tiistai 11. helmikuuta 2014

Hyvän unen avaimet

Yhteistyöpostaus ja arvonta

Yhdessä asiassa olen lahjakas ja se on nukkuminen. Se nyt ei varsinaisesti ole sellainen vahvuus, jolla voi päteä vaikka työhaastattelussa tai ensitreffeillä, mutta elämän kannalta se on aika oleellinen juttu. Olen pienestä pitäen rakastanut hyviä unia ja herännyt hyväntuulisena.  Nyt olen mukana Indiedaysin ja Hobby Hallin yhteistyökampanjassa, jossa etsitään avaimia hyviin uniin.  Koska nukkuminen on jokaisen perusoikeus, kokosin teemasivuilta suosikkituotteitani, jotka edesauttavat levollisiä öitä. 


Minulle on tärkeää, että makuuhuoneen saa pimennettyä kunnolla. Etenkin kesäaikaan valoisuus häiritsee unta ja ikkunasta aamuyöllä pilkistävä aurinko ei ole tervetullut vieras. Koodi Pamela- pimentävät verhot tuovat makuuhuoneeseen rauhallista tunnelmaa. Hyvän sängyn lisäksi perusasioiden pitää olla kunnossa.  Pioni Tencel - peitot ovat ylellisen pehmeitä ja ominaisuuksiltaan hengittäviä. Itse saatan pakata jopa oman tyynyn matkalle mukaan, joten olen kriittinen sen suhteen, millainen tyynyn pitää olla. Kollaasiin valitsin samaan sarjaan peittojen kanssa olevat Pioni Tencel - tyynyt, jotka valmistetaan laadukkaasta ja puhtaasta puuselluloosasta, jota tuotetaan kestävän kehityksen metsissä.  Loppusilauksena on kiva sujahtaa nättien petivaatteiden väliin, tässä  Koodi Akvarelli-pussilakanassa on trendikäs vesivärimäinen raidoitus. 


Mitäpä muuta hyviin yöuniin tarvitaan? Olen ehkä vähän niuho, mutta haluan että lakana, peittopussi ja tyynyliinat sopivat yhteen. Perusväreillä pääsee helpolla ja edulliseen Koodin liinavaatesarjaan kuuluu kaksi tyynyliinaa ja lakana, värejä ja kokoja on useita. Petivaateosastolla silmääni miellyttävät sekä hillitty valko-harmaa että kevätfiiliksiä nostattava raikas turkoosi, tätä Pioni Samantha -pussilakanasettiä saa molemmissa väreissä. Ilokseni huomasin, että tästä löytyy myös tuplapeittokoko. Kollaasin viimeisessä kuvassa on jotain, mitä meidän makuuuhuoneesta jo löytyy. Valkoinen pimentävä rullakahdin on perusvarustus, josta en luovu.


Lisäksi hurmaannuin kevään iloisesta keltaisesta, jota löytyy Luhta Homen Sulka-pussilakanasetistä ja myös erillisenä myytävistä tyynyliinoista. Rohkea yhdistelijä petaa myös auringonkeltaiset lakanat, näitä saa Koodin liinavaatesarjasta. Uskoisin, että aamulla ei voi mököttää, jos herää näin iloisista lakanoista!

Toivottavasti piditte poiminnoistani, sillä minulla on iloa arpoa yhdelle blogini lukijalla tämä kuvassa   oleva suloisen nallen vartioima hyvän unen setti! 


Arvontaan osallistut, kun kerrot kommenttiboksissa oman suosikkisi Hobby Hallin verkkokaupasta. Laita siis linkki suosikkituotteeseesi ja kerro miksi valitsit juuri sen. Aikaa osallistua arvontaan on 17.2. klo 16 saakka. 

Onnea arvontaan ja kauniita unia jokaiseen yöhön <3

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

155 kommenttia:

 1. osaankohan nyt laittaa linkin :
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-punos-pussilakanasetti-4-osaa-harmaa-valkoinen?#

  tämä setti on aika ihana makuuhuoneeseeni

  Helmiina

  varvola (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?

  Olen haaveillut pitkään lähes valkoisesta makuuhuoneesta, maustettuna harmaalla ja turkoosilla. Koiran takia olen lykännyt valkoisen päiväpeitteen hankkimista, mutta nyt uudessa kodissa koira harvoin sängyn päällä käy pomppimassa, joten ehkä otan riskin.. :)

  - Tanja K

  VastaaPoista
 3. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/pioni-veronica-taftipaivapeite-harmaa? Nyt ois päiväpeitteen mentävä aukko makkarissa ja edellisen valkoisen sijaan, ois harmaa se juttu :) Ja tässä ois vähän hohtoakin "luxus"sisustukseen.

