keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Postikortteja Disneylandista

Kiitoksia eilisen postauksen kommentteihin,  huippua kun olette hengessä mukana!
Olemme astuneet sadun maailmaan, jossa kaikki tuntuu olevan mahdollista. Ennakkosuunnitelmista poiketen menimme jo tänään Disneylandiin ja hyvä että menimme! Viidessä tunnissa seikkailimme toisesta teemapuistosta ehkäpä neljäsosan, tämä antaa kuvaa siitä, kuinka valtavasta alueesta on kysymys. Täällä on sekä satanut että paistanut, vaihteleva sää ja arkipäivä on tehnyt puistosta suhteellisen väljän. Pisin jonotus laitteeseen oli tänään puoli tuntia, kun normaalijonotusaikojen kerrotaan olevan jopa 1,5 tuntia. Illan tullen lapsi sammui kuin saunalyhty ja taidan tehdä saman perässä. Huomenna odottavat uudet seikkailut!

Lupasin kertoa myös mahdollisista sattumuksista, niistähän ne reissumuistot syntyvät! Lähtöhässäkässä kävi niin, että mieheni oli laittanut reissuun tarkoitetun alushousupinon takaisin kaappiin. Nyrkkipyykki Pariisisssa ei välttämättä ollut se ensimmäisen illan visioni romantiikan kaupungissa, mutta niin vain moderni-martta sai saippuan ja hiustenkuivaajan avulla tilanteen ratkaistua. (Jos joku muuten miettii, että saako Disneylandista alusvaatteita, niin ei saa edes mikkipikkareita). Kurja juttu, kun on ihan pakko tehdä pyörähdys Victorias Secretille, ei tässä muukaan auta. Rankkaa täällä Pariisissa ;)

Hymyjä sinne Suomeen!


Yhteistyössä Tjäreborg


8 kommenttia:

 1. Disneyland on jokaiselle iälle sopiva paikka. Itse kävin viime kesänä ja pakko sanoa että olisin halunnut asua siellä! :-D Aivan ihana paikka, varsinkin kummatkin puistot sai suun loksahtamaan auki.

  VastaaPoista
 2. : D Kiitos hauskasta tarinasta. Tällä sai päivän mukavasti käyntiin. Nautinnollista matkaa!

  VastaaPoista
 3. Voi apua, onneksi miehelläsi on kätevä emäntä! :)))

  Ihanaa reissua koko perheelle! <3

  Heli

  VastaaPoista
 4. Mukavaa matkaa koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 5. YESSS! Aivan mahtavaa ettei ole jonoja!!!! Ihania muistoja.

  VastaaPoista
 6. Voi vautsi, nuo kuvat olivat jo huikeita niin mitäköhän on vielä tulossa :) Ihanaa reissun jatkoa! :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...