torstai 1. toukokuuta 2014

Asuntomessut 2014: Villa Muurame rakentuu

Nostan esille muutamia Jyväskylän Asuntomessujen taloja jo niiden rakennusvaiheessa. Näiden kuvien kautta pääsee hieman fiilistetelemään sitä, millaiset messut innokasta rakentaja- ja sisustajakansaa odottaa tänä kesänä kotikaupungissani. 

Ensimmäisenä vuoron saa Villa Muurame!


Messualueen reunalla sijaitsee talo, jota ei oikeastaan voi olla huomaamatta. Arkkitehti Marko Casagranden suunnittelema yli 300 neliöinen Villa Muurame on jo nyt keskeneräisenä hulppea kokonaisuus. 


Kolmekerroksinen talo avaa näkymän Jyväsjärvelle suurista ikkunoista sen jokaisesta kerroksesta. Alvar Aallon hengessä taloon on rakennettu kahden kerroksen kokoinen lasiseinä. 


Sisustus oli ennakkopressipäivänä vielä hyvin keskeneräinen, mutta nähtävillä olivat jo superkauniit marokkolaishenkiset laatat niin keittiön lattiassa kuin kosteiden tilojen seinissäkin. 


Jyväskylän Asuntomessuilla oli muutama sopimustontti, jotka eivät olleet mukana yleisessä tonttihaussa. Tämä Villa Muuramen järvimaisemainen maapala oli juuri sellainen. Talon suuresta koosta huolimatta seinät pitävät sisällään vain neljä huonetta, keittiön, kodinhoitohuoneen ja saunan, joten tiloissa riittää avaruutta.


Sisustuksesta kerrotaan, että siinä kohtaa luksus ja askeettisuus. Tämä on nähtävissä jo nyt esillä olleissa materiaateissa; sementtilaatat tuovat ylellisyyttä ja vaakalaudoitus tasapainottaa arkisuudellaan.


Suurella mielenkiinnolla odotan, miltä Villa Muurame näyttää valmiina.


Laitan näitä messufiilistelypostauksia tulemaan aika napakalla aikataululla, parikin päivässä. Toivottavasti tykkäätte! 


8 kommenttia:

 1. Anna palaa vaan, mielenkiinnolla itse ainakin luen ja katson kuvia tulevista messutaloista! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsee vähän fiilistelemään jo ennakkoon ja sitten voi messuilla katsoa, osuiko ennakkoajatukset oikeaan :)

   Poista
 2. Vau, tämä kuulostaa varsinaiselta unelmatalolta mulle :) Ja muutenkin messukodeista on kiva lukea jo näin etukäteen - innolla odotetaan tulevia postauksia tälläkin suunnalla!

  VastaaPoista
 3. Tämä kohde herätti mielenkiinnon,juuri noiden upeiden laattojen asiosta!

  VastaaPoista
 4. Tykkään, laita tulemaan vaan ;) Ihana fiilistellä jo nyt :)
  Ihana talo ulkoa päin, mahtava! Sisältä melko erikoinen minun silmääni! Toki valmiina voin olla eri mieltä :D

  Terv. Suvi

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...