sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tyylikkäästi paketissa

Yhteistyösssä Pomarbo 

Käsi ylös, kenellä on mennyt hermot marketin lahjapaperihyllyllä nallepuh-kuosien keskellä? Monet kerrat olen yrittänyt löytää yksiväristä paperia, mutta valmistajat ilmeisesti kuvittelevat ihmisten haluavat kääriä rakkaudella ostetut lahjansa riemunkirjaviin kuvaoksennuksiin. Puhumattakaan, että lahjapaperihyllystä löytyisi vaikka klassista mustavalkoista raitaa, hillittyä tähtikuosia tai ajatonta palloa. Tähän markkinarakoon on löytänyt tiensä kotimainen Pomarbo, jonka liikeidea on tehdä kauniita, kestäviä, ekologisia ja tyylikkäitä lahjarasioita. 


Paketit ovat painettu kasviöljypohjaisilla väreillä suomalaiselle kartongille.


Tyylikkään paketin sinetöin valmiiksi solmittu satiinirusetti, jonka voi vain vetää valmiin paketin päälle.

Mielestäni nämä kauniit paketit ovat hyvä idea ja niiden avulla lahjan antaminen on entistäkin mukavampaa. Lisätietoa löydät Pomarbon sivuilta sekä verkkokaupasta. Tällaista kotimaista uutta designia on iloa tukea. 

Eikös ole aina kauniita paketteja? Suloista sunnuntaita!

Ps. Vielä pari päivää aikaa osallistua Hobby Hallin hyvien unien tuotepaketin (arvo 100e) arvontaan.

34 kommenttia:

 1. Kauniita tosiaan! Tyylikkäitä paketteja on ilo antaa, siksi shoppailenkin lahjat usein esim. Marimekolta tai Pentikistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut liikkeet ovat hoksanneet ottaa kauniin paketoinnin osaksi palvelufilosofiaa :)

   Poista
 2. Tosi kauniita paketteja! Tykkään antaa lahjan saajalle saajan näköisen paketin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näitä voi hyvillä mielin kierrättää vielä seuraavallekin saajalle eli ovat hauskasti osa lahjaa :)

   Poista
 3. Todellakin kauniita! Joskus, kun niitä kuvahirvityspaketteja katselee, niin mieluummin käärii lahjansa vaikka sanomalehteen. Oma suosikkini on myös Marimekko, mutta tämä uutukainen saa nyt jatkossa pitää sille seuraa. Kiva löytö, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimapaperi on ollut käytössä täälläkin, kun mitään muuta ei ole löytynyt :D

   Poista
  2. Minullakin samat fiilikset! Mielummin sanomalehti tai voimapaperi kuin kirjavat papaerit ja markettipaperit eivät kestä mitään kovin kulmikkaan paketoimista. Teippiä kuluu melkoisesti kumia paikkaillessa. Nuo mustavalkoiset paketit ovat todella kauniit!

   Poista
 4. Minua vähän harmittaa, kun tämäkin blogi muuttuu koko ajan enemmän ja enemmän mainosblogiksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Blogissani on ollut ihan alusta pitäen yhteistyöpostauksia, joten blogin linja ei ole muuttunut mihinkään. Yhteistyötä teen sellaisten yritysten kanssa, joiden toiminta sopii arvomaailmaani ja joissa voisin itsekin olla asiakkaana. Alusta saakka olen pyrkinyt nostamaan esiin suomalaista yrittäjyyttä ja designia, joten esimerkiksi tämä yhteistyö oli minulle mieleinen. Panostan blogiini ajallisesti ja postaan usein, joten on mukavaa, että voin myös saada pientä korvausta rakkaalle harrastukselle antamistani ajasta. Koska lukijat saavat nauttia blogien sisällöstä täysin ilmaiseksi, mahdolliset korvaukset tulevat mainostajilta. Esimerkiksi tässä postauksessa kerron heti alussa "yhteistyössä X:n kanssa", jotta lukijan ei tarvitse arvailla. "Palkaksi" olen saanut tänä kuvassa näkyvät laatikot. Valitettavan paljon tämän tyyppisiä yhteistöitä tehdään paljon blogeissa ilman selkeää merkintää. Olisiko sinusta Modernisti Kodikkaan lukijana mukavampaa, jos uusi postaus tulisi vaikka kaksi kertaa viikossa nykyisen 6-7 sijaan, mutta ilman yhteistöitä? Entä harmittaako sinua bannerimainonta vai vain sisällölliset postaukset? Olisi kiva kuulla ajatuksiasi tarkemmin.

