maanantai 10. helmikuuta 2014

Kai täällä sentään haaveilla saa?

Kulta, mulla olis yks idea...


Siis kun nuo mustat keittiötuolit on aika raskaan näköiset. Hyväthän ne on istua, mutta jotenkin vaan tuo musta kyllästyttää. Ajattelin, jos pöydän ympärillä olisi vain neljä tuolia ja loput istuimet olisivat sitten tarvittaessa Artekin jakkaroita, niitäkin kun on jo kaksi valmiina... Katso nyt miten kaunis tuoli tää Hayn About a chair!


Katse kääntyy hitaasti ja kasvoilla on epäileväinen ilme; No paljonko ne maksavat? Jotain parisataa (pyöristä aina alaspäin, jos pystyt;), mutisen ja sanon sitten kirkkaalla äänellä: kai täällä sentään haaveilla saa?

Kuulema saa. Ja senhän taidon minä osaan! Nyt tarvitaan enää ne järkiperustelut (ja säästökuuri). Mutta eikös olekin hyvä idea?

Tuotekuva Finnish design shop

85 kommenttia:

 1. Voi apua:) Laitoin miehelleni aamupäivällä sähköpostilla kuvan juuri samoista tuoleista ehdottaen niitä uusiksi ruokapöydän tuoleiksi. Heh, sama pyöristystaktiikka käytössä; maksaa jotain parisataa. Ei ole vielä vastausta kuulunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja onhan nuo siis aivan ihanat. Sopisivat teille kyllä erinomaisesti. Kuulemma ovat tosi hyvät istuakin! Tästäkin keskusteltiin kässäkerhossa lauantaina, Piia noita taisi ehdottaakin kun aiemmin olen ollut ihan varma siitä että haluan DSR:t.

   Poista
  2. Meillä menee kyllä ajatukset näissä sisustusasioissa ihan samoja ratoja! Saiskohan halvemmalla, jos tekisi kimppatilauksen :D

   Poista
  3. Huippuidea! Tästä saa kyllä sellaista synergiaetua, ettei miehet pysty enää nikottelemaan:D

   Poista
  4. Todellista säästöä! Kuin laittaisi rahaa pankkiin :D

   Poista
 2. Noihan sopisi teille tosi hyvin :) Itse haaveilen täällä RAR-keinusta, mies on sanonut että saat hommata omalla rahallasi jos vain olisi tilaa. Kallishan se olisi, mutta se olisikin sellainen loppuelämän mukana kulkeva huonekalu. Harmi vaan kun nyt meidän tähän pieneen vuokrakaksioon se ei mahdu tällä hetkellä :( ja tietenkin säästääkin siihen pitäisi, mutta ehkä joku päivä se vielä meille kotiutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, loppuelämän huonekaluja (tai niin kauan kun kyllästyminen meidät erottaa ;) Ja mielestäni sellaiset hankinnat ovat ihan parhaita, joita pitää harkita ja säästää. Harvemmin tulee huteja, kun vähän kirpaisee ;)

   Poista
 3. Aina saa haaveilla ja pitääkin. Minä kyllä tykkään teidän nykyisistä tuoleista. Niiden yhtenäisestä ilmeestä, tasajaottelusta ja siitä ettei ne ole eriparia kuten niin monella muulla. Musta tuo kivasti kontrastia keittiön vaaleuteen ja ryhdittää sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän näissä nykyisissä olekaan mitään vikaa, mutta minkäs teet kun on näissä sisustusasioissa ihan mahdoton :D

   Poista
 4. Meillä käytiin saman tyylinen keskustelu pari viikkoa sitten :D Aloitin näyttämällä kuvaa samasta tuolista kyssärillä "mitäs tykkäät?" Mies tykkäsi. Muutaman päivän päästä valittelin että keittiön mustat tuolit ovat aika raskaan näköiset, huonot ja kaikkea. Mies vastasi että "Voidaan katsella joku hetki siihen uusia." Olen siis melkein jo voittanut! :D