  VastaaPoista
 4. Nyt en kyllä osaa päättää. Pitkäaikainen haaveeni on ollut Marimekon tasaraitalakanat, mutta nyt olisi tarjolla myös Lumimarjaa puuvillasatiinina, aivan huippu materiaali!
  MaritaK

  VastaaPoista
 5. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen? , pidän tästä kovasti, tuo sulkakuosi sopii makuuhuonetekstiileihin hyvin, kevyet unet tulee mieleen. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?
  Tämä toisi ylellisyyttä uuteen makuuhuoneeseemme ja pieni luksushan on aina tervetullutta :) Kuosi on ajaton, joten tämä on ehdoton suosikkini.
  -Suvi L / suvimar@suomi24.fi-

  VastaaPoista
 7. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?
  Näissä Marimekon pussilakanoissa olisi ihana nukkua :)
  -JennaS

  VastaaPoista
 8. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-memento-pussilakanasetti-violetti?#
  olisi juuri minulle tarkoitettu! Tosin, Pioni Feathers valko-petrooli-harmaana näyttää myös todella hyvältä. :)

  VastaaPoista
 9. Eikai noista osaa valita, muta esimerkiksi tämä matto on kiva! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/matot/puuvilla-ja-sekoitematot/koodi-tivoli-puuvillamatto-turkoosi

  VastaaPoista
 10. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-punos-pussilakanasetti-4-osaa-harmaa-valkoinen?

  Nämä ihanat lakanat!

  VastaaPoista
 11. Siirryimme avomieheni kanssa kesällä tuplapeitteeseen ja tuntuu, että kovin vaikea löytää niihin kivoja lakanoita, mutta tämä oli kaunis, yksinkertainen ja näyttää siltä, että niiden seassa saa hyvät unet:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-koivikko-pussilakanasetti-tuplalevea-harmaa?

  T: Unelmaharakka (s_salla@hotmail.com)

  VastaaPoista
 12. Onpas noista kaikista ihanuuksista vaikea valita suosikkia mutta voimakkaiden värien ystävänä silmät kiinnittyivät tähän Marimekon räsymatto pussilakanasarjaan. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&
  -Marketta

  VastaaPoista
 13. Tuolla on niin paljon kaikkea ihanaa!!! Valitsen kuitenkin tämän tyylikkään ja rauhallisen Finlaysonin Välke-pussilakanan :)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/finlayson-valke-pussilakanasetti-musta-valkoinen?

  T. Tiina
  tiina.lempea(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Suosikkini on https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  mukaan arvontaan!
  Terhi

  VastaaPoista
 15. Jos pysytään tässä uniaiheessa, niin siihen liittyen suosikkini on:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-harmaa?#

  VastaaPoista
 16. Suosikiksi nousi vaaleanharmaa Halla-päiväpeite, jolle kyllä löytyisi paikka omasta makuuhuoneestakin:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-vaaleanharmaa?#

  Mukana arvonnassa!
  Elisa
  (elisa.korniloff(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 17. Hei! Minäkin olen ollut pienestä asti hyvä nukkuja ja arvostankin unta ja nukkumista todella paljon! Houkuttelevaa sänkyä on vaikea vastustaa ja piste i:n päälle on tietysti kauniit lakanat.
  Nämä ihanat olisi minun mieleen:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-medaljonki-pussilakanasetti-valko-harmaa-musta?

  - Auringonkukka

  VastaaPoista
 18. Hei! Minäkin olen ollut pienestä asti hyvä nukkuja ja arvostankin unta ja nukkumista todella paljon! Houkuttelevaa sänkyä on vaikea vastustaa ja piste i:n päälle on tietysti kauniit lakanat.
  Nämä ihanat olisi minun mieleen:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-medaljonki-pussilakanasetti-valko-harmaa-musta?

  - Auringonkukka

  VastaaPoista
 19. tein juuri makuuhuoneeseeni pintaremontin ja samalla hankin uuden peiton ja tyynyn. Tuntuu ihan luksukselta kömpiä kuohkean peiton alle ja painaa pää tyynlle joka ei ole kirjekuoren ohut. uudet lakanat kruunaisivat uneni. Nämä lakanat ovat lempparini; yksinkertaiset, mutta kuitenkin leikkimieliset.
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?
  jenna jenna.salenius(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&#
  Tämä miellyttää eniten silmää. Oma koti on juuri rakenteilla ja on ihana kuvitella uusia juttuja uuteen kotiin. Tämä kuosi sopisi hyvin omaan makuuhuoneeseemme. :)
  Päivi K

  VastaaPoista
 21. Tuo Pioni kelpaisi sekä turkoosina että harmaana!! Tekisi niiin mieli klikata hobbarista vaikka mitä ostoskoriin :/ https://www.hobbyhall.fi/web/store/pioni-samantha-satiinipussilakanasetti-turkoosi?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Samantha-satiinipussilakanasetti%2C+turkoosi-_-Samantha-satiinipussilakanasetti%2C+turkoosi&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D. (oho, osasinkohan nyt linkittää kännyllä ihan oikein...) Nyt kyllä täytyy arvonnassa peukuttaa tosisti itselleni :D. jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 22. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita? Tässä olisi luksuksen tuntua! Väri ajaton, menisi aina ja näihin ei varmaan kyllästyisi! mirjaniva @ gmail. com

  VastaaPoista
 23. https://www.hobbyhall.fi/web/store/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  Marimekko ja tämä räsymatto jaksaa ihastuttaa aina vaan, haluaisin tämän pojalleni! :) Itse suosin vähän rauhallisempaa kuviota omaan sänkyyn.. mutta 11- vuotiaalle tämä olisi super!

  Heli

  VastaaPoista
 24. Tämä toisi rauhallisen ja levollisen tunnelman makkariin ainaisten värikkäiden ja yhteensopimattomien peittojen sijaan: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-valkoinen
  little.sailor at outlook.com

  VastaaPoista
 25. Hei! Meille on parin vuoden sisään syntynyt kaksi lasta ja hyvät yöunet ovat sitä myöten kaikonneet. :) Hyviä unia olisi kuitenkin ihana metsästää Marimekon räsymatto-kuosisten pussilakanoiden välistä!

