiblogejaan kannustaa. Sitä kun ei koskaan tiedä, meneekö lopputulos yhdestä äänestä suuntaan tai toiseen. Iloitaan gaalahehkutuksista, sen kerran kun täällä blogimaailmassa kivoja juttuja tapahtuu ;) Yleensähän bloggaaminen on just niin täynnä glamouria kun tietokonella istuminen on, heh. 


Jokaisessa kategoriassa on toinen toistaan upeampia blogeja. Inspiration-palkinto jaetaan nyt ensimmäistä kertaa ja kategorioita ovat ruoka, lifestyle, muoti, sisustus ja kauneus. Äänestäjät voivat voittaa lippuja 16.11. järjestettävään gaalaan. Itse näen, että äänestäminen on vähän kuin kannustavan kommentin jättäminen :) Myönteinen palaute toimii kuin  tuhat volttia ja antaa suosikkibloggaajillesi taas lisää intoa ja energiaa kuvata, kirjoittaa ja inspiroitua. Ja sehän tarkoittaa sitä, että kaikki voittavat!

Joten KLIK vaan ja äänestämän suosikkiblogejasi. 

Inspiroituvin tiistaiterveisin!

13 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teilläkin teippaillaan :)
  Meillä teipataan myös sisustusjuttuja. Aika usein löydän esimerkiksi kertakäyttöpillin teipattuna seinään tai muuhun paikkaan. Onhan ne pillit pääsääntöisesti kivan värikkäitä, mutta funktiota en niille oo keksinyt. Kai ne vaan miellyttävät tyttären sisustuksellista silmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teippi on yllättävän monikäyttöistä ja kivaa on, kun niitä saa niin monenlaisilla kuoseilla :)

   Poista
 2. Ihanaa huomata kaikkea sellaista, mitä pienet on itsenäisesti saaneet aikaan.. Väkisinhän sitä hymyilyttää :-)

  Minäkin äänestin :-) - sinua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A! Nämä oli niin huolella pikkukätösin teipattu, että pistihän se hymyilyttämään :)

   Poista
 3. Ihania teippailuita teillä! Meillä on ollut aika saman suuntaisia tuunauksia tyttöjen huoneissa: säilykepurkit (joista on tullut säilytyspurkkeja), nukkekodin kalusteet, kynäpurkit, kukkaruukut, nuottikansiot... Äidille mieluista on tosiaan se, että teipin saa helposti poiskin jos tuunailut ulottuvat sellaisiinkin juttuihin, joihin niiden ei olisi ollut niin väliksi ulottua :) Ihanaa, että tytsyt ovat luovia!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Jokaisessa lapsessa asuu ihana taiteilija! Minnehän se vaan niin monelta katoaa? :)

   Poista
 5. Voi jummi miten pikkuneiti se siellä onkaan suloisesti sisustanut ;) Ja niin on aallonharjalla tuon teipin kanssa, oi että! Upeaa arjen realismia :)

  Kivaa viikonloppua Kerttu teille sinne!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...