  VastaaPoista
 5. About a chair, siinähän on keskustelunaihe! Mun mielestä ihan mielettömän kauniit, superhyvät istua, vähän hankalat käyttää (niiltä nouseminen vaatii tuolin vetämisen aina kunnolla taakse asti). Haaveilen samoista meille sitten, kun on tilaa myös oikealle ruokapöydälle. Ei siis ihan rivarikaksioon mene...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sillä ajattelinkin että tuoleja riittäisi neljä. Jäisi ruhtinaallisesti tilaa siirtää tuoleja, kun jokainen pöydän sivu on 140 cm pitkä :)

   Poista
 6. Hahhah, kuulostaa just niin tutulta ;)

  Nuo tuolit on niin kauniit. Mekin tarvittais uudet... ;)

  VastaaPoista
 7. Aina on lupa haaveilla ja samalla kyllä vaivihkaa istuttaa ideaa miehen(kin) päähän. Nuo Hayn tuolit ovat todella upeat. Sellaista yhtä haaveilen makuuhuoneeseen. :)
  Itse olen kyllä mestari saamaan tahtoni läpi, mutta välillä se ottaa oman aikansa. Meillä siihen vaikuttaa myös se, paljonko miehen pitää itse osallistua. Ensimmäinen keskustelukerta asiasta/aiheesta päättyy kyllä yleensä yhteen sanaan: "EI!" ;)
  Meillä on ajankohtaista saunahuoneen sohvan hankinta. Siitä ei olla päästy yhteisymmärrykseen, mutta tiedän, että se asia kyllä kääntyy niin, että minä käyn sen hakemassa, joten valinta on selvä! :)

  -Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin yleensä saan haluamani :D Mutta oikeasti isommat ja kalliimat hankinnat tehdään yhdessä eli minä perustelen ja mies myöntyy ;D

   Poista
 8. Ihanat tuolit, todellakin! Kun raha painoi tuolihankinnoissa, meiltä löytyy nuo teidän mustat tuolit. Muista minut, jos päädyt uusien hankintaan. Olisin kiinnostunut ostamaan kaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, saanko kenellekään myytyä kahdeksaa... Eli teille kaksi ja loput kuusi onkin helpompi myydä pakettina ;)

   Poista
 9. Nuo valkoiset kyllä näyttävät kivoilta, mutta eivätkö olisi vähän kovat istuttaviksi varsinkin jos syödään vähän pidemmän kaavan mukaan ja ehkä hiostavatkin. En vaihtaisi ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PItäisi päästä näitä ihan testaamaan. Tuolissa pitää olla mittasuhteet kunnossa isommallekin miehelle... :)

   Poista
  2. Ihan samaa mietin, että muovi materiaalina kuulostaa aika epämukavalle, ja voiko tuo pyöreä muotokaan olla selälle hyvä? Yleensä huonekalun ulkonäkö kuuluu ykköskriteereihin, mutta just ruokapöydän tuolit, joilla istutaan tunteja putkeen pitää olla tosi hyvät istua. Meillä on nuo teidän nykyiset valkoisina, ja kun ne oikeesti on mukavat, niin...

   Toisena pointtina vielä pakko sanoa, että About a chair (ihan niin kuin nää metallihäkkyrätuolit ja muut jotka on nykyään Joka toisessa blogissa ja lehtikuvassa) on aika persoonaton valinta. Onhan ne kauniita, mutta kun niihin melkein kyllästyy vaikka niitä ei itsellä olekaan. Onkohan se juuri blogien myötä kun nää sisustustrendit on menneet aika ahtaiksi? Paraskin olen puhumaan, kun juuri itse mietin investoisinko (huomaa sanavalinta) String-hyllyyn (älytöntä hintaa ei voi puolustella millään, mutta onhan se todella hieno ja lisäksi meiltä löytyy muutakin metalli"lanka"juttuja, joihin sopisi)...
   Olenkin itse viime aikoina napannut blogilistalleni ihan erisisustustyylin edustajia, jotka periaatteessa ei ollenkaan edusta omaa makua, mutta kun nää periaatteellisesti omaa makua edustavat alkavat olla niin samannäköisiä kaikki...

