keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tauluja vailla paikkoja

Mikäs päivä se tänään on? Pidin eilen puolikkaan talvilomapäivän ja se sai sisäisen kalenterini ihan sekaisin. Mutta mikäs sen hauskempaa, että on jo keskiviikko, vaikka tuntuukin ihan maanantailta. Minulla on pikkuinen pohdinta käynnissä työhuoneessa. Muutosta on kaksi vuotta, mutta vielä muutama tärkeä taulu etsii paikkaansa. Nyt ajattelin, että työhuoneessa tauluhyllyn alla ja Vitran Uten Silo-lokerikon vieressä voisi hyvinkin olla taulun mentävä kolo. Jokainen näistä tauluista on uniikki ja jollain tavalla minulle merkityksellinen. 


Ensimmäinen ehdokas on isäpuoleni valokuvateos, jossa pikkusiskoni istuu keinussa ja taustalla näkyy kotikaupunkini maisemat. 


Toinen vaihtoehto on Minja Revonkorven Kevätlaitumilla-teos, joka riemastuttaa väreillään.Kolmantena ehdokkaana on Sikaenergiaa-niminen grafiikkatyö, jonka olen saanut ylioppilaslahjaksi.Kaikki kolme taulua ovat erilaisia niin kooltaan, tekniikaltaan kuin kehyksiltäänkin. Joskus olen pohtínut, pitäisiköhän taulut kehystyttää uudelleen niin, että niistä saisi toimivan kollaasin. Toisaalta vaikkapa Sikaenergiaa-taulun possu on aika suloinen vanhoissa puukehyksissä. 


Mikä tauluista on suosikkisi ja minkä sijoittaisit työhuoneen seinälle? 

47 kommenttia:

 1. Voi tuo kiikku taulu on ihana! Jos et päädy siihen,niin laita jollekin toiselle seinälle..tykkään kovasti!:) mistä tuo lokerikkotaulu on,tosi kivan näköinen!:)

  VastaaPoista
 2. Täältä ääni pikkusiskolle! Kehys, koko ja muoto ovat sopivat ja aihe on todella ihastuttava.

  VastaaPoista
 3. Tuo ylin valolokuvateos on aivan ihana, laittaisin sen :). Tai miksei kollaasia kaikista? Toisaalta on tosi kivan näköinen jos kollaasissa on erilaisia kehyksiä. Esim kahdessa valkeat kehykset ja tuossa vikassa taulussa nuo puiset alkuperäiset kehykset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollaasi ei ihan mahdu tuohon, mutta toki jonnekin muualle :) Kiitos ideoista!

   Poista
 4. Peukutus ekalle taululle. Aivan upea valokuva! :) Toinen on mainio väripilkku ja kolmas on humoristinen, tosin ne kehykset hiukan häiritsevät, mutta ehkä silmän pitää vaan tottua.

  VastaaPoista
 5. Aivan upea tuo eka taulu. Mä laittaisin sen siis. Muutkin taulut hienoja omalla tavallaan, mutta en ehkä tuohon niitä sijoittaisi. Itselle tuli mieleen, että sopisko Kevätlaitumilla taulu tyttäresi huoneeseen? :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätlaitumilla-taulua olen sinne joskus mallaillutkin, pitää koittaa uudelleen. Sisko sopisi kyllä tuohob työhuoneeseen :)

   Poista
 6. Eka kuva on jotenkin ilmava ja sen vuoksi sopii mielestäni parhaiten tuolle seinälle. Harvinaisen yksimielisiä kommentoijia tänään :).

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania kaikki, mutta eka sopisi tuohon parhaiten:)!

  VastaaPoista
 8. Kiikku kiikku. Enhdottomasti. Tai kaikki on kyllä kauniita, mutta kiikun valitsisin sen historian takia.

  VastaaPoista
 9. Kaikki ovat ihania, mutta minäkin hellyin eniten ensimmäiselle valokuvateokselle :) Todella kaunis kuva!

