lauantai 19. huhtikuuta 2014

Tärkeintä on tasapaino
Ei ihan onnistunut se suunnittelemani kotiin linnoittautuminen, sen verran olemme neitosen kanssa olleet liikenteessä pari päivää. Mutta ei se mitään, pääasia että olemme tehneet mukavia ja rentouttavia juttuja. Parastahan on se, että vapaapäiviä on vielä kaksi jäljellä ja niiden aikana voi pitää itsensä kiireisenä vaikka katsomalla, miten rairuoho kasvaa kohisten ;) Olen saanut pahan juoksukärpäsen puraisun ja tämän päivän lenkki venähti 15 kilometrin mittaiseksi. Koska elämässä on tärkeitä tasapaino, nautin nyt lasin kylmää chardonnaytä pätkis-palojen kanssa.  En siksi, että olisin sen ansainnut, vaan koska se nyt vaan on yksinkertaisesti niin hyvää :)

Leppoisaa lankalauantain iltaa! 

18 kommenttia:

 1. Oikein hyvin tuntuvat olevankin tasapainossa nuo tekemisesi;)
  Ja juuri noin - koska se vain tuntuu hyvältä!
  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa täydelliseltä♥ Tasapaino ennen kaikkea:) Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tutulta, olen juossut viimeiset 15v, jotta saan herkutella hyvällä omalla tunnolla:). Kunto on kuitenkin päässyt kasvamaan ja takana onkin yksi kokoinainen ja neljä puolikasta maratonia. Varo vain, ettei sama käy sinulle:). Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi puolikas on takana minullakin, syksyllä ehkä toinen :) Kokonainen tuntuu tällä hetkellä aika kovalta haasteelta! Kevät on kyllä ihanaa aikaa ja juokseminenkin maistuu pitkän talven jälkeen ihan erilaiselta :)

   Poista
 4. Pätkikset on niin parhautta, ja juoksulenkit myös! 💫

  VastaaPoista
 5. Hei, miten mä oon unohtanut tän blogin ihan tyystin? :) Nyt mulla on varmaan puolen vuoden jutut lukematta. :) Minäkin täällä taas aloittelen juokemista, vauva kun on jo vähän kasvanut.
  Ihanaa pääsiäistä teille ja nauttikaa vapaista, niin mekin tehdään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeja on niin paljon, ettei kaikista voi pysyä laskuissa mukana ;) Mukavaa, että löysit tänne taas! Ihanaa pääsiäisen jatkoa sinnkein :)

   Poista
 6. Hienosti olet balanssin löytänyt ♥ (Ja minä saanut kommenttilootan taas toimimaan :D)

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, aurinkoista ja herkullista pääsiäistä! ;)

  VastaaPoista
 8. Nyt onkin ollut aika kivat kelit juoksennella! Mukavia pyhäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa hyvältä balanssilta!
  Minulla ei tuo juoksu onnistu, ei sitten millään, mutta salilla käyn ja ihan tosikärpänen purrut siinä! Hyvä olo vie mennessään ja nälkä kasvaa syldessä, eli kohta se sinäkin varmaan juokset niitä maratoneja, ja mynä kyykkään sata kiloa ;D

  Ihanaa pääsiäissunnuntaita teille! Minä menen nyt koukkikaan kukkapenkkejä kevätkuntoon. Sieltä onkin jo vähän paljastunut yhtä sun toista pientä alkua, jes!

  VastaaPoista
 10. Elämästä pitää nautti ja juuri tuo kuulostaa siltä! Minuakin on puraissut juoksukärpänen ja lenkkeilty on nyt pari päivää :)

  Ihanaa kevättä Hetkiä -blogista!

  VastaaPoista
 11. Näinpä - pitää tehdä mikä hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...