   Jessy

   Poista
  3. Hyviä pointteja Jessy! Blogit luovat trendejä, vaikka toki haluan rakastaa klassikkohuonekaluja pitkään :)

   Poista
 10. Ovat kyllä kauniit <3 Täälläkin haaveillaan kuumeisesti uusista keittiöntuoleista hihii, Eamesin DSW tuolit ovat mietinnän alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eamesit ovat kyllä ihanat, tosin esimerkiksi meidän keittiönpöydän ääreen liian matalat. Kannataa tosiaan tsekata mittasuhteet ennen ostamista, ettei tule kalliita (mutta ah niin kauniita) huteja :)

   Poista
 11. TYKKÄÄN! Ja todellakin saa haaveilla - ja kun tarpeeksi kauan haaveilee ja puhuu siitä ääneen, voi vaikka käydä niin että mies kuvitteleekin että asiasta sovittiin jo kauan sitten! Siitä kun tulee arkea ja tuttu juttu ;) On nimittäin käynyt meillä ainakin joskus niin :D

  Kivaa viikkoa Kerttu sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viisas sanoi, että "varo mitä haluut, sillä sä saat sen". Koskeekohan se myös sisustusta? :D

   Ihanaa viikkoa sinnekin ja onnea vielä kerran!

   Poista
 12. Onhan se hyvä idea! Ja parasta on, että viiden vuoden päästä tulee uusi hyvä idea! ;) Kummallisia on ideoiden ja haaveiden tiet. Hyvännäköiset tuolit ovat. Olen kyllä miettinyt onko ne niin mukava istua? Tuntuu kyllä ihmiset kehuneen, pitää kai joskus koittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista näitä koeistuneeni, joten pitää tosiaan testata rauhassa. Mutta moni on kyllä kehunut.. :)

   Poista
 13. Kauniit on ja kyllä kävisivät hyvin noiden mustien tilalle!! Voi ei, mäkin haluan valkoiset tuolit keittiöön!! Kävis muuten paljon paremmin!! :)

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Nuo on kyllä todella kauniit tuolit. Itse olen ostamassa tuolia työpöydän ääreen.. ja pitkään pohdin joko vitran Eamesin, Hayn about a chairin ja Muuton visun välillä. Päädyin Visuun, joka on valkoinen puujaloilla. Postissa tulossa <3<3<3 Mutta siis nämä olisivat varmasti upeat teillä!!!!

  VastaaPoista
 16. Mäkin oon kyllästynyt meidän keittiöntuoleihin. Mulla myös on jo katsottuna valmiiksi seuraavat tuolit:) Olen kuitenkin päättänyt, että hetki (=pari vuotta) mennään vielä näillä vanhoilla. Kun ne ovat ihan kunnossa, eikä sen takia ole pakko hankkia uusia. Meillä on pienet lapset, ja heillä nyt sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Odotellaan siis muutama vuosi, josko sitten sattuisi ja tapahtuisi vähän vähemmän ja ne tulevat desigtuolit pysyisivät parempina. Mua ei toisaalta edes haittaa odottaa, sillä nyt mua ei harmita mitä osumia ja sattumia tuoliparat saavat osakseen kun taas uusien tuolien kanssa ihan varmasti näin tekisi. Sitä paitsi mulla on vielä mahdollisuus myös muuttaa mieleni jos vielä paremmat tuoliehdokkaat löytyisi. (Ja joo, pitää se mieskin sitten saada suostuteltua kun sen aika on. En tosiaan voisi ostaa yksin mitään vaan pitää näiden yhteisiä päätöksiä olla. Miestäkin sattuu kiinnostamaan millaisella tuolilla istuu.)
  Kauniit uudet tuoliehdokkaat sulla on kyllä katsottuna!
  Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä isommat hankinnat on kiva tehdä yhdessä ja mies perustaa aika paljon siitä, millaiset mittasuhteet huonekaluissa on. Joten tämä ei ole ihan läpihuutojuttu ;) Hyvää kannattaa odottaa ja pienten lasten kanssa tosiaan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Koti on kuitenkin aina ensisijaisesti elämistä varten :)

   Poista
 17. Ihana tuolihan sen on. Meillä on tuo Hayn tuoli työhuoneessa.
  Meillä mies lämpeni tuolille yllättävän helposti. Olin varautunut pidempään puoltamispuheeseen :D

  Täälläkin on vähän tapana pyöristellä noita hintoja (alaspäin) tietenkin ;D

  Oikein mukavaa viikkoa sinulle Kerttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on kyllä niin valtavan paljon kaikkea kaunista! Onko siinä tuolissa hyvä istua?