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 26. Nämä verhot herättivät kiinnostuksen: https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Memento+Elegance+-sivuverho%2C+musta-valkoinen&cm_vc=14551_98643&categoryId2=98643&catalogIdForEntries=14551&catalogId=13051&categoryId=98643&productId=401063&categoryId1=92303&errorViewName=ProductDisplayErrorView&langId=-11&storeId=10052&

  VastaaPoista
 27. Minä olen suunnitellut hankkia minulle ja miehelle piristykseksi Marimekon räsymatto-lakanat ainaisten mustavalkoisten sijaan :)

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&#

  VastaaPoista
 28. Tämä ihana pirteä keltainen on suosikkini:

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-kelta-valkoinen?cm_vc=15102_178625&#

  VastaaPoista
 29. Kyllä se olisi Iittalan Lantern ehdottomasti, koska se on kaunis ja ajaton ja se kestää tyyliimuutoksia, sellainen tuuliviiri kun olen! :)

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/lyhdyt-ja-kynttelikot/iittala-lantern-kynttilalyhty-250-mm-kirkas?

  VastaaPoista
 30. https://www.hobbyhall.fi/web/store/samsung-ue46eh5005-led-tv-46?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-Rule_MainCat_Bottom_5000S-_-UE46EH5005-LED-tv+46%C3%A2%C2%80%C2%9D

  Uusi isompi telkkari olisi tosi toivottu tähän talouteen.

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 31. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-kuusikossa-pussilakanasetti-musta-valkoinen?

  Vaikka joulu meni jo, rakastuin täysin Marimekon Kuusikossa -kuosiin. Se ei ole liian jouluinen, eli se sopii hyvin koko talven ajan. Mustavalkoinen väritys on myös ihanan hillitty ja tyylikkään näköinen. Toivottavasti arpaonni suosii nallen vartioimaa voittoa!
  siljar

  rajasilja @ gmail.com (ilman välejä)

  VastaaPoista
 32. Minun suosikkini olisi tämä Housto Hard-joustinsänky, koska sänkymme on jo vanha, samoin siinä olevat patjat ja tarvitsemme kohta uudet.
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/runkopatjasangyt-ja-sangyt#Odatedesc;

  VastaaPoista
 33. moi,
  Tässä on kivan ajaton pimennysverho. Ottaisin omaan makuuhuoneeseen, vaikka heti. Katotaan, jos onnetar suosii ;) https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pamela-pimentava-verhopharmaa140-240?cm_vc=15102_178625&

  t .JennaP

  VastaaPoista
 34. J.F. by Finlayson Sophie-pussilakanasetti, harmaa-valkoinen, olisi tyylikkään ajaton ja kävis hyvin meille. :)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

  VastaaPoista
 35. No sielähän oli vaikka mitä kaunista. J.F by Finlaysonin Emiliet hamaana toivottaisin meidän makuuhuoneeseen avosylin vastaan. Jotta tervetuloa vaan! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-emilie-pussilakanasetti-harmaa?

  VastaaPoista
 36. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/vallilan-kevaan-2014-uutuusvalikoima/vallila-ainoa-pussilakanasetti-beige-musta?cm_vc=15102_178628& ja vallillalla siellä muitakin niin ihania juttuja <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 37. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  Tykkään ´tosi paljon marimekon pussilakanoista, ja niitä jokunen löytyykin kotoa jo. On ihana pujahtaa nukkumaan kivoihin lakanoihin. :) Räsymatto pussilakanoita minulta ei vielä löysy, joten ne pisti silmään Hobby Hallin sivuilta. :)

  -Elena

  VastaaPoista
 38. Mun valinta olisi harmaa/valkoinen kääntöpäiväpeite. Se on käytännöllinen ja tykkään sekä valkoisesta että harmaasta! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/koodi-basket-kaantopaivapeite-harmaa-valkoinen?#

  VastaaPoista
 39. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-amanda-tyynynpaallinen-luonnonvalkoinen? Tälläiset tyynyt olisivat kauniit sängylle. Finlaysonilla on mielestäni paljon kestäviä ja hyviä tuotteita, varsinkin lakanoita joissa on mukava ja hyvä nukkua.

  VastaaPoista
 40. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-koivikko-pussilakanasetti-tuplalevea-harmaa?
  Suomalainen koivumetsä on aivan ihana. paperitypy@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukava arvonta!!! Paljon kivoja juttuja, mutta tämä ehkä suosikkini: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/peitteet-ja-huovat/lambar-poro-villapeite-harmaa?

  VastaaPoista
 42. Ihanaa, arvontaa. Ai suosikki. No eihän sellaista ole. Kävin viime viikolla hiplaamassa Finlaysonin J.F sarjaa ja voisin sanoa suosikki on koko sarja
  https://www.hobbyhall.fi/web/merkit/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson#Odatedesc;
  Voisin ottaa jokaisen tuoteperheestä, lakanasta pyyheliinaan asti sekä kaikki siltä väliltä.

