keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Aprillia ja arvonnan voittajat

Aloitetaan varmuuden vuoksi tällä: talo ei ole myynnissä, emmekä ole muuttamassa maalle. Aprillipila oli yllättävän tehokas ja siskonikin kertoi alkuun närkästyneensä "miksi saan tietää tästä lukemalla blogia". Lisäksi hän suositteli muutaman vuoden harjoittelua sisätilojen yrteillä (näkisittepä basilikani nyt!) ennen omavaraistalouteen siirtymistä, heh. Mutta kuten jo postauksen lopussa ollut linkki kertoi,  kyseessä oli aprillipäivän hauskuutus.Viihdyttävin osuus löytyy kuitenkin kommenttikeskusteluista, meinasi jo vähän puna nousta omillekin poskille. Maalaisretriittejä löytyy sitten Modernisti Kodikkaan tyyliin kesän mökkipostauksista :)


Muistatteko, kun kerroin teille Hyvinvointia nettiapteekista -postauksessa kosmetiikka- ja ihonhoitosuosikkejani?  Viime viikolla blogissani oli käynnissä arvonta, jossa palkintona oli kaksi 50 euron lahjakorttia Apteekkini.fi-palveluun. Nettiapteekin turvalliseen maailmaan pääsevät tutustumaan lahjakortilla seuraavien kommenttien jättäjät: 

Laura 22. maaliskuuta 2014 1.13
Aqualan L ja lisäksi usein tulee ostettu kasvojenpesuaine ja kasvovesi apteekista. Ja korvatulpat! :D

Anonyymi22. maaliskuuta 2014 15.03
Agualan L hyvä perusvoide.
sinilintu_(at)hotmail.com

Suuret onnittelut voittajille. Sinilinnun sähköpostiosoite olikin kommentissa, mutta Laura voisi ottaa yhteyttä osoitteeseen modernistikodikas (at) gmail.com. 

Kiitos yhteistyökumppanille ja kaikille osallistuneille!

8 kommenttia:

 1. Jos kommenttikentässä kerta on mailiosoite niin miksi voittajan pitää itse ottaa yhteyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksessa lukee, Sinilinnulle laitan postia, mutta Lauran toivon ottavan yhteyttä :)

   Poista
 2. Mä ajattelin eilen jo kommentoida kuraveden juomisesta, mut ajattelin että eipä siellä kommenttiboksissa taida muuta ollakaan. Vaikka sinänsä, ihana "unelma", en vaan ihan uskonut että Modernisti Kodikkaasta tulee Maalaisen Kodikas vai miten se nyt menikään :D Nyt kun mainitsit niin pitikin käydä tutkimassa tuo eilinen kommenttiboksi. Hmm, mielenkiintoista... Eipä voi muuta sanoa. Jatka vaan samalla linjalla "urablogiäiti", blogissa ei tosiaan näytetä koko elämää, hyvä jos pienenpieni siivu. Ja siitä pienenpienestä siivusta on turha kenenkään vetää mitään johtopäätöksiä.

  VastaaPoista
 3. Hyvin sanottu, nyt tuli vähän kuravettä päälle ;) No, asiat tärkeysjärjestykseen ja mittasuhteisiiin, niin suupielet kääntyvät hymyyn :) Sitä paitsi tämä urablogiäiti on aika makea titteli :D

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva yllätys! :) Laitoin postia.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...