   Ihanaa uutta viikkoa Minttu!

   Poista
  2. Kiitos Kerttu! :)

   Ihan hyvä tuoli istua on. Vitran Dsr tuolit ovat hieman mukavamamat. On myös vähän hankalampi tuoli liikutella kun Dsr- tuolit, koska on isompi, leveämpi ja hieman painavampi. Vaatii ruokapöydältä tietenkin myös vähän enemmän leveyttä ja jokaista istujaa kohden pitää varata riittävästi istumatilaa. Sitä olen myös miettinyt, että osuvatko kyynärpäät tuolin käsinojiin, kun syö aterimet molemmissa käsissä... voi olla.

   Poista
  3. Kuulostaa siltä, että pitää vähän testailla käytännössä :)

   Poista
 18. Hihiiii, kyllä sai taas nauraa :D
  Me naiset osataan nämä jutut... koiranpentu- ilmeellä jos ei muuta :D Tuoli on upea, meiltä se jo löytyykin makuuhuoneestamme :) Olen tykännyt kovasti :) Hieman piti miestä suostutella, mutta melko nopsaa tuoli tuli kotiin :D

  Nyt on uudet haaveet jo mielessä ;D Vielä ei ole miehelle uskaltanut sanoa, jos sitten pian kun omat syntymäpäivät lähestyy :)) Mutta itse olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että kun "tehdään" valintoja kotiin esim. huonekalut, seinien väri, laatat ym. että valinnat pitäisi tehdä yhdessä! Kai niillä miehilläkin jokin mielipide on asioihin :D Minusta se oli ainakin ihanaa aikaa, kun valitsimme reilu vuosi sitten uuteen kotiin materiaaleja, että juuri yhdessä valitsimme kaikki :)
  Onhan se koti nyt sitten meidän näköinen, eikä vain minun näköiseni :)

  Terv. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, yhteinen koti ja yhteiset valinnat. Aika paljon saan sisustaa ja touhuta ihan oman pään mukaan, mutta kalliimmat hankinnat tehdään yhteistuumin. Koiranpentuilme toimii yllättävän hyvin :D

   Poista
 19. Meillä on nuo tuolit, valkoinen istuinosa ja tummat jalat. Tykätään niistä tosi paljon, ovat todella hyvät istua. Se on totta, että lattia näiden kanssa on vähän kovilla, koska tuolia pitää nostaa tai sitten raastaa pitkin lattiaa kun siihen istuu ja nousee, on sen verran kuppimainen tuo istuinosa. Sitten toisaalta sellaisen parikolmevuotiaan saa kätevästi näihin ansaan, kun eivät jaksa itse tuo ia siirtää ja kuppi muodostaa "kotelon" pöydän kanssa. Testattu naapurin nelivuotiaalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä mattoa tuolien alla? Sehän suojaisi vähän lattiaa. Meillä kun on iso neliöpöytä, niin mattoa ei oikein saa järkevästi. Heh, hyvä idea tuo kuppi, eipähän perheen pienimmät pääse karkaamaan ;D

   Poista
  2. Ei ole mattoa, eikä tulekaan. Kuvittelisin, että maton kanssa noita olisi vielä hankalampi saada liikkumaan, ja pidän mattoa pöydän alla aivan ylihuonona ideana muutenkin, kun ruokapöydän tietämillä pakosti aina on hieman likaista, siis tarkoitan, että maitolaseja kaatuu ja kalapuikkoja putoilee :-) Näin ainakin lapsiperheessä...

