tiistai 24. kesäkuuta 2014

Neljä odotettua kirjainta


Se on täällä, L-O-M-A! 

Minulla on tapa suunnitella lomani täyteen kaikenlaista, mutta ei kai se nyt niin suuri synti ole, jos tekemisestään nauttii. Koska Asuntomessut ovat tänä vuonna kotikaupungissani Jyväskylässä, suuntautuu messureissumme loma-asuntomessuille Kalajoelle. Ostin tuon Maalla-lehden, jossa on mukana virallinen messuluettelo. Kohteet näyttävät oikein mielenkiintoisilta, mutta mistään mökkimessuista ei ole kysymys, sen verran hulppeilta kohteet näyttävät. Erityisesti haen inspiraatiota vanhempieni alkavaan mökinrakennusprojektiin ja omalle terassille. Lisäksi on kiva päästä paikkaamaan se aukko sivistyksessä, että en ole koskaan käynyt Kalajoen Hiekkasärkillä. Samalla teemme pienen road tripin toivottavasti aurinkoisissa maisemissa. Pian selviää, millä meinaamme matkan taittaa ;) 

Jotta en liiaksi pääse leuhottamaan mansikoilla ja muilla kesäherkuilla, on loma vaan yksinkertaisesti aloitettava siivoamalla tämä torppa säädylliseen kuntoon. Jos on aurinkoa näkynyt, niin käskekää tännepäin. Palataan taas pian! 


24 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa kerttu ja mageet reiskat!!! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa Kerttu! Täälläkin ollaan jo lomatunnelmissa säästä huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Kalajoelle :-)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Kalajoelle :-)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa lomaa! Täällä alkaa ensi viikolla myös kotimaan road trip. Jännittävää! Ja meidän perheelle täysin uutta :). Nauttikaahan vapaista, ja jos sitä aurinkoa näkyy, kerro että sitä todellakin on kaivattu myös täällä etelämpänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Road tripillä perusajatus lienee se, että matka on päämäärää tarkeämpi :) Ihanaa lomaa teillekin!

   Poista
 6. Mukavaa lomaa! Toivotaan parempia ilmoja. Itselläkin tarkoitus käydä loma-asuntomessuilla Kalajoella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se kiva päästä rannalle, joten ei haittaisi vaikka lämpötila nousisi sen kymmenen astetta ;) Kiitos J!

   Poista
 7. Kalajoki on ihana paikka, jos vain on lämmintä. Mereltä tuulee kylmästi muuten. Messut on ohjelmassa itselläkin, kunhan säät lämpiää. Luin lehdestä, että "mökit" ovat luksusalueella, mutta näytti siellä olevan ihan tavallisiakin mökkejä esillä. Itse odotan myös inspistä terassille ja sen sisustamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää kyllä aika viileältä, mutta täytyy varustautua lämpimin vaattein. Hauska nähdä, millaisia nämä vapaa-ajan asunnot ovat; kuvien perustellaa juurikin hyvinvarusteltuja omakotitaloja :)

   Poista
 8. Käytiin Kalajoella eilen, kylmää oli :) Hirveesti mökkifiilistä ei ollut, Kokkolan asuntomessujen tyyliset. Hiekkasärkät itsessään kuitenkin kokemisen arvonen paikka, jos ei ole ennen käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, pitää ottaa siis kunnolla päälle! Hiekkasärkille mennään, vaikka sataisi kissoja ja koiria :D

   Poista
 9. Hyvää lomaa Kerttu. Täällä ollaan jo kolmatta päivää lomalla ja voi että kun tämä on mukava! :)

  VastaaPoista
 10. OIkein hyvää lomaa ja Kalajoen reissua! Hiekkasärkät ovat kyllä upeat, kävin maanantaina avajaisissa ja maisemat eivät petä koskaan! Mökkimessuista ei oikein voi puhua, kyllä ne ovat ihan ympärivuoden asuntoja hienolla paikalla! ;)

  -Piia

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...