lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesäillan olohuone ja aatokset


Elämä on siirtynyt kokonaan ulos; pihaan, terassille, tienpäälle, kyläilyihin, uimarannoille ja muille reissuille. Koti toimii hyvänä tukikohtana, jossa pestään pyykkiä,  ruokitaan nälkäisiä vatsoja ja nukutaan unia. Kaikki muu sisäpuuhastelu on ollut minimissään. Joku on ehkä saanut minusta valtavan siistin ja järjestelmällisen mielikuvan, joka tulee murtumaan nyt. Tällä päivämäärällä siivosin eteisen kaapista pois villahaalarit, rukkaset ja lämpöpipot. Eikä tässä nyt ole kyse siitä, että olisin jotenkin skeptinen kesäsäiden suhteen ;) 


Kukkasistakin saan kiittää naapurin rouvia. Valkoiset neilikat ovat syntymäpäiväkukkia ja hortensiat sain naapurista, jossa ne kuulema kukkivat liiankin kanssa. Lupasin mennä omin silmin tarkistamaan tilanteen,  sillä meikäläisen ruukkuversiot sitkuttelevat elossa pysymisen rajamailla. Sain kyllä ihan ilmaisen vinkin, kuulema kastelu auttaa :D Kiitoksia! 


Ei se mitään, sitä on taas pitkä syksy ja talvi aikaa asustaa ja sisustaa sisällä. Nyt nautitaan ruohosta varpaiden välissä ja auringonsäteistä iholla. Reissujen jälkeen on erityisen ihanaa olla kotiympäristössä. 


Taidan mennä terassille kuuntelemaan kesäillan ääniä. Ensi yönä on kuulema superkuu. Saa minun puolesta ollakin, kunhan antaa minun nukkua. Siinä hommassa olen kyllä aika lahjakas! 

Ps. Suurimmat kiitokset kaikille laattavalinnassa auttaneille! Valinta on nyt tehty ja ensi viikolla alkaa työt terassilla. Sopiiko niin, että paljastan valinnat siinä vaiheessa, kun laatoitus alkaa? Näette sitten omin silmin, menikö syteen vai saveen :D

16 kommenttia:

 1. Voi apua, tiiätkö, nyt munkin on pakko tunnustaa! Meillä on edelleen eteisen lipastossa lasten rukkaset ja pipot talven jäljiltä pesemättä ja järkkäämättä : ) Pitäisi kyllä tarttua toimeen - viimeistään syksyn kylmetessä on sitten pakko setviä pieniksi tulleet lapaset ja myssyt. Nyt olen melkein unohtanut koko asian, kun sinne laatikoihin ei tule juuri kurkittua ; )

  Aurinkoisia päiviä ja tsemppiä laatoituspuuhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, nyt ei tunnu enää niin saamattomalta, kun tietää ettei ole ainoa :D Hyvissä säilytystiloissa on just se ongelma, että niiden järjestely tuppaa unohtumaan / jäämään. Kiitokset tsempeistäkin, onneksi ammattimies tulee asialle :)

   Poista
 2. Heippa,

  oon ihaillu tota teidän olkkarin mattoa monesti. Saako kysyä, että mikä se on tai mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Matto on Woodnotesin Avenue, kotimaista suunnittelua ja tekoa :)

   Poista
 3. Ihanan lohdullista - sitä, mitä kaikkea minulla on vielä tekemättä, en edes kehtaa tunnustaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule! Kuka niitä kaappien sisältöjä kauniina kesäpäivinä jaksaa murehtia :)

   Poista
 4. Miksi? Miksi? Miksi? Teillä blogisteilla taudit tarttuu... olen ollut iloinen, kun on ollut blogeja, joissa ei ole samat tuotteet. Nyt sulla olohuoneessa Missonin kamala sik sak -tyyny. En tykkää enkä arvosta. Sorry. t. Sasma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan Sasma! Voi miksi, miksi, miksi asiat pitää sanoa niin hirmuisen negatiivisesti? :) Oliko postauksessa tai blogissani kuitenkin jotain, mistä tykkäät tai arvostat?

   Poista
  2. Pidän positiivisuudesta silloin kuin se on aitoa. Elämässä kaikki ei vaan aina ole niin ihanaa. Tosiasiat vaan tulee tunnustaa. Arvostan myös sitä, että uskaltaa seisoa sanojensa takana eikä keiku kuin tuuliviiri ja kysele toisilta mielipidettä.
   Tykkään myös siitä, että on omannäköistä eikä sellaista, jota kaikilla toisillakin on. Sisustuksessa tulee olla särmää ja vanhat, jo elämää nähneet tavarat tuovat sitä, jos joku.
   Toivon blogiisi lisää syvyyttä, koska olen nähnyt välähdyksiä siitä, ettet ole niin pinnallinen ihminen kuten blogisi antaa helposti ymmärtää.
   En tunnista itseäni negatiiviseksi ihmiseksi, pelkästään realistiksi ja toivonkin elämääsi kaikkea sitä, joka tekee siitä elämisenarvoista.
   Toivon myös rohkeutta olla oma itsesi ja kantaa ylpeästi valintojesi seuraukset. Siitä tulee hyvä...
   Mukavaa kesää ja innostusta elämään.
   t. Sasma

   Poista
  3. Hei Sasma! Blogi ei ole kokonaiskatsaus elämääni, vaan useimmiten ja lähes aina mukaviin ja esteettisesti iloa tuottaviin asioihin. Olen varmasti syvällisempi kuin mitä blogini antaa ymmärtää, täällä käsitellään yleensä hyvin pinnallisia asioita. Minulla on myös mielipiteitä, mutta mielestäni yksi bloggaamisen rikkaus on vuorovaikutus lukijoiden kanssa.

   Mukavaa kesää myös sinulle ja kiitoksia kommentistasi :)

   Poista
 5. Teillä on, Kerttu, aina niin siistin näköstä että huhhei. Ei voi verrata meidän kotiin, vaikka tuntuu että koko ajan jotain siisteyden eteen touhuankin. Tosin, jos ottaa realiteetit huomioon niin onhan meillä neljä henkilöä enemmän sotkemassakin. :D - Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna! Blogi ei kyllä anna koko totuutta siisteydessä ;) Ja perhekoko kyllä varmasti vaikuttaa siisteyteen, yhden lapsen kanssa syntyy varmasti eri määrä sotkua kun vaikka neljän. Kesälomalla yritän saada sellaisia paikkoja siistittyä, joita ei yleensä tule käytyä läpi. Äsken pesin vessat ja kävin kaikki kosmetiikka- ja shampoovarastot läpi. Muovikassillinen roskaa syntyi, huh mitä kaikkea ihminen jemmaakaan :D

   Poista
 6. Muata tuntuu, että meillä on kesäisin aina kamala sekasorto. Kaikki kassit ja pussukat jäävät retajamaan, pyykkikasat kasvavat ja sisältä löytyy hiekkaa jokapaikasta. Ja hassua on, että sisällä itseasiassa ollaan tosi vähän, mutta jotenkin se sotku vaan kasaantuu. No, onneksi sitä ei tarvitse katsella, lähtee vaan ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissaaminen sen sekasorron saa pahimmilleen. Laukkuja on siellä täällä, samoin pyykkejä. Minulla on aikakin paha tapa jättää laukku pariksi päiväksi odottamaan ennen purkua. No, siivota ehtii sitten sadepäivinä tai syksyllä ;D

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja kukkasia, ja muutenkin ihanan positiivinen postaus : ). Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...