  VastaaPoista
 43. Suosikkini on tämä Aneta ZigZag-lattiavalaisin, harmaa ja valkoinen näyttävät kummatkin hyvältä:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/lattiavalaisimet/aneta-zigzag-lattiavalaisin-harmaa?
  Sähköpostiosoitteeni on miimaeia(ät)gmail piste com.

  VastaaPoista
 44. Suosikkini on luhdan sulka -lakanat https://www.hobbyhall.fi/web/store/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-valkoinen .Pidän paljon sulkakuosista, se sopii mielestäni hempeiden sävyjen kanssa hyvin myös lakanoihin.

  VastaaPoista
 45. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/matot/nukkamatot/koodi-cosa-nukkamatto-petroli?

  Olen aivan ihastunut nukkamattoihin, ja haluaisin sellaisen kovasti myös meille kotiin. Haluaisin sisustaa olohuoneemme turkoosilla, ja tämä matto sopis hyvin :)

  Kristina
  kristina_rissanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/verhot/vallila-verhot/vallila-louis-sivuverho-musta-hopea?# on suosikkini tällä hetkellä :) Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 47. Suosikkini on https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/vallilan-kevaan-2014-uutuusvalikoima/vallila-ainoa-pussilakanasetti-beige-musta?cm_vc=15102_178628&

  VastaaPoista
 48. Tämä supernätti nahkasohva: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/sohvat-ja-nojatuolit/koodi-nahkasohva-musta? :) Passais hienosti meille!

  milla.samu at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Anneli
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/verhot/sivuverhot-ja-kapat/marimekko-onnea-etsimassa-sivuverho-1-kpl-musta-valkoinen.
  Tämä verho sopisi sisustukseemme.

  anneli.juvasmaa@suomi24.fi

  VastaaPoista
 50. https://www.hobbyhall.fi/web/store/pouf-rahi-musta?

  Pouf-rahi mustana olisi täydellinen lisä mustavalkoiseen yksiööni. Neulottu pinta pehmentää graafista ilmettä asunnossani. Kotiini ei divaanisohvaa mahdu ja jalkataso olisi mukava nettitv:tä katsellessa.

  Nanna

  VastaaPoista
 51. tuotenumero 586206, Pamelan pimentävät verhot, jotka juuri tekisivät makuu/olohuoneesta sopivan hämärän nukkumiseen.

  VastaaPoista
 52. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-feathers-pussilakanasetti-4-osaa-valko-petroli-harmaa? kaunis rauhallinen mutta jännittävä... <3

  VastaaPoista
 53. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/verhot/vallila-verhot/vallila-virvon-varvon-sivuverho-monivari?

  Vallilan tämän kevään uutuus verhot "virvon varvon" ovat ihanat.

  Nkl80

  VastaaPoista
 54. Ihana arvonta!!! :) Mä olen kuolannut näitä lamppuja jo toooooosi kauan :) https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/poytavalaisimet/aarikka-iso-keisarinna-poytavalaisin-valkoinen

  T:Elma

  VastaaPoista
 55. Hei! Pellavalakanoista olen unelmoinut jo pitkään, nämä vaikuttavat todella mukavilta ja laadukkailta: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-emilie-2-oslakanasarjavalkoi? Olen Kerttu lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi kommentoida mitään. Pidän blogissasi erityisesti tavasta jolla kirjoitat, toki asiatkin ovat mielenkiintoisia :-)

  T. ElinaF

  VastaaPoista
 56. Niin ajakohtaista olisi saada jotain uutta vuoteeseen, kun kevät lähestyy. Ihastuin seuraavaan pussilakanasettiin: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?# eli kyseessä on rauhallisen tyylikäs J.F. Finlayson. -sari

  VastaaPoista
 57. Muutin juuri ensimmäiseen omaan kotiini, tai no kämpältä tämä vielä tuntuu sillä paljon puuttuu että tuntuisi kodilta! Tästä kilpailusta olisi apua.. :)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-twisti-pussilakanasetti-harmaa-valkoinen? Ihanaa marimekkoa <3

  VastaaPoista
 58. Tälläisen setin voisin haluta omaan makuuhuoneeseemme, yksinkertaista ja tyylikästä. https://www.hobbyhall.fi/web/store/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-valkoinen?
  -Menni-

  VastaaPoista
 59. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/sisustustarrat-ja-tapetit/vallila-kullanmuru-kuitutapetti-turkoosi?
  Olen vain niin rakastunut tähän tapettiin :)
  -Sanna

  VastaaPoista
 60. Tämä ihana setti olisi juuri täydellinen meille: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-kuusikossa-pussilakanasetti-musta-valkoinen?# eli Marimeon Kuusikossa pussilakanasetti. Meiltä löytyy jo saman sarjan tyynynpäällinen, josta pidän todella paljon, joten nämä pussilakanat olisivat ihana lisä siihen. -KatjaT-
  katja.tuominen@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  Tämä pussilakanasetti olisi hillityn tyylikäs. Tämä tai sitten 'Kuusikossa'.
  heidi.hallikainen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 62. Joudun ehkä väkisinkin valitsemaan Koodi pellavapussilakanan, jollainen minulla jo on ;) Enkä kyllä panisi pahitteeksi hieman keltaisiakaan ripauksia makuuhuoneessa. :D

  VastaaPoista
 63. Uudestaan unikkoon rakastunut voisi tykätä niin noista keltaisista unikkolakanoista, pirteitä unia… https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-unikko-pussilakanasetti-keltainen?cm_vc=15102_178625&

  Jos täkit ja tyynyt kuuluu palkintosettiin, me niin tarvittais uudet… :)

  VastaaPoista
 64. https://www.hobbyhall.fi/web/store/sirius-laatikosto?