   Poista
  3. Se on kyllä totta, matolta saisi olla putsaamassa milloin mitäkin ;)

   Poista
 20. "Where there's a will, there's a way" -mun motto!! ;)

  VastaaPoista
 21. Naiset, kaikki me ollaan samanlaisia... :D Mutta joo kyllä, noi on ihanat noi Hayn tuolit. Passais teille upeasti, nyt vaan säästökuuri alkuun, niin pian se mieskin jo hyväksyy ne! :)
  Mä haaveilin just tästä Haysta työhuoneeseen, mutta nyt kun työhuoneesta luovutaan tulevan pienokaisen vuoksi niin ehkä sinne voi ostaa tämän Hayn. Huone on tällä hetkellä täysin tyhjä ja niin kaipaisin ehdotuksia kattolamppuun ja pöytälamppuun... Mulla olis jo selvät valinnat, mutta mies pyristelee vastaan! ;) Pitää vissiin vaan odotella vielä hetki, jos se sit hyväksyy mun ehdotukset! :D
  Oon muutenkin sitä mieltä että ehdottomasti molempien täytyy valinnat hyväksyä, että koti on yhteinen eikä vain mun maulla sisustettu!
  Meillä rempataan keväällä olohuone kalustuksen suhteen täysin sisustussuunnittelijan avulla, myös elokuvahuone saa mustanpuhuvan lookin keväällä. Joten monta päätöstä on saatava läpi... Onneksi tähän asti ehdotukset on hyväksytty sohvaa myöden! :D Koiranpentu ilmeellä täytyy myös saada tyttärenhuoneeseen uusi tapetti ja meidän makuuhuoneeseen uusi tehosteseinä betonista! :) Että täällä on muutoksia tulossa oikein kunnolla, onneksi mies tykkää häärätä ja toteuttaa, kunhan aika löytyy! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin monta muutosta tulossa ja uusi perheenjäsen vielä tuo omat mullistuksensa <3 Suosittelen omien suunnitelmien osalta hellää väsytystaistoa, heh. Tuo makuuhuoneen tehosteseinä kuulostaa kyllä superihanalta!

   Poista
 22. Kuulostaapa tutulta keskustelu ja kyllä, haaveilu on niin ihanaa! Mies ei yleensä puutu sisustuksiini, mutta suuret linjat päätetään yhdessä ja isommat jutut hankitaan yhdessä. Yhtenä päivänä mies poikkesi linjasta; tilasin sellaiset pienet feikki-peuransarvet ja mies sattui näkemään kun mallailin niitä ympäri asuntoa. Myöhemmin hän sitten varovasti kysyi, että mihin ne oikein tulee. Aistin kysymyksestä pelkoa ja epäilyä ideaani kohtaa ja keksin mahdollisimman hullun paikan mihin sanoin niiden tulevan. Mies oli hetken hiljaa ja tuumasi, voitaisko siitä vielä keskustella? :D

  Mutta asiaan, istun melkein päivittäin töissä noissa tuoleissa ja tykkään että ovat hyvät eivätkä ollenkaan "kankeita" vaikka ovatkin kuppimaisuutensa ansiosta hieman isomman oloiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinulla on Hayn tuoleista hyvät kokemukset! Vai ei peuran sarvet saaneet hyväksyntää hetkessä ;) Voin vain kuvitella miehesi ilmeen, kun mallailit niitä ympäri kotia :D

   Poista
 23. Katselin viime vuonna ko. tuolia Stockalla ja istuinosa näytti jotenkin suttuselta. En tiedä onko huonompaa muovia kuin Eamesit, mut kannattaa kysellä käyttäjiltä miten puhtaanapito etc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pontti! Tietysti Stockan näytetuoli on aika kovalla käytöllä, mutta toisaalta niin se tuoli on kotioloissakin ruokapöydän ääressä. Kauneuden ja käytännöllisyyden pitää kulkea käsi kädessä :)

   Poista
 24. mä voisin ostaa kaikki 8 mustaa kunhan hinnasta sovitaan... :)

