torstai 21. marraskuuta 2013

Ujosti joulusta

Valkoinen maa sai joulufiiliksen valloilleen ja toivon todellakin, että lumi jäisi pysyvästi maahan. Valoa ja lumoa, sitä me suomalaiset tarvitsemme. 
Tänään juttelin ystäväni kanssa tästä pimeydestä, joka ei voi olla vaikuttamatta meihin. Toisaalta tämä suhteellisen lyhyt aika, jolloin elämä kääntyy vähän sisäänpäin ja oman kodin seinien sisään voi tehdä ihan hyvääkin. Uskon siihen todella, että joulukuu tuo helpotuksen. Marraskuu on luontoäidin kurjuudenmaksimointinäytös ihan vain siksi, että osaisimme nauttia oikeasta talvesta ennen kevään armahtavaa aurinkoa. 

Annetaan joulutunnelman tulla :)

16 kommenttia:

 1. Niin samaa mieltä, lunta kiitos! Juuri postasin epätoivoisesti lunta maahan kaipaavan kirjoituksen :) Sitä valoa ja joulun tuntua kaipaa kyllä kovasti!

  http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/11/lumi-ja-pakkanen-missa-olette.html

  Hauskasti kuvailtu tuo kurjuudenmaksimointinäytös :) Vaikka meiltä Helsingistä se lumi puuttuu, toivotaan, että teillä se edes siellä pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsiläinen, kaikki lumet sulivat tänään. Mutta kyllä se talvi vielä sieltä tulee, ihan pian!

   Poista
 2. Kun vaan tulis tännekin lunta! Tänäänkin on satanut ihan koko päivän, plaah. Toisaalta jos toi sama määrä olis tullu lumena, niin oltais jo pulassa. Lapsia vähän käy sääliks kun pulkka jo polttelis varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se pitkä riemu ollut täälläkään, nyt enää rippeet jäljellä. Pulkkakelejä odotellaan täälläkin :)

   Poista
 3. On se jännä juttu miten tuo tänään satanut lumi toi aivan ihanan joulufiiliksen. Toivottavasti se nyt vaan pysyisi maassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, parempi valkea joulu kun valkea marraskuu, jos valita pitää ;)

   Poista
 4. Tuo viimeinen lause... paremmin ei voisi sanoa! Kivaa tuleva viikonloppua sinulle Kerttu :)

  VastaaPoista
 5. Ihania joulupalloja, varsinkin nuo metalliset! Mistä ne on hankittu? Itse haaveilen saman kaltaisista.
  -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla! Taitaa nuo pallot olla Sokoksen viime vuotista valikoimaa :)

   Poista
 6. en toivoisi lunta kuin muutaman sentin,pimeys ei haittaa minua, ei tätä kauaa kestä kun päivät kuluu kauheeta vauhtia.takkatulta rakastan yli kaiken ja ihailenkin kauniita kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Pari senttiä lunta tekee jo ihmeitä tunnelmalle ja valoisuudelle.

   Poista
 7. Marraskuu on kyllä sellainen kuukausi, jonka saisi ainakin minun kalenteristani poistaa kokonaan tai se voisi mennä pikakelauksella ohi. Täällä Belgiassa on sentään vähän valoisampaa, mutta sitäkin harmaampaa. Buu! Minäkin olen lisännyt koristeiden määrää pikkuhiljaa ja nyt viikonloppuna ajattelin unohtaa kaikki estot ja laittaa kaikki koristeet esille. Eihän tässä ole enää kuukausi, kun lennämme Suomeen, joten eikö ole jo aikakin, koska muuten koristeista ei ehdi nauttia tarpeeksi :)? Ihastelin myös tuota ihanaa peitto/vilttiä, minulta on tainnut mennä ohi minkä valmistajan se on?

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, pääsette jouluksi Suomeen. Toivon todella, että meillä on valkoinen joulu. Ja tuo viltti on Finlaysonin Lempi-viltti, ihana ja yllättävän iso!

   Poista
 8. Mun pitäisi niin tehdä sulle paita harmaapohjaisesta tähtitrikoosta... Katoaisit tuonne teidän sohvatyynyjen joukkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voisinkin mielelläni maastoutua sohvaan arki-iltoina vaikka puoleksi tunniksi niin, että kukaan ei löydä :D

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...