  Aivan törkeen upea ja sopisi niin upeasti meidän eteiseen!:)

  -Supu-

  crying_tear@luukku.com

  VastaaPoista
 65. Valillan Savanni-matto olisi mieleinen ja tarpeellinen!
  Myös nuo erilaiset pussilakanasetit ovat kyllä kauniita :)

  VastaaPoista
 66. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-harmaa?# Tämmöset pellavalakanat tahtoisin! :) Niin monen olen kuullut pellavaa kehuvan. Nimim. Anna-Mari

  VastaaPoista
 67. Hieno kello! https://www.hobbyhall.fi/web/store/fossil-dress-stella-rannekello-naisten-644404? t. Heidi

  VastaaPoista
 68. Pidän Marimekon, Luhdan ja Joutsenen tuotteista...eritoten Joutsen untuvapeitosta :-) se minulta vielä puuttuu...
  Päpsä

  VastaaPoista
 69. Makuuhuoneistamme puuttuvat verhot eli joko Pamela pimentävät verhot/rullaverhot olisivat valintani.

  VastaaPoista
 70. Paljon on ihanuuksia, joten valinta on vaikea! Itse olen omien kokemusten myötä todennut, että Marimekon että Luhdan petivaatteet ovat laadukkaimpia! Kevättää jo niin kovasti, joten värikin voisi olla ihana keltainen <3 Toivottavasti, onni suosii :)

  Terv.Suvi

  VastaaPoista
 71. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-skaala-pussilakanasetti-turkoosi-harmaa?
  Nuo lakanat olisivat ihana piristys! :) Sopisivat myös hyvin huoneeni värimaailman kanssa yhteen.
  - Julia I.

  VastaaPoista
 72. https://www.hobbyhall.fi/web/store/elektroniikka-ja-viihde/tabletit/apple-ipad/apple-ipad-air-128-gt-wi-fi-cellular-harmaa?# Tämä olisi tarpeeseen kun mulla on vanha ja hidas läppäri.

  T: Mirva =)

  VastaaPoista
 73. https://www.hobbyhall.fi/web/store/joutsen-greensaver-peite?#

  Tällä hetkellä vilukissa haluaisi käpertyä tälläiseen.

  VastaaPoista
 74. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  Paljon kauniita lakanoita oli muitakin, mutta nuo oli kivat.

  auringon-kukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. SodaStream
  Source-hiilihapotuslaite/ https://www.hobbyhall.fi/web/store/kodinkoneet/keittiolaitteet/muut-keittiolaitteet/sodastream-source-hiilihapotuslaite-punainen? ja tämä siksi koska olen jo poikasena aikoinaan ko ruottista velipoika kotia laitteen raahasi joskus -70 luvun alussa tykännyt juomasta koska son taivaallisen makusta ja nyt viel hienon värinenki mut mut,aina kaikkea ei tule hommattua vaik haluaaki,,siinäpä se,. laattamies42@luukku.com

  VastaaPoista
 76. https://www.hobbyhall.fi/web/store/trio-sling-lattiavalaisinjalk-varj-musta?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-Rule_Frontpage_Bottom-_-Sling-lattiavalaisin%2C+musta

  Hauska valaisin.

  tlavikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. https://www.hobbyhall.fi/web/store/plage-sangynpaatytarra-lankut?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+S%C3%83%C2%A4ngynp%C3%83%C2%A4%C3%83%C2%A4tytarra%2C+lankut-_-S%C3%83%C2%A4ngynp%C3%83%C2%A4%C3%83%C2%A4tytarra%2C+lankut&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

  Onpas hauska idea, en ole tuollaista missään nähnytkään!

  riketti(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 78. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?cm_vc=15102_178625& ihanat ja sopisivat meille.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Jos kotoa löytyisi sopiva paikka, voisin ottaa tämän valaisimen. Miellyttää silmää suorilla linjoillaan, yksinkertainen on kaunista. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kaytannollisia-sisustusratkaisuja-huonekalut-verhot-pyyhkeet-matot-valaisimet-paivapeitteet-tyynynpaalliset/aneta-zeb-lattiavalaisin-luonnonvalkoinen?cm_vc=15102_178626&

  VastaaPoista
 80. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/lattiavalaisimet/lamp-gustaf-providence-lattiavalaisin? meidän lattiavalaisimet on kaikki pikkuhiljaa hajonneet joten sellaisen tarvisi ja tämä toisi hieman luksusta elämään ja sitä blig blingiä =)

  VastaaPoista
 81. https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Kuusikossa-pussilakanasetti+musta-valkoinen. Tykkäisin niin paljon noista marimekon kuusikossa sarjan pussilakanoista:)

  VastaaPoista
 82. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kylpyhuone-ja-sauna/pyyhkeet-ja-kylpytakit/tm1-jf-by-finlayson-carl-kylpypyyhebeige90-180?. Kylpypyyhkeistä on aina pulaa, joten helppo valinta.