  VastaaPoista
 25. Kannattaa tosiaan testata ja testauttaa myös miehellä nämä ennen mahdollista hankintaa. Hirmu kauniita tuolit ovat kyllä, mutta itse en ruokapöydän tuoleiksi ehkä ottaisi. Meillä on yksi ko. tuoli, joka seilaa huoneesta toiseen tarpeen mukaan ja haluaisin sanoa muutaman seikan, joka kannattaa huomioida; tuolin istuinosa on mielestäni melko pieni (vaikka itsekin olen pienikokoinen, koen näin) ja lyhyenä ihmisenä huomaan tuolissa istuessani sen olevan melko korkea eli joko "liu'un jatkuvasti eteenpäin tai sitten roikkuu jalat ilmassa. Tuota liukumista tapahtuu kyllä vähän väkisinkin, sillä muovipinta on melko liukas. Ruokapöydän tuolina kokisin epäkätevänä sen, että tuolia ei saa kuppimaisen muotonsa takia tarpeeksi lähelle pöytää. Meiltä löytyy myös samainen tuoli ilman käsinojia ja sen mieltäisim kyllä paremmin ruokapöydän ääreen ja tämän käsinojallisen mallin yksittäisenä kappaleena esin. teillä olohuone-keittiöakselille varatuolina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ilman muuta myös miehen pitää saada koeistua tuolit ja osallistua päätöksen tekoon. Hyviä pointteja nostit esiin, kiitos niistä!

   Poista
 26. Arvannet ehkä kommenttini tähän - hyvältä kuulostaa! :D
  Se, mikä kannattaa huomioida on tosiaan tuo tilantarve. Meillä on ainakin taipumus, että tuolit jäävät käytön jälkeen vähän "levälleen" irti pöydästä ja tilan tunnusta pitävää miestä se joskus ärsyttää, tiskikoneen täyttötilanne on yksi tällainen. Meillähän on saarekkeeseen integroitu tiskari, ja sen luukku avataan ruokapöytään päin. Jos koneen luukku on auki ja tuolit levällään, ei tunnu kovin tilavalta. Mies haluaisikin, että me ostettaisiin pian vielä 2 ("eihän täällä voi mitään iltaa edes istua, jos jotkut joutuvat jakkaroilla istumaan"), mutta ilman käsinojia, eli AAC12-mallisena.

  Tuolit ovat hyvät istua. Talvella kun ulkona on -20 ja kylmempää, meidän keittiössä on vähän viileää aamuisin. Silloin muovinen istuinosa tuntuu vähän kylmältä ellei alla ole taljaa tms. Taljan kanssa ihana.

  Nyt kun ostettiin ne 2 Artekin jakkaraa, niiden koivunväriset ja AAC:n tammijalat vaikuttavat yllättävän samansävyiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota yllämainittua liukumisongelmaa minulla ei koskaan ole ollut, vaikken itsekään mikään pitkä ole. Eikä kyllä meidän kohta nelivuotiaallakaan. Hän istuu aika usein tuolissa kuuntelemassa satukasetteja.

   Poista
  2. Tähän liukumisefektiin vaikuttanee varmaan myös se, että istuinosa on suhteellisen luhyt ja sen peäosa kaareva. Meiltä löytyy myös Eamesin tuoleja, mm. RAR ja siinä on kyllä ainakin omasta mielestäni mukavampi istua. Vaikka muoto istuimessa muutoin onkin samantapainen, on Eameib istuinosa pidempi, jolloin se myös kannattelee enemmän jalkoja.

   Poista
  3. En ole minäkään huomannut liukumisongelmaa, oikeastaan päinvastoin. Tuolin kuppinon hyvin sisäänsä imaiseva :-) Ennemminkin siitä on vaikea päästä pois. Minusta ei ole myöskään pieni, kun kerran meikäläisenkin leveä ahteri siinä viihtyy :-)

   Poista
  4. Se on varmaan sitten takamuksestakin kiinni, että liukuuko vai ei:) Siis jokainenhan me ollaan omanmallisiamme, ja sen mukaan mikä tuoli yhdestä tuntuu mukavalta, niin toisesta ei. Tärkeä siis koeistua ja mieskin kannattaa ottaa koeistuntoon mukaan. Mä en esim. tykännyt ollenkaan istua kyseisessä tuolissa, kun sitä liikkeessä testasin. Siellä myös esillä oleva tuolin muoviosa näytti jotenkin nuhjuiselta eli senkään takia tuoli ei näyttänyt ollenkaan niin hyvältä kuin kuvissa. En sitten tiedä, miten nopeasti tuo nuhjuisuus kotikäytössä tulisi vai tulisiko ollenkaan. Että oliko jokin maanantaikappale esillä vai mitä. (Toisaalta hassua, että se sitten oli esillä!)
   Emmi

