lauantai 18. tammikuuta 2014

String-hyllyn kevennetty ilme

Pienella muutoksella voi olla suuri vaikutus. Yksi tämän hetken suosituimmista huonekaluista lienee String-hylly, jota vilkkuu todella monessa blogissa. En ihmettele hyllyn suosiota, sillä sen kevyt ja ajaton muotoilu mahdollistaa sen sijoittamisen lähes minne vain. Meillä tämä klassikkohylly on keittiön seinällä ja siinä on mukava pitää esillä mieleisiä astioita ja koriste-esineitä. 


Jouluna saimme Steltonin termarin, jonka halusin sijoittaa kädenulottuville hyllyyn. Ylähyllyllä korkea esine näytti hassulta, joten nappasin keskihyllyn kokonaan pois. Koko hyllyn ilme keveni ja myös matalammat esineet pääsevät paremmin esillen. Nyt hyllyyn sopisi myös mainiosti pieni taulu tuomaa ilmettä kokonaisuuteen. 


Hyllyn vieressä on Kotona Designin muistitaulu, johon voi raapustella viikon menoja näkösälle. Mitäs muuten pidätte tyttären lookista? Ostimme tämän turistimekon kenkineen Espanjasta joulukuussa ja neljävuotiaan mielestä se on kaunein vaate, mitä maa päällään kantaa. Sellainen pieni fashionista asuu täällä meillä ;) Jatkuvaa vääntöä, saanko espanjamekko päällä mennä sinne tai tänne…


String-hylly sijaitsee seinänpätkällä keittiöstä työhuoneeseen ja lastenhuoneeseen.


Kupariset yksityskohdat ovat edelleen mieleisiä.


 Yhden hyllyn irrottaminen kevensi ilmettä kummasti. Mitäs tykkäät?

17 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää:) Meillekin ensimmäinen String kotiutui muutama viikko sitten:

  http://villailona.blogspot.fi/2014/01/tyttaren-huone.html

  Tykkään tuosta hyllystä tosi paljon, juurikin muunneltavuuden ja ajattomuuden vuoksi. Itseäni ei häiritse yhtään, että siitä melkoinen hitti blogi- ja muussakin maailmassa on tullut:)

  Ja Espanjamekko on ihan mahtavan upea, ainakin meidän 5-vuotiaan mielestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. String toimii hyvin lastenhuoneessakin, saa nätit lelut pois lattialta, mutta esille :) Ja tuo espanjamekko on kyllä ollut sellainen ostos, että ei varmaan mikään muu vaate ole saanut niin monta käyttökertaa. Hoidopäivän jälkeen mekko päälle ja leikit voi alkaa :)

   Poista
 2. Oi muistoja! Mulla vuodelta about -84 samanlaiset kengät Kanarian tuliaisina, paitsi sellaisina kärpässienen värisenä - punaiset valkoisilla pilkuilla. Täytyypä kaivella esille jostain, koska tytär 3,5 v. olis varmaan ihan pähkinöinä niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kaivapa aarre esiin. Olen varma, että tyttösi rakastaa niitä!

   Poista
 3. Voi ei mikä fashionista todellakin! :)) Yli söpö asu, yhtään en siis ihmettele, että tyttösi siitä pitää! :)
  Hyllykin kivan raikkaalta, kivat värit! Mä muuten sijoitin pojan huoneen stringiin Lehtorinteen PenBoxin ja se on niinkuin tehty sinne! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Näyttä kivan raikkaalta siis! Apua tätä puhelimella kirjoittamista! ;)

   Poista
  2. Hyvin saa selvää, ei hätää Heli! Kiva kuulla, että Pen box löysi hyvän paikan. Sinne voi laittaa pieniä aarteita talteen :) Minulla on omani tällä hetkellä pikkuvessassa söpöjen pikkupurkkien alustana. Kannesta saa toisen pikkualustan näppärästi.

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä! Tuollainen pyöreä muistitaulu on myös kiva!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin Stringiä löytyy lastenhuoneista sekä ruokahuoneesta. VAikka periaatteessa avohyllyjä ja pölyä inhoankn, niin tämä on jotenkin kolahtanut. Saa nähdä kyllästynkö koskaan..
  Ja kyllä - espanjanmekon kanssa kuuluu saada mennä ihan JOKA PAIKKAAN ennen kuin se menee pieneksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. String on myös meillä ainoa talon avohylly, onneksi siitä on suht helppo pyyhkäistä pölyt. Ja neiti on kanssasi ihan samaa mieltä espanjamekosta :) Mutta onhan se ihana rimpsula ja se päällä syntyy aina hyvät leikit :)

   Poista
 6. Hihii! Meidän 4-vuotiaalla on tuo aivan sama mekko :D Sai espanjantuliaisena joulukuussa. :) Hyllyn ilme on nyt kiva ja tuo muistitaulu on hieno!

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttää! Meidän stringissä on myös kaikki mieluisimmat jutut esillä. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...