  VastaaPoista
 83. Tämä on suosikkini, ajattelinkin tilata tämän kotiini.
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-kelta-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 84. https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Kuusikossa-pussilakanasetti%2C+musta-valkoinen&cm_vc=14551_98629&categoryId2=98629&catalogIdForEntries=14551&catalogId=13051&categoryId=98629&productId=370358&categoryId1=92303&errorViewName=ProductDisplayErrorView&langId=-11&storeId=10052&

  Tuo kuusikossa-pussilakanasetti vaan olisi niin kiva, menisi mihin vain aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
 85. Makuuhuoneen sisustusta olen muuttamassa ja sinne haluaisin turkoosin Tivoli maton https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/matot/puuvilla-ja-sekoitematot/koodi-tivoli-puuvillamatto-turkoosi? maton kanssa samaa kuviota olevat turkoosit Harlekiini verhot myös kiinostavat.
  jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Meillä on aivan uusi ihanan sänky, johon tarvitaan tietysti uudet petivaatteetkin ja tästäpä löytyi sopivat Viivi ja Vagner-sarjasta mustavalkoiset sopivat hyvin meidän väreihinkin eli
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/viivi-wagner-pussilakanasetti-musta-valkoinen?cm_vc=151

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. t. mirjahelena.savikko@gmail.com

   Poista
 87. Moi! Suosikkini ja tarpeeseen tulisi tällä hetkellä tällainen rauhallinen yksivärinen päiväpeitto. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?
  saya_04@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Suosikkini on Marimeko vatruska tyynynpäällinen.

  VastaaPoista
 89. https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=R%C3%A4symatto-pussilakanasetti%2C+kelta-harmaa-musta&cm_vc=14551_98629&categoryId2=98629&catalogIdForEntries=14551&catalogId=13051&categoryId=98629&productId=388654&categoryId1=92303&errorViewName=ProductDisplayErrorView&langId=-11&storeId=10052&

  Koska Marimekko <3 Ihanainen suosikkini, mutta harmittavan kallis ilman mitään alea :( Joten ehkäpä vielä joskus... :)

  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Koodi-sarjassa on monia sellaisia mattoja, jotka huolisin vaikka het huomenna! Saan kai arvan, vaikken alakaan suosikkeja linkittämään, kun en osaa päättää mistä matoista eniten tykkäisin? ;)

  VastaaPoista
 91. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koodi-pellavaverhot-2-kpl-nutria?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Pellavaverhot%2C+2+kpl%2C+nutria-_-Pellavaverhot%2C+2+kpl%2C+nutria&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

  Kiva arvonta!
  Kata, kteikari ät hotmail com

  VastaaPoista
 92. Tämä verho sopisi hyvin olohuoneeseen, jota olen parhaillaan mustavalkoistamassa ^_^
  http://www.ellos.fi/ellos-home/verhokappa/420908

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Marimekon räsymatto-sarjaa. Lakanat olisi ihana saada,astioita jo onkin. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Keltaiset unikko-lakanat,ah niin ihanat! t.Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 95. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/kattovalaisimet/aneta-carpatica-kattovalaisin-pahkina?#
  Kaunis valaisin

  giraffi (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 96. Vallila
  Koivikko-pussilakanasetti, vihreä
  69,00 €, tulee ihan juhannus mieleen :)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-koivikko-pussilakanasetti-vihrea?
  piia.kallio@attendo.fi

  VastaaPoista
 97. Pientä uudistusta makkariin kaivattas...https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/jf-by-finlayson-wilhelm-pussilakanasetti-ruutu?

  VastaaPoista
 98. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  Tykkään ihan hirveästi tästä marimekon kuosista ja keltainen väri toisi ihanaa piristystä makuuhuoneeseen <3
  T.Tanja

  VastaaPoista
 99. Tarvitsisin uuden leivänpaahtimen, enkä voi vastustaa mitään turkoosia... :) Ihan kuin karkki: https://www.hobbyhall.fi/web/store/kodinkoneet/kenwood/kenwood-ttm023-kmix-leivanpaahdin-turkoosi? jonsku86( )hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. https://www.hobbyhall.fi/web/store/kodinkoneet/keittiolaitteet/sekoittimet-ja-vatkaimet/bosch-sahkovatkain-sauvasekoitinlisaosa? tarvisin niin uuden vatkaimen ja sauvasekoittimen, ja tuo on hienokin! t. emja@live.fi

  VastaaPoista
 101. Mun suosikkini on tämä ruokailurymä: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/ruokailuryhmat/poyta-ja-tuolit-4-kpl-valkoinen

  -Johkis-

  VastaaPoista
 102. mun suosikki olisi marimekon räsymatto pussilakanat!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. haluaisin virkatun pitsimaton valkoisen!!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 104. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/piensisustus/pouf-rahi-musta? on mun suosikki

  lof73(at)mbnet.fi

  VastaaPoista
 105. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/pioni-samantha-satiinipussilakanasetti-4-osaa-musta-harmaa?cm_vc=15102_178625&

  Sopii parhaiten niin asunnon kuin omaankin tyyliini. Pidän ulkonäöllisesti yksinkertaisista lakanoista.

  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Hei, nämä ovat aika messevän näköiset lakanat, sopisivat meillekin :)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-skaala-pussilakanasetti-4-osaa-turkoosi-harmaa?

  lehtolamerja@hotmail.com

  VastaaPoista
 107. Pioni samantha musta-harmaa on mun mieleen. Sopii parhaiten kotini sisustukseen.