   Poista
  5. Kiitokset kommenteista ja hyvistä pointeista! Täytyy tosiaan harkita ja testata rauhassa, kyllä ruokapöydän tuoleilta odotan käytännöllisyyttä ja myös helppohoitoisuutta :) Karla: Meilläkin varmaan pitäisi siirtää pöytää vähän kauemmaksi saareekkeesta, jotta tämä tuoli mahtuisi kauniisti. Muilla puolilla tilaa on oikein hyvin :)

   Poista
 27. sulla näyttääkin olevan melkoinen lumipalloefekti kodissasi;) kun saat yhden haaveen toteutettua olet jo toista keksimässä..nuohan tuolit passaa teille aivan hyvin..turhaa jatkuvasti hankkia uutta kallista tavaraa jos edelliset hyväkuntoisia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen lumipalloefekti ainakin, että haaveita ja unelmia riittää. Blogissa on niitä kiva käsitellä, osa toteutuu ja osa ei :)

   Poista
 28. Kerttu, teillä on aivan ihana koti ja sinulla hauska ja mukaansatempaava blogi, johon on aina kiva palata juttujesi pariin -kerrontasi on aivan omaa luokkaansa :)

  Yhden seikan olen huomannut blogiasi alusta asti seuranneena (vaikkakaan asia ei tietysti minulle tai kellekään muullekaan lukijoista kuulu...); kun aloitit bloggaamisen, oli teillä silloin jo todella kaunis ja persoonallinenkin koti, jossa ei nähty pelkkiä "blogimassatuotteita", vaan esim. sohvakalustonne oli aivan uusi tuttavuus ja kiva erilainen. Pikkuhiljaa kotianne on kuitenkik alkaneet vallata useat "blogituotteet", jotka pikkuhiljaa saavat kotinne muistuttamaan mitä tahansa kotia. Eikä siinä tietystinmitään pahaa ole ja kaikki nämä tarkoittamani esineet, huonekalut, tekstiilit ym. voisin tältä istumalta kotiuttaa itsekin.

  En tiedä, saitko nyt lainkaan ideanpäästä kiinni, mutta mitä yritän sinulle sanoa on se, että sinulla ei ainakaan ole mitään tarvettä yrittää "miellyttää" lukijoita menemällä valtavirran mukana. Blogisi on aika lailla ainutlaatuinen ja varmasti moni tulee kauniiden kuvien lisäksi tänne takaisin juurikin mahtavien, piristävien juttujesi takia -ei designesineiden. Toki ymmärrän itsekin sisustamisesta pitävänä sen houkutuksen, kun markkinoille tulee jotain uutta ja kaikki mahdolliset tahot niitä mainostavat (blogit mukaanlukien). Helposti siinä sortuu...

  Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Jo ennen blogia meillä on ollut ns. blogiklassikoita ja toki niitä on tullut kotiini lisääkin. Eihän se ihme ole, koska tuotteet ovat sellaisia, joita näkee paljon sisustuslehdissa ja blogeissa ja sitä kautta ne nousevat pinnalle omissa haaveissa. Samaan aikaan on tullut myös paljon sellaista, jota ei muissa blogeissa nähdä, joten ei nämä haaveet ja ostokset mene yksiyhteen blogituotteiden kanssa.

   En sisusta kotiani miellyttäääkseni lukijoita vaan ainoastaan itseäni ja perhettäni varten. Tietysti bloggaajana ilahdun, jos joku inspiroituu valinnoistani. Esimerkiksi uudemmista blogiklassikko-ostoksista Eamesin RAR on tullut meille second handina. Hayn Tray ja Eamesin DSW on ollut meillä jo ennen blogiani.