  VastaaPoista
 10. Noista kolmesta tuohon paikkaan laittaisin vaihtoehdon yksi.

  VastaaPoista
 11. Aivan ehdottomasti tuo keinukuva. Ihan mahtava teos ja sopii tuohon juuri mainiosti! :)

  VastaaPoista
 12. Itse laittaisin tuohon kohtaan taulu nro 2:n, sillä se on ihanan leikkisä ja tuo väriä musta-valkosisustukseen. Mielestäni taulun koko on noista kolmesta vaihtoehdosta paras tuohon kohtaan. Kaikki taulut ovat todella upeita, toivottavasti paikat löytyvät :) Itselläni on useita tauluja varastossa, sillä niille ei ole löytynyt paikkaa. Lisäksi kaapissa olisi odottamassa useampikin teos kehystämistä, mutta jäävät varmaan johonkin hamaaseen tulevaisuuteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, kyllä kaikille paikka löytyy enemmin tai myöhemmin. Toivottavasti myös sinun kaapissa majailevat taulut pääsevät esille :)

   Poista
 13. Possu on mun suosikki, kehyksetkin on kivat!

  VastaaPoista
 14. Pikkusisko keinussa, ehdottomasti paras! :)

  VastaaPoista
 15. Mun ehdoton suosikki on keinu-taulu. Se on upea!

  Samalla kysyisin tuosta Uten Silosta. Minkälainen se on pitää puhtaana? Se on ollut jo yli kymmenen vuotta haave-listalla mutta aina olen sen listalle 'jättänyt' roikkumaan kun olen miettinyt että onko se paras lähinnä pölyn keruussa. Mutta onko niin??
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Uten silon pyyhkäisen siivouksen yhteydessä. En nyt joka kerta noita kaikkia kolosia hinkkaa, mutta ei se nyt mitenkään erityisesti pölyä kerää. Varsinkin valkoisessa ei kyllä näy mikään lika.

   Poista
 16. Keinukuva ihan huikea...possutauluun ehkä vaihtaisin kehykset ja se vois sitten sopia siihen, mutta keinutaulu..
  KirsiH

  VastaaPoista
 17. Ykköskuvan laittaisin työhuoneeseen, possuluvan tytön huoneeseen. Eikös teillä ollut työhuoneessa jossain vaiheessa värikäs matto, mihin se on hävinnyt? Se oli kiva piriste mustavalkoisessa huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kakkostaulukin muuten passaisi tytön huoneeseen. Kauniita tauluja kaikki, ei niitä ainakaan kaapissa kannata jemmata!

   Poista
  2. Värikäs matto oli ihan mahdoton koiraperheessä ja se meni siskolleni (juuri tuolle, joka istuu keinussa). Kiitos ajatuksistasi :)

   Poista
 18. Tuo eka taulu on upea, mutta minusta parhaiten tuonne sopisi kolmas, siis possu taulu niin väreiltään, olemukseltaan sekä aiheeltaan. Kehykset vaihtaisin hieman yksinkertaisempiin vaikka upeat ovatkin. Herkkä musta-valkokuva sopii minusta täydellisesti vastapainkosi Teidän graafiseen työhuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possu on kyllä minulle tosi rakas taulu ja jonnekin se pääsee. Kehykset voisi toki olla sirommat.

   Poista
 19. Ihmisten pitäisi enemmän käyttää tauluja sisustuselementtinä.
  Meillä Nokelainen, Palmu, Vionoja ja Joki seinillä, mutta kauan meni ennen kuin ne löysivät paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, taulut tuovat ilmettä ja persoonallisuutta :) Mutta miten niille onkin niin vaikeaa löytää juuri ne oikeat paikat? :)

   Poista
 20. Pikkusisko tai possu ...aivan hurmaavia!
  Possutaulu käy mielestäni työhuoneeseen ihan sikasiististi :-)
  Päivi

  VastaaPoista
 21. Todella upea tuo ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 22. Pikkusisko ilman muuta, todella ihana valokuva!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...