  -Sari-

  VastaaPoista
 108. Tälle valaisimelle olisi käyttöä!
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/design-valaisimet/yki-nummi-modern-art-poytavalaisin-valkoinen?

  VastaaPoista
 109. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kaytannollisia-sisustusratkaisuja-huonekalut-verhot-pyyhkeet-matot-valaisimet-paivapeitteet-tyynynpaalliset/koodi-lehmantalja-musta-valkoinen?cm_vc=15102_178626&#
  Täältä se löytyi! Jonkin aikaa ollut jo hakusessa, nyt löytyi, mutta vielä joutuu harkintaan...
  Mutta uudet peitot ja tyynyt olisivat enemmän kuin tervetulleita!

  VastaaPoista
 110. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/outlast-tyyny?cm_vc=15102_178625&
  Hyvä tyyny on 90% yöunista

  VastaaPoista
 111. Pioni: Toiveuni-satiinipussilakanasetti, valko-harmaa
  www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-toiveuni-satiinipussilakanasetti-valko-harmaa?
  Olen jotenkin niin kyllästynyt kuvioihin, niin raikas valkoinen rauhoittaa makkarin, ja musta raita vain korostaa tuota muun osan kuviottomuutta :)
  -INKA-
  inillukk@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Hei.En saanut linkitettyä tuotetta.Haluaisin ihanan keväiset pussilakanat Marimekolta.

  -Henna

  VastaaPoista
 113. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-toiveuni-satiinipussilakanasetti-valko-harmaa?

  Ihanan raikkaan näköiset lakanat, on pohdinnassa..!
  noonaneiti@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Pöllöhullun oli helppo valita suosikkituotteensa, ja muita perusteluja kuin pöllöt ei tarvinne. ;)
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/markslojd-ugglarp-kattovalaisin?

  VastaaPoista
 115. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-emilie-pussilakanasetti-harmaa?#

  Pellavalakanoista olen haaveillut jo kauan, kunhan budjetti antaisi periksi.

  VastaaPoista
 116. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-twisti-pussilakanasetti-harmaa-valkoinen?

  Ihastuin uuteen Marimekko-kuosiin heti sen nähtyäni. Yökyläilijöitä varten olevat petivaatteet kaipaisivat päivitystä ja nämä olisivat aivan ihanat. Vielä, jos samasta kuosista saisi tuplaversion, uinuisin mielelläni näissä lakanoissa itsekin : )

  VastaaPoista
 117. Olen niin ihastunut tähän kuosiin ja näissä varmaan nukuttaisi hyvin:
  https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Kuusikossa-pussilakanasetti%2C+musta-valkoinen&cm_vc=14551_98629&categoryId2=98629&catalogIdForEntries=14551&catalogId=13051&categoryId=98629&productId=370358&categoryId1=92303&errorViewName=ProductDisplayErrorView&langId=-11&storeId=10052&#
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 118. Tämä on aivan ihana pussilakana!
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Turvaistuin :) En muista enää kauanko tarjous on voimassa, mutta tilasin tän meille..
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/lapset/turvaistuimet-ja-kaukalot/turvaistuimet/britax-multi-tech-ii-turvaistuin-jet-black?

  VastaaPoista
 120. Hyvän unen avaimet teemalla valitsisin pimennysverhon valkoisena. Meillä nimittäin puuttuu kunnon pimennysverho nykyisestä asunnosta. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pimentava-rullaverho-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 121. Teemaan hyvän unen avaimiin liittyen valitsin Marimekon pussarisetin Räsymatto. ;)

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10189039/https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 122. Ihana kilpailu! Meidän pojan huoneesta puuttuu pimennysverho ja sen kyllä huomaa päiväunille mennessä... Toinen tarpeellinen hankinta olisi lapselle uusi peitto kohta kasattavaan isompaan sänkyyn. Nämä molemmat olisivat lapselle, mutta noin yleisesti ottaen pimeä huone, kauniit, yhtenevät, hyvältä tuoksuvat lakanat ja sopivan viileä huone ovat ainakin minulla avain hyvään uneen :)
  - Maarit

  VastaaPoista
 123. Sängyn ja koko makkarin tulee mun mielestä olla rauhallinen, joten en voi sietää kaikenkirjavankuviollisia lakanoita.
  Uusi raikkaanvärinen sisustukseen sopiva päiväpeitto olisi hakusessa, joten suosikiksi nousi Luhta Homen mallistosta Halla-päiväpeite ja sen alle sopisi loistavasti vielä Luhta Homen Sulka-pussilakanasetti. kyllä kelpaisi tolla kombolla käpertyä iltaisin nukkumaan!

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?#

  VastaaPoista
 124. Huh, olipa vaikea valinta. Valitsen kuitenkin nyt tällä kertaa Marimekon Tasaraita-trikoopussilakanasetin punaisena. Valinta siksi, että yllättäisin itseni valitsemalla jotain muuta kuin mustaa :)

  VastaaPoista
 125. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/muut-sisustustekstiilit/jf-by-finlayson-amanda-torkkupeite-luonnonvalkoinen? Pidän kovasti J.F. by Finlayson Amanda tuotteista. Ovan kauniita, laadukkaita ja ajattomia. Amanda torkkupeitteelle meiltä löytyisi monta paikkaa. Se sopii mm. sohvalle, nojatuolille ja sänkyyn.

  saakurkistaa (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 126. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pimentava-rullaverho-valkoinen?cm_vc=15102_178625&
  Suosikkini myös tämä postauksessakin mainittu pimentävä rullaverho, ihan ehdoton vuorotyöperheessä.

