torstai 12. joulukuuta 2013

Ylpeyden aihe ja arvonnan voittaja

Heippa!

Muistatte ehkä Putiikkipäivän marraskuulta, jolloin kokosimme yksitoista sisustusbloggaajaa yhteen tutustumaan toisiinsa ja Jyväskylän kivijalkamyymälöihin? Tapaamisen jälkeen perustimme salaisen Facebook-ryhmän verkostomisen ja vertaistuen avuksi. Nyt koossa on jo 19 sisustusblogia ja 20 naista näiden upeiden blogien takana. Maakuntamme kärkimedia eli sanomalehti Keskisuomalainen kiinnostui verkostostostamme ja nyt parin viikon välein verkkosivuilla esitellään keskisuomalainen sisustusblogi. Peli on nyt avattu ja ensimmäisenä esiteltiin ihana Iisa´s. Olen tosi ylpeä meidän porukasta ja tästä mahdollisuudesta kertoa sisustusblogien tarinoita myös verkkolehden sivuilla. Keskisuomalaiset sisustusbloggaajat tutuksi -sarjan ensimmäisen osan löydät täältä


Sitten Poster Mister -arvontaan. Muistuttelen vielä erinomaisesta alekoodista eli  näppäilemällä tilaukseen sana "KODIKAS" saat 20 prosentin alennuksen (voimassa 31.12.2013 saakka). Avajaistarjouksena kaikki julisteet toimitetaan ilman postikuluja.  Nyt on aika julkistaa onnelllinen voittaja! Palkintona on siis persononoitu juliste, jonka saa valita mielensä mukaan. Kiitoksia kaikille osallistuneille. Arpakoneistoni pyöräytti päivän onnekkaaksi seuraavan kommentin: 

PikkuMy 8. joulukuuta 2013 19.54


Suosikkini on Aakkoset-keltaiset. Voisinpa heti kotiuttaa useammankin julisteen kotia, ihania.


Laitahan sähköpostia yhteystietoineen osoitteeseen modernistikodikas @ gmail.com ja vahvista vielä, millaisen julisteen haluat.

22 kommenttia:

 1. Kivalta vaikutti Ksml juttu. Ei ehkä malta oottaa omaa vuoroa :)

  VastaaPoista
 2. Hauskan idean olette keksineet :) Paljon tulee lueskeltua blogeja ympäri suomea ja maailmaakin, mutta näin pääse tutuksi lähiseudun blogeihinkin :) Mielenkiinnolla jään odottamaan lisää :)

  Terveisin, Tanja Akkala-blogista
  http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Jee, hieno juttusarjan aloitus Iisa's-blogista:)! Mä en myöskään malta odottaa, milloin on vuoroni:)! Tosi kivaa kaikki tällainen toiminta!

  VastaaPoista
 4. Pakka on nyt avattu -jatkoa odotellessa! :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä vaikuttaa :) ja noi julisteet, ihania! Pari jo tilansinkin joululahjoja täydentämään :D kiitos vinkistä! :)

  - P -

  VastaaPoista
 6. Hyvä Keski-Suomen bloggaajat :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 7. Hieno juttu! Itsekin tuli tilattua noita julisteita niin itselle kuin lahjaksikin. :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa kyllä, Tamperelainen voisi aloittaa samanlaisen ja Treen ja lähikuntien bloggaajat vois kans lyöttäytyä yhteen.

  VastaaPoista
 9. olipas kiva juttu!! täälläkin odotellaan innolla jatkoa ja ehkä joku päivä omaa vuoroa :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...