   Kiitos kauniista ja kannustavista sanoista koskien blogiani. Kotini sisustaminen on minulle rakas harrastus ja siksi se kokee välillä muutoksia. Toiset sisustushaaveet toteutuvat ja toiset eivät ,hyvä niin. Bloggaajana ja sisustajana minulla on paljon kehityttävää :)

   Poista
 29. Hei

  Edellinen anonyymi kirjoitti tismalleen sen, mitä itse olisin kirjoittanut, ei mitään lisättävää.

  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 30. Haaveilla saa aina ja juuri tästä tuolista mäkin pitkään haaveilin, kai siitä asti kun se tuli! :) Meillä on yksi näitä tuoleja ja kieltämättä oli yllättävän iso, kun sen postipaketista avasin. Korkeampi ehkä mitä kuvista välttämättä tajuaa! Meillä se on ollut olohuoneessa/työhuoneessa. Ruokapöydän äären en ole edes koittanut, mutta noiden muiden tuolien kaveriksi voisi hyvinkin sopia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta olisi, kun saisi kotona oman pöydän ääressä mallailla tuolia. Minusta esim. Eamesin DSW on liian matala ruokapöytämme ääreen, joten kiva kuulla että tämä Hay on korkeampi :)

   Poista
  2. Hae tuoli lainaan ja kokeile, täällähän se on kohtuumatkan päässä! :)

   Poista
  3. Siinäpä vasta idea :) Tai sinulla hyvä syy tulla kylään <3 Ollaanpa yhteyksissä!

   Poista
 31. Sopis muuten teille ihan älyttömän hyvin :)

  VastaaPoista
 32. Voi miten hauska aihe tuo mies - nainen - ostokset -kolminaisuus! Meillä töissä naiset pitävät työpaikalla mieheltään piilossa kenkäostoksiaan, kunnes ne voi salakuljettaa kotiin ja väittää vanhoiksi. Syksyllä taas jouduin tilaamaan Kaanin kampanjatarjouksesta pitkään himoitsemani tuolit miehelle kertomatta - olisi kuitenkin vastustanut hinnan takia. Kerroin sitten ohimennen, että meille on tulossa uudet tuolit - eihän asialle enää tuossa vaiheesssa mitään voinut.

  - Tuuli -

  VastaaPoista
 33. Pakko vielä minunkin kommentoida, ihan mahtavat tuolit!! Siis Hayt. Haaveilin näistä aikani, kunnes tilasin FDS:ltä yhden. Oli niiiiiiin kaunis, niiiiiin mukava istua ja meille sopiva, että seuraavalla vkolla tilasin toisen. Nököttävät työtuolina sekä olohuoneen kaunistuksena. Istuin valkoinen, jalat tammea. Nyt haluaisin vielä ruokapöytään yhden, mustalla istuinosalla. Ajattelin että toisi särmää normaalien valkoisten puutuolien kaverina...! Ehkä. Kaiken ei aina tarvii olla niin samaa sarjaa. Joku pieni pehmuste pepun alla olisi hyvä, saattaa vähän hiostaa kun kauan istuu. Ikeassa esimerkiksi on sellaisia pyöreitä pepunalusia tuoliin. Meilläkin mies totesi että hän tuskin tuota tuolia käyttää työhuoneessa, mutta hyvin on kelvannut!!!! Kannatan ideaasi, näiden muotokieli on ihan uskomattoman ihana, ja sopii mihin vaan.

  VastaaPoista
 34. Näyttää kyllä täydelliseltä keittiö ilmankin uusia tuoleja. ;) Mikäs lattia teillä muuten on?

  VastaaPoista
 35. Minusta tuo teidän ruokailuryhmä on tosi kaunis tuollaisenaan, mustat sirot tuolit näyttävät tasapainoisilta ja toistavat keittiön mustia sävyjä. :) Meillä on työpaikan kahvitilassa nuo About a Chair-tuolit ja ne ovat oikeasti aika raskaan näköiset sekä ihan fyysisestikin raskaat liikutella. Melko leveä tuo yläosa. En ole niissä koskaan mitään tuntikausia istunut, mutta hieman hiostavat ovat jo lyhyemmälläkin istumisajalla ja lika näkyy melko hyvin (tietysti päivittäinen pyyhkiminen poistaa tämän ongelman). Kauniin sävyinen se jalkaosa kyllä on!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...