maanantai 24. helmikuuta 2014

Sisustus on urheilua

Tuntuuko joskus siltä, että joku on pistänyt elämäsi pikakelaukselle? Riepottelevätko ruuhkavuodet kalenteriasi? Eikö meinaa löytyä aikaa urheilulle? Ei hätää:

- Sohvien, pöytien ja kaappien nosteleminen käy hyvin punttitreenistä tai bodypumpista. Ennen rymsteerausta voi tehokkuutta korostaakseen vetää päälleeen virttyneen t-paidaan ja hikinauhan. Koska kuitenkin nostat satojen kilojen painoista perintökaappia yksin (ideaan on tartuttava heti kun se tulee, ei siinä jouda odottemaan apujoukkoja kotiin), muista suora selkä ja pakaroiden sopiva jännittäminen. Kas, pepputreenikin tuli samalla. - Intervalliharjoituksesta toimii siivoaminen, paras tulos tulee jos talossa on useampi kerros. Välillä tasaisen sykkeen lattian pyyhintää ja välillä hikistä hinkkausta kestotahrojen kohdalla. Toista tarvittaessa.

- Paras peruskuntoharjoitus syntyy sisustusostoksilla, jolloin perussykkeellä mennään pitkäkestoisesti monta tuntia kaupasta toiseen. Yleensä miehet eivät kestä tätä harjoitusmuotoa.

- Päätetyöskentelystä jumahtaneet hartijat saavat kaipaamaansa vetreytystä erilaisten asetelmien rakentelusta. Nostat kynttilänjalan, lasket sisustuslehden, siirrät kippoa vasemmalle ja kukkavaasia oikealle. Turhautuessasi nostelet hartioitasi ja hengität syvään, muista ojentaa ryhti uloshengityksellä. Aloita alusta.

- Jos saat kilon tai pari ylimääräistä kannettavaksesi, isompien vaatteiden lisäksi voit hankkia myös suurempia huonekaluja. Katsos vaan miten näyttää taas sopusuhtaiselta, mittasuhteet ratkaisevat.


- Sisustaminen vaatii huolellista suunnittelua ja haavelistojen rakentamista. Ynnää yhteen menneen vuoden sisustusostokset ja haavelistasi yhteenlaskettu saldo: takuuhiki.

- Bloggaajalaihdutusextra: Kun saat kokattua jonkin sortin nakkikastikkeen tai ylität itsesi mokkapalojen leipomisessa, sisustusbloggaaja säästää huomattavan määrän kaloreita kanssaihmisiin verrattuna. Siinä kun muut ovat ottaneet jo ensimmäisen annoksen, sinä vielä asettelet nonpareihin sopivaa servettiä tai etsit optimaalista valoa täydellisen ruskeankastikkeesi korostamiseksi. Eikä sitten närpitä siellä keittiössä tuusaillessa!

Noin, siinä onkin viikon treenit tehtynä. Mukavaa uutta viikkoa! 

23 kommenttia:

 1. Ihana:D Ja niin totta:D Urheilullista viikkoa sinulle Kerttu♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mä sitten tykkään susta ja sun tyylistä kirjoittaa! :))))
   Mulla onkin täällä alkamassa juuri tuo urheilusuoritus, josta kerroit... täytyy siis ottaa urheilun kannalta, jos vaikka motivois vähän enenmmän aloittaa! :) Ulos kyllä sitten oikein oikeastikin vähän happea ja liikuntaa saamaan, kunhan ensin on aamutoimet ja "alkulämmittely" tehty! :D

   Mukavaa ja urheilullista maanantaita!

   Heli

   Poista
 2. Voi että mä sitten tykkään susta ja sun tyylistä kirjoittaa! :))))
  Mulla onkin täällä alkamassa juuri tuo urheilusuoritus, josta kerroit... täytyy siis ottaa urheilun kannalta, jos vaikka motivois vähän enenmmän aloittaa! :) Ulos kyllä sitten oikein oikeastikin vähän happea ja liikuntaa saamaan, kunhan ensin on aamutoimet ja "alkulämmittely" tehty! :D ... Ja näköjään tekstitkin lentää mihin sattuu, no uusiksi! :)

  Mukavaa ja urheilullista maanantaita!

  Heli

  VastaaPoista
 3. Carrie Bradshawn Shopping is my cardio lause sopii siis tähänkin aiheeseen :). Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. :D ihan huippu kirjoitus!! Tästä sai niin hyvän mielen!! Ja kun ens kerralla mies kettuilee tästä aiheesta, siis tavaroiden siirtelystä sen voi laittaakin perustellusti kuntoiluksi. Kiitos!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Miehelle voi sanoa, että "älä häiritse treeniä" :D

   Poista
 5. Kunnon tehotreenin voi mennä sitten tekemään Ikean varastoon ;)

  VastaaPoista
 6. Mikä ihana postaus! Tätä olisi lukenut vaikka kuinka kauan. Ihanaa viikkoa sinulle Kerttu!

  VastaaPoista
 7. Heh, se on muuten justiinsa näin. Hauskaa viikon alkua.

  VastaaPoista
 8. Hihih :D Mäkin siis harrastan liikuntaa! Yes! :D

  VastaaPoista
 9. Ihana, toit hymyn huulille.
  Sari

  VastaaPoista
 10. Todellakin juuri noin! :D Siis kun inspiraatio iskee, niin sitä todellakin siirtyy suurinkin kaappi tai sohva omin voimin. Ei todella voi jäädä odottelemaan apuvoimia. :D

  VastaaPoista
 11. Tehotreeniä todella :). Sitä se on tää elämä. Tämä oli hauska ja todennäköisesti tämä kirjoitus tulee jatkos aina mieleen kun taas (kenties jo huomenna) kiskoo jotain huonekalua kohdasta A kohtaan B :D

  VastaaPoista
 12. Niin päivän paras juttu :D Sai nauraa, jälleen :D
  Kiitos Kerttu :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos! Täältähän löytyi ihan uudenlaista motivaatiota kevätsiivoukseen ja sisustamiseen. Kummasti onkin vapaa-aika mennyt liikkuessa, kuin en ollutkaan tajunnut, että senhän voi hoitaa siinä ohessa :D:

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...