keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Seesteistä


Tänään on ollut tuiki tavallinen arkipäivä, jota on aamuherätyksestä lähtien siivittänyt seesteinen olo. Siitäkin huolimatta, että työpäivä oli tupaten täynnä, menin vahingossa aivan liian rankalle jumppatunnille, ruusut ovat kuivahtaneet vaasiin ja tyttären lelut ovat ympäri olohuonetta.


Seesteisyys on hyvä olotila. Se on sekoitus onnea ja rauhaa, sellaista itsensä ja ympäristönsä hyväksyntää. Lomien ja pitkien pyhien jälkeen arki tuntuu hyvältä ja omalta. Reissujen jälkeen koti tuntuu turvalliselta ja rakkaalta. 


Tammikuu on hyvä kuu. Alku uudelle vuodelle, leppoisille lupauksille ja unelmille, joiden toteutumisesta ei ole mitään takeita. Pakkaspäivän painuessa iltaan on vain aikaa ja ajatuksia - ja helkkarin sotkuinen olohuone. 

Seesteistä iltaa! 

10 kommenttia:

 1. Seesteisyys on hyvä ja nuo ruusut kauniita kuivuneenakin :-)
  Emma

  VastaaPoista
 2. Kuivuneet ruusut ovat aina edelleen niin kauniita. Meillä on vielä kolmen viikon lomailun jälkeen arki ja seesteisyys hakusessa, mutta siihen olotilaan pyritään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä vielä tulee, kun arki löytää uomansa. Tsemppiä!

   Poista
 3. Ihana aito postaus -meillä myös useasti sama tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arjesta on parempi nauttia, sillä sitähän se elämä enimmäkseen on :)

   Poista
 4. Ihana postaus tosiaan! Jaan sinun fiiliksesi. Jotenkin tuntuu, että nyt on hyvä aika: arkeen on tottunut ja pieni lumikerros ja pakkaspäivien auringonpaiste saavat katseen kohti kevättä. Talven selkä on selvästi taitettu. Eikä sekään haittaa, että seuraava loma odottaa jo neljän viikon päässä.:-)

  Aurinkoista ja seesteistä tammikuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Teillähän on ihan kohta loma, ihanaa! On aina kiva, kun on jotain mitä odottaa. Minä odotan eniten valon lisääntymistä :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...