maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hyvinvointia nettiapteekista

Mitähän tänä päivänä ei saisi netistä? Valikoimat ovat valtavat, mutta harvempi ehkä hoksaa, että jopa lääkkeitä saa verkosta. Suomalaisesta nettiapteekista ostaminen on turvallista, koska sen takana pitää olla aina kivijalka-apteekki ja toiminnan laadun takaa lukuisat alaa sitovat säännöt ja määräykset. Nyt saan tehdä yhteistyötä Apteekkini.fi-palvelun kanssa, jonka taustalla on Teerijärven apteekki. 

Mutta apteekista saa paljon muutakin kuin lääkkeitä! Olen ollut aina aika tarkka sen suhteen, millaista kosmetiikkaa käytän. En vaadi huippubrändejä ja sadan euron silmänympärysvoidetta, vaan enemmänkin hyvää ja turvallista laatua. Postauksessa nostan esille muutamia hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ihonhoidon tuotteita. Jo monta vuotta yksi mielikosmetiikkaliikkeistäni on ollut trendikkäästi apteekki :)


Yksi apteekin lempisarjoista on Favora, joka on kehitetty  herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Peruspuhdistukseen sopii hyvin pehmeä puhdistusvaahto ja kerran viikossa kuorin ihoni sarjan kirkastavalla kuorintavoiteella.  Kosteuttava kasvosuihke täydentää puhdistuksen virkistäen ja hoitaen ihoa. Kosteutusta tarjoaa 24 tunnin tasapainottava hoitovoide, joka kevyen koostumuksensa ansioista sopii päivä- ja yökäyttöön. 


Kotoa pitää aina löytyä hoitava perusvoide, sillä se sopii erinomaisesti myös lapsen herkälle iholle.  Kovilla pakkasilla tekisi mieli dipata itsensä rasvapurkkiin ja siksi ahkeraan käyttöön sopii reilun kokoinen pumppupullo. Usein puteli on kaapin sijaan näkösällä yöpöydällä tai pukuhuoneen penkillä. Ceralan-voidepullo näyttää varsin salonkikelpoiselta myös visuaalisesti vaativamman silmään, kun nappaa etiketin pois. 


Myös peseytymiseen ja hiustenhoitoon löytyy apteekistä edullisia ja hyväksi havaittuja tuotteita. Erityisesti lapselle suosin Seba Med-tuotteita, Everyday shampoo ja Hair repair conditioner hoitoaine  sopivat hyvin tyttärelle. 


Testiin valitsin itselleni uuden sarjan eli ACOn. Kuten muissakin aptekkituotteissa, arvostan huolellisesti valittuja raaka-aineita, jotka kohtelevat ihoa hellävaraisesti. Saunaillan iloksi meillä on nyt kokeilussa special care shampoo ja samaan sarjaan kuuluva hoitoaine. Pumppupullossa oleva mieto pesuneste pesee ihon kuivattamatta. Pehmeiden käsien ja jalkojen metsästykseen ACOlla on muutama hyvä ase; tehovoide kuiville jaloille sekä vahvistava käsivoide


Nettiapteekista saa siis itsehoitolääkkeet, reseptilääkkeet ja muut apteekkituotteet. Verkosta huolimatta palvelua on saatavilla, sillä farmaseutit antavat lääkeneuvontaa, tuotetietoutta ja apua oikean tuotteen valinnassa puhelimitse, chat-palveluna, sähköpostilla ja Facebookin kautta. Nettiapteekki sopii kiireiselle ihmiselle tai jos apteekki sijaitsee hankalan matkan päässä. Joskus voi olla mukavaa tehdä apteekkiostokset netissä, vaikka paikan päälle pääsisikin. Eipähän tarvitse  esimerkiksi raskaustestin kanssa piileskellä hyllyjen välissä tuttuja paossa ;) Toisaalta, tarvitseeko sitä netistä tilaamisen sen kummempaa syytä tänä päivänä? Eikö se riitä, että se on helppoa, nopeaa ja turvallista. 

Onko muita apteekki-ihonhoitotuotteiden nimeen vannovia? Apteekkini.fi haluaa tarjota lukijalleni mahdollisuuden shoppailla netissä apteekkituotteita eli tällä viikolla käynnistyy lahjakortin arvonta. Pysykäähän mukana :) 

10 kommenttia:

 1. Tuo teidän sauna on vaan niin hieno! Vastakkain olevat lauteet tuo mahtavan tilan tunnun :-) Kenen mallistosta sauna on?

  VastaaPoista
 2. Moi, mä olisin puolestani kysynyt että mistä olet hankkinut valkoiset shampootelineet suihkun viereen? Olen etsinyt vastaavia, mutta ei ole ennen osunut kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hyllyt on muurattu tuohon rakennusvaiheessa eli ovat kiinteät.

   Poista
 3. Enpä tosiaan ole hoksannut, että netistä voi tilata lääkkeitä! Asumme maalla ja apteekkiin on matkaa, joten tämä on kyllä ihan kätevä vaihtoehto. Lahjakorttia odotellen siis :D

  VastaaPoista
 4. Meillä käytetään mm. Vichyn tuotteita koko perheen voimin. 3in1 kasvojen puhdistusneste, kosteusvoiteet kasvoille, auringonsuojatuotteet. Monipuolinen ja hyväksihavaittu allergiaperheen sarja. Ja huom, myös teini-ikäinen poikani käyttää näitä kasvojen hoitotuotteita. Eli eteenpäin on menty siitä, kun miehet käytti vain saippuaa :)) t. Mymmelinäiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vichyn tuotteet ovat minunkin mielestä tosi hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Ja hienoa, että oppii jo nuorena käyttämään kasvohen hoitotuoteitta. Minun mieheni ei vieläkään aina erota, mikä ero on suihkusaippualla ja shampoolla :D

   Poista
 5. Mä olen pidempäänkin jo tilannut joitain tuotteita nettiapteekista. :) Nyt on harkinnassa kosmetiikkatuotteiden hankkiminen apteekista, sillä ihoni on tuottanut varsinaista päänvaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppärää tosiaan, kun saa tuotteet kotiin tai lähipostiin. Suosittelen kyllä apteekkikosmetiikkaa varsinkin jos on iho-ongelmia. Tutkittuja ja allergisoimattomia tuotteita. Ja apua kannattaa pyytää farmaseutilta oikean tuotteen valinnassa :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...