   Poista
  2. Tarkoitin sisällöllisiä postauksia. Olen lukenut kauan tätä blogia ja minusta ne on kyllä vasta viime aikoina lisääntyneet selvästi. En tiedä, alkaako sinulla aiheet loppumaan. Se on toki ymmärrettävää, kun sisustus on niin monesti koluttu jo läpi. Eikä minun takia tarvitse postauksia/tahteja muuttamaan, jos "itse asiaa" on esim. kahdesti viikossa ja kaikki loput mainostusta niin ehkä postaustahti on liian lyhyt?

   Poista
  3. En nyt ihan sitä tarkoittanut, että niin iso osa postauksista olisivat yhteistöitä. Tämä tahti tuntuu hyvältä ja yhteistyöt ovat olleet luonnollisia ja mukavia, mielestäni bloginiini varsin hyvin sopivia.

   Poista
 5. Kauniita ovat. Ikean lähellä asuvana myös Ikean paperiosasto on ollut iloinen poikkeus pakkausmateriaaleihin.

  VastaaPoista
 6. Voi todellakin, todellakin, todellakin on mennyt hermot! :D Ihana uutukainen tämä, ehdottomasti jatkossa kääritään lahjat tähän! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ;D Nämä ovat kyllä kuin osa lahjaa ja saaja voi laittaa paketin ilon kiertämään :)

   Poista
 7. Hei Kerttu,
  olen kommentoinut blogiisi, harvoin, mutta mistä mahtaa johtua, että niitä kommenteja ei julkaista ?
  Kriteerisi, sitä en tahdo uskoa, mutta laitampa vielä tämän ja katson näkyykö koskaan...
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Enpä kyllä osaa sanoa, mistä kiikastaa. Julkaisen kaikki kommentit ja vain yhden olen blogihistorian aikana postanut (meni henkilökohtaiselle tasolle, eikä liittynyt blogiini). Joskus roskapostisuodatin nappaa ihan oikeitakin kommentteja, olisikohan sinun kohdallasi ollut kyse siitä? Nyt ainakin tuli hienosti läpi!

   Poista
  2. Mä olen huomannut saman, mutta se johtuu ainakin mun kohdalla siitä että iphonessa on päällä yksityinen selaus. Kommentti lähtee normaalisti, mutta ei kuitenkaan lähde. Tämä tapahtuu ainastaan blogspotin blogien kohdalla.

   Poista
 8. Kauniita paketteja. Törmäsin noihin viime Habitaressa pientavarapuolella. Muistaakseni olivat vaan aika arvokkaita. Ainakin tämmöselle tarkan markan vartijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne vähän niitä nallepuh-papereita kalliimpia ;) Ajattelen, että tällainen designpaketti on kuin osa lahjaa ja saaja voi sitten vielä kierrättää laatikon eteenpäin.

   Poista
 9. Tässä minua ilahdutti erityisesti se, että paketit on toteutettu suomalaisesta kartongista. Kuinka monta uutista olemmekaan lukeneet yhden jos toisen paperikoneen tai kokonaisen tehtaan lakkauttamisesta. Paperi jos mikä, on ollut pitkään suomalaista ydinosaamista.

  VastaaPoista
 10. Onpas somia paketteja!

