tiistai 22. huhtikuuta 2014

Tulevaisuuden mökkimaisemia


Olen innoissani! Sinällään ilmoitus ei ylitä uutiskynnystä, sillä olen aika usein innoissani mitä erilaisimmista aiheista. Vanhemmillani alkaa kesämökinrakennusprojekti ja eilen pääsimme vierailemaan tulevissa kesämökkimaisemissa. Ja mitä kaikkea näimmekään; rantaa...


Metsää...


Tilaa tutkia ja temmeltää...


Voguen huippumalleja ;D


Tutkimattomia polkuja ja uusia tuoksuja.


Projekti on pitkä, mutta uskon että sitäkin antoisampi. Ja ehkä vähän äidiltäni salaa alan jo suunnitella kesämökin sisustusta... ;)


14 kommenttia:

 1. Voi ihanaa! Minunkin vanhempani ovat pienen ikuisuuden katselleet kesämökkiä... oma lehmä ojassa toivoisin tietysti, että ryhtyisivät tuumasta toimeen. Mielikuvitus laukkaa, kun arvailen vanhempiesi tulevan mökin sijaintia kuvien perusteella:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekti on tosi iso, homma alkaa sillä, että tietä pitää tehdä parisataa metriä tontille. Mutta kyllä sitä jo parin kesän päästä päästään varmasi nauttimaan mökkeilystä ja vanha mökki palvelee siihen saakka. Haaveilen "omasta" vierasmajasta, jossa olisi isot ikkunat järvelle <3 Sijaintia voi olla kyllä näistä kuvista mahdoton arvata, mutta kerron kun nähdään :)

   Poista
 2. Minulla sormet syyhyttäisi pistää oma mökkiprojekti alulle omistamalleni rantatontille Keski-Suomeen, mutta sitten toisaalta järki sanoo, että ei, koska meillä on ihan tarpeeksi mökkiä äitini luona, ja sielläkin on työsarkaa ihan riittämiin. Silti takaraivossa kutkuttelee, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, jos aiot raportoida projektin etenemisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti raporttia pukkaa tästä projektista, vaikka varmaan tänä kesänä ne on enemmänkin raivaushenkisiä :D

   Poista
 3. Ihania maisemia! Jään innolla odottamaan jatkoraportteja projektin etenemisestä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin pitää rakentaa pätkä tietä, joten lähtedään hyvin alusta tässä projektissa :D

   Poista
 4. Kutkuttavaa uuden odotusta ja suunnittelua. Jännitystä lopputuloksesta. Teille on tulossa touhukas kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touhua riittää, mutta toisaalta se on vain mukavaa. Lopputulosta minäkin jännityksellä odotan!

   Poista
 5. Aivan ihanaa, upea paikka tulossa! Haaveilen salaa, että minunkin vanhempani aloittaisivat mökkiprojektin. Voisin suunnitella sisustuksen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä elämänvaiheessa ole aikaa tai mahdollisuutta omaan mökkiin, joten tässä pääsee vähän siivellä nauttimaan (ja toki raatamaan varmasti pari kesää tontilla) :D

   Poista
 6. Ihanaa! Aivan syystäkin olet innoissasi! Meilläkin on mökkiprojekti vanhemmilla (ja vähän meilläkin kun niin paljon siellä ollaan). Nyt tosin jo kolmas kesä eli tönö on jo pystyssä ja viimeistellään terasseja, rakennetaan sisäsaunaa (saunamökki rannassa oli jo olemassa tontilla) ja sitä rataa. On kyllä ihanaa puuhasteltavaa tuommoinen! Viime vkloppuna kaadettiin puu ja siivottiin puuläjiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, voi kun olisi jo tuossa vaiheessa kun te! Innolla odotan :)

   Poista
 7. Ai niin, unohdin kokonaan mainita, että sinulle olisi haaste:

  http://villailona.blogspot.fi/2014/04/arki-25.html

  Kivaa päivää, Kerttu:)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...