keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pen Box löysi paikkansa


Sain  Designbox-yhteistyöstä Lehtorinteen Pen Boxin ja se löysi meillä lopullisen paikkansa pikkuvessasta. Pen Boxit sopivat eleettömyydensä ansioista erinomaisesti esille ja nyt korut, pumpulipuikot ja vanulaput pysyvät sekä näkösällä että järjestyksessä.


Kun rasian avaa, toimii kansikin näppärästä säilytystasona. 


Kuvat ovat värittömiä kuvausteknisistä syistä, mutta supervalkoinen kyllä meidän pieni wc:kin. Kevät tuo värihimon ja olisikin niin kiva saada raikkaanväriset käsipyyhkeet ja vaihtaa tuo Pappelinan tähtimatto johonkin toiseen. Mutta mihin? 


Vaikka muuten blogissa kerronkin haaveistani ja suunnitelmistani erilaisten sisustushankintojen tekemiseen, ei se tarkoita sitä, että kaiken sen hankin tai ainakaan heti. Osa suurta iloa tuo se mielikuvitusleikki, jossa saa mallailla mielessään uusia huonekaluja tai tekstiileitä paikoilleen. Blogi on sisustustuksen iloinen leikkikenttä, jossa asioita ei voi ottaa liian vakavasti. Elämän sisällöksi ei sisustamisesta ole, mutta hyväntuuliseksi punaiseksi langaksi kylläkin :)

Ja kyllä muuten vähän jännitti, kun tänään ensimmäisen kerran avasin Parhaat Kotiblogit-lehden! Ensimmäinen numero näytti raikkaalta ja tästä on hyvä alkaa kehittämään uudenlaista mediaa sisustuslehtien ja blogien välimaastoon. Onko joku jo päässyt tutustumaan lehteen? Mitäs piditte? 


19 kommenttia:

 1. Tämäpä onkin ihan uusi tuttavuus tämä Lehtorinne ja Pen Box. Missäs näitä tuotteita piiloteltiin silloin kun etsin valkoisia rasioita meidän keittiön tason siistimiseksi!?! Höh.

  VastaaPoista
 2. Kävin tänään töistä tullessani nappaamassa Kotiblogit mukaan. Pikaisen selauksen perusteella vaikuttaa kyllä tosi kivalta lehdeltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta näyttää, vaikka toki aina uudessa jutussa on kehitettävääkin :)

   Poista
 3. Lähikaupasta ei lehteä saanut, mutta huomenna jatkan metsästystä. Innolla odotan, että sen käsiini saan :)

  VastaaPoista
 4. Hei hyvä kun muistutit, täytyykin etsiä tuo lehti käsiin:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos lehtivinkistä. Valoisia kevätpäiviä hyvässä järjestyksessä :)

  Ja tervetuloa osallistumaan Ystävänpäivän arvontaan blogissani, kuka kynnelle kykeneekin. Luvassa hierontalahjakorttia jakoon hartiajumeista kärsiville (ja kenties syy jollekin onnekkaalle reissata pääkaupunkiin tuulettumaan muutenkin). Onnetar suosikoon kaikille ihania Ystäviä ja mukavaa ystävänpäivää ainakin!

  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Vielä en ole päässyt lehteen tutustumaan. Kovasti kyllä jo sitä odotan! :)
  Tuo PenBox on kyllä niin loistava, tykkään ihan hurjasti siitä, ihanaa kun kerrankin voitti jotain näin ihanaa! :)
  Haaveilla saa todellakin, minä ainakin syyllistyn siihen jatkuvasti! ;) Mutta eipä meilläkään niitä haaveita ole kerralla toteuttu, vaan yhdessä miehen kanssa suunniteltu ja hankittu ajan kanssa! :) Joten jatka sinäkin ihan samaan malliin, et haaveile yhtään liikaa blogissasi! :) <3
  Sitä paitsi sisustaminen on ikuisuus projekti, joten niitä hankintojakin tulee väkisin tehtyä säännöllisesti, kunhan ei vuoden välein muuta koko tyyliä kodissa, sanoisin että on normaalia! ;))

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että osui mieleinen voitto kohdalle! Haaveilu on onneksi kaikille sallittua ja ihan ilmaista, joten miksipä sitä pihtailemaan :) En minäkään oikein sellaiseen sisustamiseen usko, jossa vedetään uuteen uskoon koko kalustus vuoden välein. Kun on oma selkeä linja, niin sitä on kiva fiiliksen mukaan varioida :)

   Poista
 7. Lehti on vielä minunkin osaltani kaupassa...mutta ajattelin sen etsiä käsiini :) Penboxi on kyllä erittäin monipuolinen, sopii moneen paikkaan :) Itsekin haaveilen lähes jatkuvasti jostain sisustus hankinnoista, mutta tarkasti miettien ja harkiten hankin, koska en halua, että kotini ( tai varastonikaan) tursuaa liikaa tavaraa, vaikka desing tavaraa olisikin :D Pyrin siihen, että kun uutta tulee, jotain lähtee..näin homma toimii! En ala säilyttelemään tavaraa varastossa vuosikausia tai automaattisesti ajattele, että no se "vanha" menee mökille :D Kaikki kun aikansa suvussa kiikuttavat "vanhat" tavaransa mökille, niin taitaa se paikka alkaa muistuttamaan enemmän kirpputoria kuin mökkiä :D Hih!

  Terv.Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaiset aatokset on minullakin! Haaveilla saa vaikka koko ajan, mutta hankinnat tehdään harkiten . Johan sitä tulee seinät vastaan, jos vain koko ajan ostaa uutta. Ja tuo mökkidilemma on niin totta! Jos me saamme joskus mökin, siitä ei tule kenenkään "kaatopaikka" tai kierrätyskeskus :D

   Poista
  2. Kaatopaikka :D Aiaiai..ihan vatsaan ottaa kun niin naurattaa :D Mutta joo, kyllä sen mökinkin haluaa sisustuksellisesti sellaiseksi, että sielä viihtyy :) Eikä niin, että ylimääräinen roju on vain viety sinne, kun muualle ei mahdu :D Hyihyihyi! Olisi rentoutuminen kaukana :D

   Terv.Suvi

   Poista
 8. Aloitettuasi käsitöiden hauskan harrastamisen virkkaapa itsellesi matonkuteesta uusi wc-matto. Valmistuu nopsaan ja on hauskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Entäs kun minulla on vielä se nuken kaulaliina kesken ;D

   Poista
 9. Hei! Ja kiitos inspiroivasta blogista! :) Saanko udella, että minkä merkkinen teidän wc-pönttö on, ido/gustavsberg...? Rakennamme taloa ja just nyt pitäis päättää, mikä valitaan. :) Oootteko olleet tyytyväisiä? Kiitos, jos ehdit vastailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meidän wc-istuimet ovat Villeroy & boch -merkkisiä, jos nyt oikein muistan. Olemme olleet tyytyväisiä, halusimme nimenomaan seinään kiinnitettävän yksinkertaisen linjakkaan mallin :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...