tiistai 24. kesäkuuta 2014

Jotain uutta terassille


Tänä vuonna en ole hurahtanut alennusmyynteihin, vaan pyrin tekemään harkittuja täsmäostoksia. Olen jo pitkään katsellut terassille uutta mattoa, sillä  uuden järjestyksen myötä turkoosi puuvillamatto on yksinkertaisesti liian pieni. Lisäksi olen etsinyt pientä pöytää, jonka voisi vaihtaa tuon sohvaryhmään kuuluvan raskaan neliöpöydän tilalle. 


Hobby Hallissa olivat aleprosentit kohdillaan ja ensin iskin silmäni  marokkolaishenkiseen kevyennäköiseen teräspöytään. Sen kaveriksi sohville sopisi muutama tyyny, jossa olisi ripaus itämaista tunnelmaa. Syksy kun tuo tullessaan lyhdyt ja torkkupeitot, jotka täydentävät fiiliksen terassilla. 

Matto-osastolla etsin erityisesti juuttimattoa, mutta tarpeeksi suurta ei meinaa löytyä mistään. Sen sijaan löytyi Feel-vinyylimatto on helppohoitoinen ja sopii hyvin terassille. Muhkea koko 170 x 240 cm sopii tilaan hyvin. Mikäs sen mukavampaa, kun tehdä löytöjä lähes puoleen hintaan. Myriam-pöydälle jäi hintaa 39,90 e (norm. 69,90 e) ja matolle 42,90 (norm. 79 e). Nyt vain toiveikkaana odottelen, että uutukaiset näyttävät paikoillaan yhtä kivalta kuin mielikuvissani. 

Mitä pidät pöydästä ja matosta? Hitti vai huti? 

14 kommenttia:

 1. Kiva kyllä toi matto. Hitto kun sais tuon omankin terassin jonkinmoiseen kuosiin edes.... grrrrr.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää suunnitelmat. Pöytä erityylisenä tuo kokonaisuuteen kivasti kontrastia. Ja pahimman luokan alekyttäilijä nauttii aina muidenkin alelöydöistä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija! Onnistuneet aleostokset ovat ihan parhaita, oli ne sitten omia tai muiden :D

   Poista
 3. Kivat ostoaikeet, sopii varmasti hyvin teille! :) Minä se vaan ihastelen muiden terasseja ja haaveilen saavani oman kuosiin (edelleenkin kalusteet kaupassa)..Mielikuva valmiista terassista kyllä on, kunhan vain sais toteutettua. Eipä sillä, että olis tarennut terassilla istua tälle kesää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä oikein kelit suosineet terassia! Maanantaina saapuu lähetys, kiva päästä katsomaa osuiko tilaus oikeaan :)

   Poista
 4. Tykkään! Pöytä tulee varmasti näyttämään hyvältä terassillanne ja tuomaan kivaa kontrastia :) Ostin itse samanlaisen pöydän viime vuonna, pöydäksi se kyllä ei ikinä päätynyt mutta se on palvellut kivasti tarjottimena sekä pöydällä että seinällä! Siitä on siis moneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Pian pääsen mallaamaan pöytää käytönnässä :)

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä :) Minusta ajattelit oivasti, kun valitset ei sohviin kuuluvan pöydän. Kokonaisuudesta tulee kivampi kun kaikki ei ole samaa sarjaa. Ja tuo marokkohenkinen pöytä on kiva, vähän Tine K-henkinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin jotain rikkomaan tuota linjaa, katsotaan onko pöytä hitti vai hiti livenä ;) Kiitos Anne!

   Poista
 6. Moikka!
  Kyselin joskus teidän ulkoseinän maalia? Saitko seinämaalin selville?
  Nyt meillä on kolmea valkoista maalattu laudoille, mutta vielä mahtuisi teidän sävy mukaan harkintaan....
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari ja anteeksi! Unohdin ihan selvittää maalin, koska sitä ei löydy mistään papereista. Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon tonkia varastomme läpi, jos sieltä vielä maalipurkki löytyy. Nyt ei enää pysty lähteä ulos viileään kesäiltaan :)

   Poista
  2. No niin! Maali on Wintex talomaali, perusmaali1. Koodi on 133001010.

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...