  VastaaPoista
 127. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&#
  Pussilakanoille olisi nyt tarvetta ja tämä Marimekon räsymatto olisi sopiva kuosi:)

  VastaaPoista
 128. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

  Suosikikseni valitsin J.F. by Finlaysonin Sophie- klassisen pussilakana setin, sillä
  laadukkaille ja ajattoman kauniille vuodevaatteille löytyy aina käyttöä eikä niitä muutenkaan liiaksi ole.
  tuopeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 129. Kahdella mukana :) ehdottomasti rullaverhon

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pimentava-rullaverho-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 130. Finlaysonin Oiva-pussilakanasetit ovat mieleeni värin ja kuosin vuoksi.
  Yhdellä mukana.
  -RK-

  VastaaPoista
 131. Suosikkini on Finlaysonin sophie-setti. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?
  johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Tasaraitaa laittasin, jos onni suosisi.. (pussilakanat siis).

  VastaaPoista
 133. Marimekon räsymatto pussilakana. Toisi mukavasti piristystä päivään, kun olisi noin hienot pussilakanat.
  Vilja

  VastaaPoista
 134. Pakko yhtyä edelliseen eli Marimekon Räsymatto pussilakana mun suosikki myös. https://www.hobbyhall.fi/web/store/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  VastaaPoista
 135. Minä tarvitsisin uuden päiväpeitteen, voisin ottaa vaikkapa tämän https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-siksak-paivapeite-valkoinen?

  Riikka

  VastaaPoista
 136. J.F. by Finlayson, Sophie pussilakanasetti - love it! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

  VastaaPoista
 137. En saanut linkkiä nyt tähän mukaan, mutta luhta homen halla- päiväpeite valkoisena olisi ihana! -Niina-

  VastaaPoista
 138. Täällä kans linkitön vastaus, mutta ehdottomasti Vallilan Koivikko pussilakanasetti olisi ihana! t. Maikki -81

  VastaaPoista
 139. Finlaysonin Oiva-pussilakanasetti harmaa-aqua. :)

  VastaaPoista
 140. Tämä vois olla suosikki https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-toiveuni-satiinipussilakanasetti-valko-harmaa? jotenkin ihanan ylellisen oloisia :)

  VastaaPoista
 141. https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Tasaraita-trikoopussilakanasetti+yhdelle%2C+puna-valkoinen&cm_vc=14551_98629&categoryId2=98629&catalogIdForEntries=14551&catalogId=13051&categoryId=98629&productId=260181&categoryId1=92303&errorViewName=ProductDisplayErrorView&langId=-11&storeId=10052&
  Pitkäæikainen haave, tasaraitapussilakanat! Nätit ja pehmeät.

  VastaaPoista
 142. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?#

  Tämä pussilakanasetti on yksinkertaisen tyylikäs :)

  VastaaPoista
 143. Olen heikkona ruudullisiin vuodevaatteisiin ja mitä kauniinpi ja hillitympi väriyhdistelmä, sen parempi. Tässä on:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/jf-by-finlayson-wilhelm-pussilakanasetti-ruutu?
  Mukana arvonnassa.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 144. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-tasaraita-trikoopussilakanasetti-yhdelle-puna-valkoinen?#

  Marimekko Tasaraita trikoo -pussilakanat on haaveena. Hyvänä kakkosena Räsymatto.. :)

  Katri S.

  VastaaPoista
 145. Vallila, Koivikko <3

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-koivikko-pussilakanasetti-tuplalevea-harmaa?

  VastaaPoista
 146. Luhta home pussilakana sulka ja vallillan on myös ihana :) aivan ihana https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-kelta-valkoinen?cm_vc=15102_178625&

  VastaaPoista
 147. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/delux-fresh-peitesarja-4-osaa?cm_vc=15102_178625& . Uudet peitot olisi mahtavuutta! :) jenu04@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Ehdoton suosikkini on pouf-rahi! https://www.hobbyhall.fi/web/store/pouf-rahi-musta?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Pouf-rahi%2C+musta-_-Pouf-rahi%2C+musta&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

  -Tiitis-

  VastaaPoista
 149. Ajaton, tyylikäs:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

  VastaaPoista
 150. Valisin Luhdan pussilakan setin, koska se sopisi mainiosti työ/vierahuoneeseen ilahduttamaan vieraita. Keltainen värikin osuu huoneen värimaailman kanssa hyvin yhteen. Lisäksi Luhta olisi mielenkiintoinen hankinta, sillä en ole aikaisemmin heidän lakanoitaan ostanutkaan.
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-kelta-valkoinen?cm_vc=15102_178625&#

  VastaaPoista
 151. Luhta Homen Sulka on hiukan erilainen, mielestäni kiva.
  Mukava arvonnassa
  Leena EP

  VastaaPoista
 152. Uudet peitotkin tosin tarvittaisiin, mutta tämäki ois kiva : https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-punos-pussilakanasetti-4-osaa-harmaa-valkoinen

  VastaaPoista
 153. Uuteen tulevaan (vuonna ? toivottavasti jo 2015;) kotiin ja makkariin sopisi:
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

  Turri82

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...