tiistai 12. marraskuuta 2013

Tulossa Sisustusbloggaajien putiikkipäiväUskon verkostoitumisen ja yhteistyön voimaan ja siihen, että yhdessä olemme enemmän. Bloggaaminen on harrastus siinä missä muutkin. Monet tanssijat, käsityöläiset, muusikot ja keräilijät tapaavat erilaisissa foorumeissa toinen toisiltaan oppien. Suomalainen blogikulttuuri on nuori ja tapahtumat hyvin pääkaupunkiseutupainoitteista. Siinä missä gaalat, aamukahvit, illanvietot ja tuotelanseeraukset ovat Helsingissä, me Keski-Suomen sisustusbloggaajat päätimme laittaa tuulemaan omassa maakunnassamme.

Talosanomien sympaattisen Jennin kanssa aloimme ideoimaan päivää, jossa mahdollistuisi tutustuminen ja yhteinen intohimomme sisustus. Syntyi Sisustusbloggaajien putiikkipäivä, jossa  pääsemme kiertämään sovitusti sisustusliikkeitä ja haistelemaan tämän päivän ja tulevaisuuden  trendejä. Kauppiaat ottivat ideamme avosylin vastaan ja tulevana lauantaina kulkee Jyväskylän kaduilla kulkee kymmenen kamerakaulaisen naisen ryhmä.  Pikkuisen yhteistyöpäivämme tarkoitus on myös osoittaa tukea putiikeille ja kivijalkamyymälöille. Nettikaupat ja suuret ketjut jyräävät markkinoita enemmän kuin koskaan. Itse arvostan palvelua ja parasta sellaista saa yleensä vähän pienemmissä liikkeissä. Yrittäjät ovat perustaneet kauppansa aidosta kiinnostuksesta omia tuotteitaan kohtaan ja heiltä saa arvokasta tietoa. Pienet liikkeet myös reagoivat asiakkaiden toiveisiin nopeasti ja tekevät esimerkiksi täsmätilauksia "ei oo"-mantran sijaan. Kun puhutaan sisustuksesta, on mukavaa nähdä esine tai huonekalu omin silmin ennen ostopäätöstä. Hutiostot vähenevät ja mahdolliset reklamaatiot hoituvat asiakasta kuunnellen. Paras tapa tukea putiikkeja on tehdä niissä ostoksia. 

Innolla odotan Sisustusbloggaajien putiikkipäivää ja bloggaajakollegoiden tapaamista. Minulla sellainen tunne, että tämä on vasta alkua jollekin… :)

40 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan myös. :) näkymisiin lauantaina!

  VastaaPoista
 2. Mua niin harmittaa etten sittenkään päässyt mukaan. Mukavaa päivää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaisuuksia tulee ihan varmasti, ensi kerralla mukaan sitten vaan :)

   Poista
 3. On kyllä niin kiva päivä tulossa, ihan varmasti:)!!! Mua vaan jännittää ihan hirmuisesti, iiiik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä suotta jännitä :) Meille tulee varmasti tosi kiva päivä!

   Poista
 4. Kymmenen pistettä ja papukaijanmerkki päälle! Yhteistyö on voimaa ja ääni kuuluu siten kauemmas. Lisäksi tuki kivijalka putiikeille on todella tärkeä juttu. Kivaa päivää teille Jyväskylään <3

  VastaaPoista
 5. Ei pöllömpi idea! :) Asuapa sillä suunnalla!

  VastaaPoista
 6. Täällä innostuksen- ja jännityksensekaisin tunteinen odotellaan lauantaita. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, kylläpä teidän päivä kuulostaa kivalta!
  Asuttiin suurin osa mun lapsuusajasta Säykissä ja sittemmin vielä useita vuosia hieman pohjoisempana. Jos perhe lähtisi mukaan, muuttaisin mielelläni mieliseudulle takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman kylän tyttöjä siis siellä :) Uskon, että päivästä tulee oikein onnistunut!

   Poista
 8. Kuulostaa todella kadehdittavalta! :) Hmm. Onkohan Kuopiossa muita sisustusbloggaajia? En ole vielä yhteenkään törmännyt. Jos on, niin huutakaa hep! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopiosta löytyy takuuvarmasti monta sisustusbloggaajaa! Täältäkin löytyi yli kymmenen ihan helposti :)

   Poista
 9. Ihana idea -HYVÄ TE! Joukossa on voimaa - mukavaa kierrosta.

  VastaaPoista
 10. Kiva nähdä pian ihan oikeassa elämässä! Enää neljä yötä!

  -Paula

  VastaaPoista
 11. Täällä odotetaan kanssa!! Uskon, että on tosi mukava päivä tulossa ja ihana nähdä teitä kaikkia! :)

  VastaaPoista
 12. Täällä odotellaan myös innokkaana ja samaan aikaan jännittyneenä! Sovinkohan joukkoon ollenkaan :)!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme kaikki sopivasti erilaisia ja samanlaisia, sovit joukkoomme loistavasti Melina <3

   Poista
 13. Loistavaa! Hiiteen kaikki ostolakot, pienemmät liikkeet varsinkin tarvitsee meidän kaikkien tukea! Ehtiskös tuon toteuttaa vielä Turun seudullakin ennen joulua? Mikä ettei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuputiikeista ostamalla tekee monenlaista hyvää: tukee yrittäjyyttä ja kaupunkikuvan virkeyttä, saa hyvää palvelua ja pääsee hypistelemään :) Laittakaahan vain oma päivä pystyyn!

   Poista
 14. Ihania olette kun järkkäilette tuollaisia tempauksia! Miten kiva kun tämän bloggaamisen tiimoilta saa tutustua upeisiin ihmisiin ja suunnitella yhdessä kaikkea kivaa. Kaikenlaiset tapaamiset ja tempaukset on niin parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kivaa synnyttää ihan uudenlaista verkostoa :)

   Poista
 15. Jes! Haluan pian lukea postauksiasi omankin kaupunkini putiikeista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksia sisustuskaupoista ja kauden trendeistä tulee ihan varmasti!

   Poista
 16. Upea idea! Olisipa täälläkin päin Suomea sisustuspainotteisia bloggaajia enemmän. Minun tietooni ei ole tullut kuin kaksi bloggaajaa tältä seudulta, höh :/ Ihanaa päivää teille ja mitäköhä putiikkeja sieltä paljastuu, innolla odotan postausta tästä tapahtumasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin yllätyimme sisustusbloggaajien määrästä! Huhuilimme niitä parissa postauksessa ja yhteydenottoja tuli toistakymmentä. Kannattaa kyllä kasata verkostoa :) Tästä putiikkipäivästä on juttu tulossa ihan varmasti, jokainen kirjoittaa valitsemallaan tyylillä ja laajudella.

   Poista
 17. Yhdyn kaikkiin edellisiin kommentteihin ja oikein mukavaa päivää, sekä rentouttavaa yhdessäoloa!!
  XX

  VastaaPoista
 18. Oi mikä idea, ihan huippua!! :) Superihanaa päivää teille!! :) Onkin pitkä aika että on oikeasti kierrellyt Jkylän sisustuskaupoissa, sisustus satiinissa tosin tulee aina käytyä kun siellä päin käy :) Ihanaa siis nähdä mitä muuta sinne on tullut uutena katsastettavaksi! :) Kauheeta oikein havahtua, ettei sokoksen jouluikkunoillakaan ole käynyt 8 vuoteen. Ja ennen se oli joka vuotinen nähtävyys!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni! Pian pääsee virtuaalisesti kurkistamaan osaan tämän kaupungin putiikeista. Ja jouluikkuna on kyllä ihan klassikko!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...