  Osaatko Kerttu sanoa, mistä johtuu tai onko jollakulla muulla lukijallasi sama ongelma; luen blogeja pääasiassa Ipadilla ja yhtäkkiä viime aikoina sinun blogisi on alkanut näkymään näytöllä todella pinenä "kärpäsenkakkana", melkein tarvitsee suurennuslasia, jotta pystyy tekstiä lukemaan. Muissa blogeissa en ole vastaavaa huomannut ja sinunkin blogissasi ihan vasta viimeisen viikon-parin aikana. Tosi outoa ja kurjaa, blogisi n yksi suosikeistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman olen mäkin huomannut!

   Poista
  2. Ihanko totta!? Täytyy laittaa asiasta viestiä IT-tukeen, jospa sieltä selviäisi syy. Harmillista. Oletteko kokeilleen "klikata" tekstiä kaksi kertaa sormella? Näin ainakin minun iPadissa teksti tulee koko ruudun levyiseksi.

   Poista
  3. Luulen, että liittyy jotenkin tuohon yläbanneriin. Minulla vaaka suunnassa iPadilla hm banneri on koko ruudun levyinen ja teksti ja blogin kuvat vain noin puolen ruudun levyisiä ja teksti todella pientä.

   Poista
 11. Kauniita ovat! Itse olen jo vuosia käyttänyt ainoastaan yksivärisiä lahjapapereita, niitä on onneksi runsaasti tarjolla ja tulee yksinkertaiset ja kauniit paketit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähimarketissa ei ole aina niitä yksivärisiäkään ja se on harmittanut. Pitäisi aina ostaa useampi rulla jemmaan, kun vaan löytyy jotain mieleistä :)

   Poista
 12. Kauniita paketteja :) Juuri viime vkolla etsiin lahjapussia/ pakettia!!! Ei löytynyt kivaa, kaikki jotain sateenkaarenvärisiä hirvityksiä, olisin halunnut antaa lahjani sievässä ja yksinkertaisen kauniissa paketissa :( Seuraavan kerran kun tarvitsen kaunista pakettia niin tiedän mihin suunnata :) Kiitos Kerttu <3

  Terv. Suvi

  VastaaPoista
 13. Nuo laatikot on kivoja, mutta muistaakseni tässäkään merkissä ei ollut lahjapaperina noita kuoseja tarjolla. Todella vaikea löytää kivoja lahjapapereita. Onneksi yksivärisiä on nykyään hyvin, ja niitä olenkin nyt oikein hamstrannut aina kun kiva väri tulee vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä onkin hyvä vinkki tuoterepertuaarin laajentamiseen ;) Minä en meinaa löytää edes niitä yksivärisiä, ehkä ei ole ollut tarpeeksi tehokas lahjapaparitutka päällä :D

   Poista
 14. No täytyy kyllä myöntää, että minä olen aina löytänyt todella kauniita lahjapapereita kaupoista. Tykkään itse väreistä todella paljon, ja kuosejakin on joka lähtöön. Ennemmin haluan antaa kukkakuosisessa lahjapaperissa olevan lahjan, kuin jonkun köyhän näköisen olevinaan persoonallisen sanomalehteen tai voimapaperiin käärityn paketin.
  Mutta nuo postauksen lahjalaatikot on tyylikkäitä aikuiselle. Lapset taas iloitsevat varmaan enemmän vaikka Nalle Puhin kuosista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille satuhahmot sopivat, mutta aikuiselle mielummin jotain muuta. Voimapaperista tulee kaunis paketti, mutta se vaatii sievät koristeet. Nämä laatikot ovat kuin osa lahjaa ja parasta niissä on se helppous, nykäisy vaan ja homma on kirjaimellisesti paketissa :)

   Poista
 15. Hei, vähän myöhässä tulee kommentti mutta oletko tutustunut Papershopin valikoimiin? Myymälä löytyy Helsingistä (Fredrikinkatu 18) mutta myyvät myös netissä. Kivoja lahjapapereita, pusseja yms. :)
  -Johanna

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...