torstai 13. maaliskuuta 2014

Keltainen kuin aurinko

Kevätauringon supervoimat saivat suupielet ylöspäin jo heti aamusta. Tunnelmaa ei päässyt latistamaan edes vuoden ja kahden kuukauden ikäisen MacBook Airini täydellinen lamaantuminen. Bloggaamiseen on tullut tietty tapa ja rytmi ja sitä on nyt horjutettu pahemman kerran ;) Nyt sitten Apple-tohtori tutkii potilaan ja diagnosoi ongelman. Harmillisesti ongelma ilmaantui kaksi kuukautta takuun päättymisen jälkeen, mutta ilmeisesti minulla olisi mahdollisuus saada korjaus jonkilaisen virhetakuun piiriin. Tuon hintainen laite ei saisi vuodessa hajota. 


Pienellä jännityksellä nyt suhtaudun tämän postauksen kuviin, mutta laitetaan mahdolliset epätarkkuudet kevätauringon piikkiin ;) Työhuoneen mustavalkoista maailmaa piristävät Marimekon ja Annon sisustustyynyt, jotka tuovat tullessaan palasen aurinkoa huoneeseen. 


Tauluja vailla paikkoja-postauksessa pohdin, minkä taulun kiinnittaisin työpöydän päälle. Päädyin samaan lopputulokseen kuin suurin osa teistäkin eli seinälle pääsi taidekuva pikkusiskostani.Keväänkeltaiseen sopii kyllä mainiosti myös Minja Revonkorven Kevätlaitumilla-teos, mutta myös se löytää kyllä paikkansa kotoamme.


Muutaman ympäripyöreän työpäivän jälkeen ehdin tänään hoitamaan koneenkorjaus- ja kameranhankinta-asioita, haravoimaan pihaa sekä tekemään kuuden kilometrin juoksulenkin chihuahuan ja neljävuotiaan kanssa. Perheessämme on koettu suurta oppimisen riemua, kun tytär oppi pyöräilemään ilman apupyöriä. Pienet asiat voivat olla hyvinkin merkityksellisiä. 

Kiitämme: oppimisen riemua, auringon valoa, kevään tuloa
Moitimme: Tökkivää tekniikkaa, takatalven uhkaa

Plussat pesevät taas miinukset. 

13 kommenttia:

 1. Meillä on ollut tänään selvästi värisymbioosi! :) Keltaista väripilkkua minäkin tänään riemuissani fiilistelin, kun kuvasin kukkansa aukaissutta narsissia. Ai että, on kyllä ikävä kesää ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät ei tule ilman keltaista ;) Olen niin fiiliksissä lisääntyneestä valosta ja energiasta :)

   Poista
 2. Mistä oot tuon seinätekstin do what you love love what you do saanut? Miten se on seinässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti on ostettu Askosta. Teksti on metallia, joka on "nastoilla" muuutaman sentin irti seinästä,

   Poista
 3. Vaikka tuotteen oma takuu olisi päättynyt, niin olet oikeutettu takuuseen yhä (tämä koskee kaikkia kalliimpia tekniikkavempeleitä esim. järkkäreitä, pesukoneita, telkkareita). Itselläni esim. järkkäriin ilmeni vika ns. perustakuun jälkeen, mutta koska osasin vaatia tuotteen korjaamista vetoamalla tähän kalliimpien tuotteiden "valmistajatakuuseen" (en nyt muista tämän oikeaa nimeä) , niin kamera lähti ulkomaille korjaukseen, enkä itse siitä maksanut mitään. Ihmiset eivät yleensä tiedä tätä takuuasiaa, eikä tietenkään siitä julkisesti huudella juurikaan missään, mutta se on olemassa ja pitää paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta! Huomenna selviää mikä on koneen kohtalo ja kuka maksaa :/

   Poista
 4. Ihanat kuvat!
  Ei anneta lumentulon masentaa. Aurinko sen äkkiä kumminkin sulattaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen koti sinulla! Ihanat värit, hillitty mutta silti näyttävä ja kodikas!!
  Törmäsin kuviisi instagramissa niin oli pakko kurkkaa myös itse blogi! Se houkutteli heti ensisilmäyksellä, joten jään seurailemaan! :)
  -modernisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja suuri kiitos! Kiva kuulla, että joku löytää Instagramin kautta blogiini :)

   Poista
 6. Hei!

  Keltainen piristää aina. Ihanaa kevät tulee! Ihan uteliaisuuttani kysyn. Miksi vaihdoit pyöreän värikkään maton pois työhuoneesta? Minusta se kävi teidän työhuoneeseen niin kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Matto oli ihana, mutta materiaalin ja koostumuksensa vuoksi ihan mahdoton koiraperheessä. Kaikki koirankarvat jäivät niiden värikkäiden villapallojen välissä oleviin pieniin koloihin eli puhdistaminen oli todella haastavaa. Matto pääsi siskoni kotiin :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...