torstai 1. toukokuuta 2014

Vauhdikas, iloinen vappu

Mukavaa vappupäivää! 


Olemme viettäneet vahdikasta, iloista ja lapsiystävällistä vappua ystäväperheemme kanssa. Kolmesta pienestä lapsesta lähtee ääntä ja iloa, kun koti on koristeltu ilmapalloilla ja serpentiilillä ja pöydässä komeilevat vappuherkut. Tivolihurvittelut jätimme tänä vuonna väliin, sillä pian pääsemme Disneylandiin nauttimaan huvipuistotunnelmasta. Tässä olivat kasassa kaikki hyvän vapun ainekset, hyvää ruokaa, seuraa ja leppoisaa touhuilua. Aamupäivällä miehet lähtivät lasten kanssa puistoon ja saimme ystäväni kanssa käydä rauhallisessa aamusaunassa.  Kyllä hyvät ystävät ovat elämän suola ja sokeri. 

Toivottavasti sinullakin oli mukava vappu?  Joko on sima- ja munkkikiintiö täynnä? ;)


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tytär halusi "söpön eläinpallon", jota piti parista paikasta käydä etsimässä. Tämä Pinja-mäyräkoira on kyllä aika hauska tapaus :D

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä vapulta! Täälläkin sujui eilinen oikein mukavissa merkeissä ja ikävä kyllä, munkit maistuvat vieläkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on munkkeja jäljellä, mutta onneksi tykkään niistä vain ihan tuoreina ;)

   Poista
 3. Hih, Hugolla on tomera vappukaveri :D
  Ja meillä on kans noita samoja pilkkupalloja! Tykkäsin niistä niin, että ostin monta pussia varastoon tulevia lastensynttäreitä varten : ) Mutta mistä löytyykään noin hienoa kullanväristä serpentiiniä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkkupallot on kivoja, meinasin jo tuskastua kun ei meinannut olla muita kuin niitä värikkäitä peruspalloja. Ongelmansa kullakin ;) Kultaserpentiini löytyi ihan Prismasta!

   Poista
  2. Kiitos Kerttu! Meidän lähiprismasta löytyi kyllä pilkkupalloja ja mustavalkoista sepentiiniä, mutta taisin olla liian myöhään liikkeellä, sillä kullanväristä ei enää näkynyt : )

   Poista
 4. Mistäs pilkkupallot on ostettu ja onko niillä jokin merkki, jonka avulla voisi jäljittää?
  Meillä olisi tarvetta moisille!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...