sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Onnellinen nainen

No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle? 

Joulutunnelma ei ole ollut viimeiseen viikkoon päällimmäisenä mielessä, sillä elo on ollut helppoa etelän auringon alla. Loma tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä takana on tiivis syksy. Viimeisinä viikkoina ennen lomaa tein jo typeriä huolimattomuusvirheitä, joista kruunaavin oli työsähköpostin lomaviesti, jossa ilmoitin lomailevani syyskuussa. Nyt takana on ihania ja lataavia  hetkiä, jotka tyttäreni tiivisti: "kyllä minua on nyt viihdytetty". Siinä samalla on kyllä viihtynyt itsekin. Olo on kuin räppärillä: kiitollinen, siunattu ja onnellinen. 
Osasyy tähän tunteeseen on myös teissä, maailman parhaissa lukijoissa. Asensin kävijälaskurin blogiini  vuoden ensimmäisenä päivänä ja tasan 11 kuukautta ja 14 päivää myöhemmin meni MILJOONAN klikkauksen maaginen raja rikki. Olen loman aikana lomaillut blogistakin lähes kokonaan. Ennakkoon tein muutamia postauksia valmiiksi ja lomailun ohessa olen vain vastannut kommentteihin ja hoitanut arvontoihin liittyviä juttuja. Sekin on tehnyt hyvää. Nyt tässä vaan mietin, että miten teitä kiittäisin. Ehkä parhaiten tekemällä blogini kanssa parhaani, vai mitä? 

Kunhan saan arjen syrjästä kiinni, kerron lisää kuulumisia ja näytän kuvia. Pus!


29 kommenttia:

  1. ihanan rauhallinen ja onnellinen tunnelma myös kuvassa :) voi sinua onnellista. aurinkoa ja valoa tänne myös ja pian, vaikka kohtahan se päivä jo alkaa olla pidempi ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania loma kuvia. Loma tekee aina välillä meille kaikille hyvää.
    Mukavaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teki hirmuisen hyvää! Ihanaa joulunodotusta sinnekin Sanna!

      Poista
  3. Oih, näyttää täydelliseltä! Itse kukin taitaa alkaa tässä vaiheessa vuotta olemaan jo enemmän ja vähemmän loman tarpeessa:)
    Tervetuloa takaisin, Kerttu!

    VastaaPoista
  4. Taidatpa olla kuvien perusteella Puerto Ricossa! :) Kaksi kertaa olen itse siellä käynyt ja tutulta näyttäis...
    Ihana paikka <3 Oliko kuinka lämmintä tähän aikaan? Me käytiin siellä viimeksi lokakuun alussa ja asteita oli jotai +26-29 paikkeilla. Eka kertaa muuten taidan kommentoida...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja jos oikein näin, niin oltiin silloin hotellissa, joka näkyy tuolla taustalla... :)

      Poista
  5. Jos siellä on kerran onnellinen nainen, niin täällä on kateellinen nainen :D Juuri eilen muisteltiin haikein mielin kuinka tasan vuosi sitten oltiin lämpimässä... Loistava ajankohta lomailla juuri ennen joulua ja tankata hieman aurinkoa ja energiaa. Täytyy yrittää ottaa oma annos kuvien välityksellä. Jospa sitä sitten ensi vuonna?! Ja onnea miljoonasta, aivan mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nyt sitä ollaan jo takaisin pimeässä Pohjolassa! Loman ajankohta oli kyllä ihan passeli. Optimi voisi olla ehkä vielä viikkoa-paria aikaisemmin, niin ei tulisi niin hoppu joulun kanssa. Mutta ihana matka ja onnellinen mieli!

      Poista
  6. Oijoi, melkoinen kateudenpeikko meinaa hiipiä täällä olkapäille, niin maisemien kuin kävijälaskurinkin suhteen! Itse kovastikin vielä tuskailen kovin hiljaisessa blogissani... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se siitä vilkastuu sinunkin blogissasi! Taidankin tulla heti käymään!

      Poista
  7. Talvisella aurinkolomalla saa kyllä ihanasti akut ladattua pitkäksi aikaa :)

    VastaaPoista
  8. Paljon kivempaa on täällä pimeässä loskapas*a*sa. ;) Voi kun itsekin pääsisin lämpimään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, että kaikki lumet saivat kyytiä loman aikana. Kun lähdimme, pihaa vartioi komea lumiukko. Nyt on enää läntti massa :(

      Poista
  9. Voi ei miten lämpöisiä kuvia <3 Olisi niin mukava päästä perheen kesken lämpöiseen tänäkin talvena, mutta tänä vuonna se valitettavasti siirtyy erään onnellisen asian vuoksi! ;) Ensi syksynä kaupunki lomaa ja talvella sitten kaukomatkalle lämpöiseen... Yritetään siis jaksaa sinne saakka! :)

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on oikein hyvä syy pysyä maankamaralla <3 Sitten sitä taas saa reissata, kun elämäntilanne vähän muuttuu.

      Poista
  10. Ihania kuvia, ihana tunnelma :)
    Seuraavaa lomaa siis perheen kanssa suunnittelemaan, mars, HETI ;D

    Terv. Suvi

    VastaaPoista
  11. Syksy on kyllä ollut rankka itse kullekin ja loma on välillä paikallaan. Voi mitä ihania palmuja! Ah, ja uima-allas! Ja hei, uskomaton klikkausmäärä! Onnea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Blondi! Olihan mukava reissu, vaikka on sitä niin kiva palata kotiinkin!

      Poista
  12. Ihania lomakuvia!! Ihana fiilistellä teidän kuvia, kun itsekin odotan niin innolla meidän tammikuun matkaa. Ja onnittelut huimasta kävijämäärästä, mikä ei ihmetä, ihana on blogisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuu on ihan pian ja sydäntalvella sitä onkin kiva päästä lämpimään. Ja kiitokset <3

      Poista
  13. Olet kyllä uskomaton nainen, kun olet ehtinyt ja jaksanut kirjoittaa tätä upeaa blogiasi niin tiuhaan tahtiin kaikkien muiden kiireiden keskellä. Hienoa, että sait nyt rentoutua oikein kunnolla ennen joulua - olet kyllä jokaisen sekunnin lomastasi ansainnut. :) Lämpöistä ja rauhallista joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanasti sanottu! Nyt on hyvä odottaa joulua. Ja samoin sinne!

      Poista
  14. Nauti murunen nyt kunnolla. Relaa ja kelaa, sä olet ihan itse saanut kaiken tämän aikaan. <3

    VastaaPoista
  15. Oih ja voih, lomalle lompsis täältä vesisateesta. Kuukauden päästä meidän perhe nauttii ansaitusta lomasta Aasiassa. Sitä odotellessa on kiva nauttia toisten lomakuvista! :)

    -Jutta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loman odottaminen on ihanaa! Täällä tekisi mieli jo alkaa katselemaan seuraavaa matkaa :)

      Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...