lauantai 10. toukokuuta 2014

Valokuvahetkiä

Paris is always a good idea.  - Audrey Hepburn


Onnellinen olo. Kamera on täynnä kuvia, koska pelkään että unohtaisin. Vaikka ei näitä maisemia niin vain unohda. Esteetikon sielu on täynnä elämyksiä ja kauneutta. Kirjoittelen kaikesta enemmän, kunhan kotiudumme :)

Ps. Latasin Instagramiin ja Facebookiin videonpätkän Disneylandin eilisestä huikeasta ilotulitusnäytöksestä, käyhän kurkkaamassa. 

11 kommenttia:

 1. Varmaankin Audrey Hepburn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo! Kunhan testasin, lukeeko näitä mun juttuja kukaan ;) Ei vaan, kiitoksia korjauksesta!

   Poista
 2. Pariisi jää ihmiseen vaikka sieltä lähtisikin! Meidän viime reissusta jo useampi vuosi, mut aistin tunnelman vielä vahvasti <3 Nauttikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kaupunki kyllä, polte uudelle matkalle jäi elämään <3

   Poista
 3. Oijoi, olen niin kateellinen. Kovasti haluaisin tuonne itsekin. :)

  VastaaPoista
 4. Teillä oli varmasti huikea reissu ♥♥ ihana kuva

  VastaaPoista
 5. Joku psykologi tai vastaava sanoi, että nykyään ylivalokuvaamisen (varsinkin kännykkä-) aikana ihmiset muistavat hetkiä jopa huonommin - koska ajattelevat valokuvien auttavan ja säilövän tärkeät muistot. Niin tai näin, vaikka sitä on olla kuvaamattakaan! Varmaan kamera on meilläkin reissussa kun taas kesällä lähdemme Ranskaan häihin. Ja tytär 2, 5 v. on ensi kertaa ulkomaan matkalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis VAIKEA olla kuvaamatta... ja 2,5 v. Kännykkä!

   Poista
  2. Ranskalaiset häät kuulostaa ihanalta! Tuossa on kyllä oikeasti perää ja itsekin ihan tarkoituksella fiilistelen hetkiä ilman kameraa. Toisaalta itselleni on kehittynyt "kamerasilmä", joka katsoo maisemia sen mukaan, mistä saisi parhaan kuvan :D

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...