maanantai 9. kesäkuuta 2014

Toivepostaus: pukuhuone, kylpyhuone ja sauna

Maanantai on ollut hyvin mielenkiintoinen, mutta myös armottoman täysi päivä. Eilen sisustuskuvauksien valmistelut jatkuivat yömyöhään ja aamulla heräsin hyvissä ajoin tekemään viimeisiä valmisteluita. Oli hauskaa katsella toimittajan ja valokuvaajan työskentelyä, he olivat niin rentoja ja mukavia, että unohdin ihan että he ovat töissä. Kuvausten jälkeen oli tietysti omat työt hoidettava ja illan pisteeksi vielä juoksutreeni. Kuitti ja naatti kuittaa ihan pian, mutta sitä ennen vastaan toivepostaukseen kuvilla. 


Sain pyynnön kuvata pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. Näissä ei ole suuria sisustusmuutoksia tapahtunut, eivätkä tilat oikein sellaiseen anna kovin paljon mahdollisuuksiakaan.


Kylpyhuoneen yhteydessä on myös wc-tila. Pukuhuoneen matto on Pappelina, joka toimii materiaalinsa puolesta kosteissa tiloissa mainiosti.


Laatat ovat Laattapisteen valikoimista. Sauna on Sun Saunan relax-malli. Lauteen materiaali on jättiläistuija ja katto- ja seinäpaneloinin materiaali on lämpömagnolia. Saunan katossa on himmennettävä kuituvalosarja ja myös kylpyhuoneen valaistus on säädettävä.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, moikka! Huomenna blogissa on luvassa vähän erilainen postaus (jollen ala jänistää) :D

14 kommenttia:

 1. Kaunis kylpytila, mistä nuo shampoohyllyt on? En ole etsinnöistä huolimatta löytänyt vielä mieleisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt on tehty vedi-levystä samaan aikaan kun talo rakennettiin. Ovat siis ns. kiinteät hyllyt :)

   Poista
 2. Hei, Upeat lauteet! Kenen suihkujen välissä olevat hyllyt? Onko toimivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos! Hyllyt on tehty vedi-levystä jo talonrakennusaikana eli ovat ns. kiinteät hyllyt.

   Poista
 3. Vähän hassu kysymys ehkä, mutta mistäs mahtaa olla tuo pukuhuoneen teline, jossa pyyhkeet?? Siis onko kuivattava/lämpöteline? Tommonen voisi olla kätevä arkieteisessäkin...Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollenkaan hassu kysymys! Se on vesikiertoinen pyyhekuivain, tosi näppärä ja kuivaa nopeasti pyyhkeet ja tosiaan pyykitkin tarvittaesssa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oikeaan osuit! Oliko tuo "mukava ja rento" niin aukoton vinkki? :D

   Poista
  2. Näin kuvan toimittajasta ja koirasta facessa, yks yhteen ;) Rapsutukset blogikoiralle, meidän koiruus karttaa vielä kameraa :D

   Poista
 5. Meillä on ihan samanlaiset lauteet. Etsimme aikanaan taloa rakentaessa juuri tuollaista modernia ja leveää laudemallia, ja SunSaunasta sellainen löytyi. Olemme kyllä todella tyytyväisiä valintaan.

  Missä lehdessä juttu ilmestyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mekin olemme tykänneet kovasti :) Kerron lehden sitten, kun saan tietää jutun ilmestymisajankohdan.

   Poista
 6. Miten saat pidettyä valkoiset laatat noin valkoisina? Millä peset ne, ettei kalkkijämiä jää näkyviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset laatat on minusta helppo pitää puhtaana, pesen ne ihan pehmeällä harjalla ja kylpyhuonesuihkeella. Hankalin puhdistaa on tuo tummanharmaa lattia :/ Sitä olen hangannut jopa kalkkikivellä!

   Poista
 7. Sun Saunan lauteet on ehdottomasti Suomen parhaat!! Tiedän niitä myyneenä. Itse muita suostu valitsemaan. Meillä kanssa jättiläistuijasta relax-mallin lauteet kuituvaloilla. Saunassahan pitää viihtyä!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...