lauantai 24. toukokuuta 2014

Työhuoneen kesälook


Viikkailin pyykkiä ja katselin ajatuksissani kodinhoitohuoneesta tyttären huonetta ja työhuonetta. Sitten välähti! Olen vähän sellainen, että kun idea tulee, sitä seuraa samantien toteutus. Huoneet ovat samankokoisia ja niissä on identtiset verhotangot. Mies katseli kummastellen, kun roudasin verhotankoja huoneesta toiseen ja vaihdoin ikkunatekstiilit päikseen. 


Marimekon kippo-verhot ovat työhuoneessa napakymppi. Ne keventävät sisustusta ja tuovat siihen sopivalla tavalla leikkisyyttä. Finlaysonin musta coronna on taas kesään tosi raskas ja tytär antoikin välittömän rehellisen mielipiteensä: "rumat verhot". :D


Huoneessa on nyt kevyt ja kesäinen tunnelma, huonekuusesta huolimatta! Se voi hyvin aurinkoisella ikkunapaikallaan ja olen sen reppanasta olemuksesta oppinyt tykkäämään. 


Vaihto-operaatio tarkoittaa sitä, että tyttären huoneeseen pitäisi saada toiset verhot. Jos huoneen haltijalta kysytään, ne voisivat olla pinkit kultaisilla rimpsuilla, ounou. Luulen, että nyt lähdemme hakemaan jotain aikaa kestävää vaihtoehtoa. Olen nimittäin pohtinut, että viisi vuotta täyttävän neidin huonetta voisi vähän päivittää pois taaperovaiheen touhuista. Hän on nimittäin omasta mielestään jo niin iso tyttö <3


16 kommenttia:

 1. Meillä suunnitellaan myös jo vähän isomman tytön huonetta uuteen taloon, kun ikää tulee kohta se 5. Ideat on kyllä sen suhteen ihan nolla, kun tyttö haluaisi pinkin prinsessahuoneen. Kompromisseja joudutaan siis tekemään :). Värit on kyllä kivoja ja sorruin juuri ostamaan Eamesin DAW-tuoleja punaisina, kun se väri oli niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mennään nyt aika pinkkisellä meiningillä, mutta jotain vähän isomman tytön juttuja huoneeseen suunnittelen. Voisinkin tehdä joku päivä inspispostauksen suunnitelmista :) Upeita oli nuo ostoksesi, kävin kurkkimassa!

   Poista
 2. Niin ne neidit vain kasvaa, täällä mietitään yläaste hommia... :)
  Haastetta arjestasi, olkaas hyvä:
  http://www.imageblackwhite.com/2014/05/haaste-arkielamaa-15.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Image! Voi että, kukaan ei ole varmaan kovin kiinnostunut mun arjesta :D

   Poista
 3. Tosi kiva idea! Verhot piristää nyt todella kesäistä työhuonetta. Kannattaa noita huoneita tuijotella ;)

  VastaaPoista
 4. Raikasta! Kiva väripiristys nuo verhot :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista ja raikasta, ihana!

  VastaaPoista
 6. Alkoi hymyilyttämään. Olen samanlainen itsekin, tuumasta heti toimeen ;). Onnistunut vaihto, työhuoneesta tuli todella raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuumasta toimeen, se on hyvä meininki! Jotkut isommat projektit eivät tosin käynnisty yhtä sukkelasti ;)

   Poista
 7. Naiset ;D Heti tuumasta toimeen :)
  Meillä RAR seilaa tuuliviiri-naisen toimesta olohuone-makuuhuone väliä :D Maanantaina olohuoneessa ja loppu viikosta se onkin takaisin makuuhuoneessa :D
  Verhot sopivat kivasti työhuoneeseen!
  Jään odottamaan ison tytön uusia verhoja <3

  Terv. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä muutoksella saa ilmaiseksi uutta ilmettä kotiin, mikäs sen hauskempaa! Täällä on kova raksutus käynnissä, että millaiset verhot huoneeseen kannattaisi laittaa :)

   Poista
 8. Tosi pirtsakka muutos! :) Mielenkiinnolla seuraan, mitä keksitte tytön huoneeseen!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...