lauantai 31. toukokuuta 2014

Bloggaajat liikenteessä: Talo Luckin moderni kierrätyssisustus

On ollut ilo, että Jyväskylän seudulta on löytynyt monta samanhenkistä sisustus- ja lifestylebloggaajaa. Verkosto on kasvanut nopeasti viime marraskuussa olleen ensimmäisen kokontumisen jälkeen. Silloin vietettiin Putiikkipäivää, alkuvuodesta käsityöiltaa ja nyt pääsimme tutustumaan ennakkoon porukalla kesän Asuntomessuille. Nyt meitä oli koossa 19 naista ja kohteena muutama sisustusmaistiainen messuilta. Talo Luck on ystäväni rakennuskohde ja sen taivalta on seurattu postauksissa Rakenteilla upea talo Luck ja Vierailulla talo Luckissa. Nyt kohdetta oli jo jonkin verran sisustettu ja pääsimme ihailemaan taloa hetkeä ennen lopputulosta.  Tässä kohteessa ei ole menty missään kohdalla sieltä, missä aita on matalin. Näin ei ole tehty myöskään sisustuksessa, vaan talon rouva on itse suunnitellut, rakentanut, tuunannut sisustuksen perustuen 95 % kierrätykseen. 


Talo Luck on moderni atrium-talo, joka on ulkopuolelta täysin musta ja sisäpuolelta valkoinen. Sisustuksessa on käytetty raikkaita perusvärejä ja retrot tavarat ja huonekalut on tuunattu hyvinkin moderniksi kokonaisuudeksi. Talo koostuu kahdesta rakennuksesta. Päätalosta sekä saunarakennuksesta, joka toimii samalla kesämökkinä, työhuoneena ja vierastalona. Talosta löytyy kolme tulisijaa, yksi päätalosta, yksi saunarakennuksesta ja yksi ulkoa. 
Messuprojekti ei ole ollut helppo, mutta lopputulos on varmasti upea! Kuten jo lokakuussa kirjoitin, tämä talo tulee jakamaan mielipiteitä. Nyt ei ole haettu "ihan kivaa"-tunnelmaa, vaan tinkimättämästi edetty askel askeleelta kohti minimalistista lopputulosta. 


Talo Luckilta porukkamme jatkoi ennen illanviettoa kahteen kohteeseen; Maailmanpylväs-kerrostalokohteeseen ihailemaan huikeita järvimaisemia ja Deko 159-taloon. Haluatteko kurkistaa näidenkin sisustuksiin? Entä mitä pidät Talo Luckin kierrätyssisustuksesta? 

20 kommenttia:

 1. Ihana aina katsoa näitä toisten kuvia, kun huomaa mitä itseltä on jäänyt kokonaan huomaamatta! :)
  Pst! Mäkin olin siellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, lisään sut listaan! Vaikka kuinka tarkistin, että kaikki on listassa, anteeksi :)

   Poista
  2. No höps! Mä oon niin pieni et helposti sulaudun taustaan :D

   Poista
 2. Aivan ihana sisustus ja tykkään niin tuosta punaisesta väristä :)

  T. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on tosi energinen ja mielestäni on rohkea valinta. Ainakin erottuu joukosta :)

   Poista
 3. Olen näiden kuvien jälkeen hieman yllättynyt, sillä olin totta puhuakseni odottanut jotain muuta. Aiempien postauksiesi perusteellä Talo Luck oli noussut suosikkikohteekseni ja odotin kovasti, että saisin messuilla ihastua siihen päätä pahkaa. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan ole näin retrohenkisen sisustustyylin ystävä. Mutta eipä minun mielipiteelläni ole väliä, pääasia että talo on rakennuttajiensa näköinen ja heille mieluinen! Ja kohteen arkkitehtuuri kiinnostaa minua kovasti edelleen. Kierrätysaattelle on myös pakko nostaa hattua, sillä sellaisen sisutuksen kasaaminen on varmasti monin verroin työläämpää kuin vain hakea Vepsäläisestä kalusteet lainaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumassa, kohde on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kierrätyssisustus on todella vaativa toteuttaa ja minusta retroudesta huolimatta kokonaisuus on varsin moderni :)

   Poista
 4. Todella raikas ja uniikki sisustus. Tykkään! Pohdin jo lähtemistä messuille katsomaan lisää, vaikka muutoin ei ollut tänä vuonna suunnitelmissa.

  -heemi

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa, että sisustus yllätti myös mut. Odotin aivan jotain muuta! :) Silti innolla kyllä odotan tämän talon näkemistä livenä. Mustavalkoinen huone ripauksella keltaista kyllä säväytti, kaunis!

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mustavalkoinen huone on saunarakennuksessa! Kohde on nähtävä ehdottomasti livenä :)

   Poista
 6. Vautsi, vaikuttava kokonaisuus! :) Tosi hienosti olette saaneet bloggaajien yhteistyökuvion pyörimään! Me vasta aloitellaan verkostoitumista täällä Itä-Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että teilläkin on yhteiset jutut aluillaan! Yhteistyöstä hyötyvät varmasti kaikki :)

   Poista
 7. Tykkään, vaikka en itse olekaan retrohenkinen omassa kodissani. Pakko "udella" mitä materiaalia tuo valkoinen lattia on?!?

  VastaaPoista
 8. Vau, onpa raikas kokonaisuus. Tykkään ihan tosi paljon. Mun suosikki on tuo punainen huone. Vaikka tuolla on mukana retroelementtejä, näkyy siellä paljon muunlaisiakin. Selkeä ja vähäeleinen, silti niin kutsuva ja mielenkiintoinen. Yhden messukohteen sisustamista läheltä seuranneena, voin ainoastaan nostaa hattua kierrätetyillä huonekaluilla sisustamisesta. Se on ihan hullu projekti ja vaatii varmasti paljon kompromisseja ja varsinkin silmää yhdistellä yksittäin hankitut huonekalut yhteen. Haluan ehdottomasti nähdä livenä. -Pauliina

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus! Talo Luck oli kyllä mahtava! Jotenkin tuollainen retrohtava sisustus iskee meikäläiseen ihan täysillä (vaikka meidän kodista sitä ei noin selkeänä löydykään):)! Oli kiva taas nähdä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä, Viivi! Talo Luck on kyllä mielenkiintoinen kokonaisuus :)

   Poista
 10. Kierrätys sisustuksessa on todellakin plussaa. Hienolta näyttää! Kyllä näille asuntomessuille on varmasti lähdettävä.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...