lauantai 26. heinäkuuta 2014

Neljä tyyliä - nolla euroa

Sisustusblogeissa on kiertänyt Projektilasta liikkeelle lähtenyt stailaushaaste. Sen idea on, että luodaan kolme erilaista tunnelmaa vain kotoa jo valmiiksi löytyvillä esineillä. Olen saanut haasteen pariltakin bloggaajalta, mutta kesän pehmittämä pää ei enää muista keneltä. Saa ilmoittautua kommenttiboksissa ;) Haasteen innoittamana loin kotimme lempinurkkaan eli olohuoneeseen neljä erilaista pikastailausta. Koko hommaan kuvaamiseen meni vain reilu puoli tuntia eli mistään tarkoin harkituista kokonaisuuksista ei ole kysymys. Mutta hauskaa se oli silti ja tuli katseltua tuttuja tavaroita vähän uusin silmin. Tässä syntyneet tyylit: 

1. Viileä ja vaalea


Ensimmäisessä stailauksessa karsin värit pois ja laitoin  Hayn Trayn sohvapöydäksi. Ainoastaan taulun, maton ja sohvan harmaan eri sävyt tuovat syvyyttä valkoiseen. 

2. Graafinen ja maskuliininen


Toisessa stailauksessa yhdistin Artekin Siena-tyynyt 1kertaa2-neulostyynyyn. Metallikori raitapeittoineen tuovat rouheutta ja ripauksen maskuliinisuutta, jota Artekin jakkara aavistuksen pehmentää. 


3. Värikkään naisellista 


Kolmannessa lookissa iloitaan väreistä. Pinkki Morrispöytä ja Missoni Homen siksak-tyyny luovat kesäistä vaikutelmaa. 

4. Skandinaavinen kosketus


Skandinaavisesta yksinkertaisesta stailauksesta tuli suosikkini, joten saatte siitä useamman kuvan. Sijoitin Eamesin vaahterajalkaisen DSW-tuolin RAR-keinutuolin pariksi.


Tammijalkainen Morris-pöytä ei kaipaa juuri esineitä, mutta viileän vaalean Oiva Toikan Riekko lunasti paikkansa kuvasta.


Sellaiset ovat neljä pikastailaustani. Mikä on sinun suosikkisi? 

32 kommenttia:

 1. Skandinaavinen tyyli iskee parhaiten:)

  VastaaPoista
 2. 2 ja 4 nousi omaksi suosikeiksi,en olisi kyllä uskonut että aikaa on mennyt näihin puolituntia ratkaisut näyttää tarkoin harkituilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aika nopeaa toimintaa ja kuvia katsellessa hoksasin, mitä muutoksia olisin vielä voinut tehdä. Mutta hyvä näinkin :)

   Poista
 3. Viileää ja vaaleaa :)

  VastaaPoista
 4. Oon usein ihmetelly sohvavalintaanne. Pidän tyylistäsi paljon ja voisin useita eri asioita, tavaroita ja värimaailmaa luonnehtia samantyyppiseksi kuin oman sisustukseni. Mutta tuo sohva! (Sanon tämän hymynkare suupielessä, hyväntahtoisesti.) En voisi kuvitellakaan ostavani noin massiivista ja...hmmm, erikoista sohvaa olkkariimme. Saisinko kuulla perustelut, miksi valitsitte juuri kyseisen sohvan? Jatka, Kerttu, samaan malliin! Blogisi on juurikin hyvänmielen blogi, aivan kuten itsekin sitä kuvailet. Toivotaan, että helteet pian helpottavat! :) -Annastiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... mikähän on virallinen selitykseni? :D

   Ei vaan, ei kai siinä sen kummempaa syytä ole, kun että tykkäsin sohvasta ja tykkään edelleen. Halusin kotimaista suunnitttelua olevan sohvan ja jostain syystä ihastuin tämän linjoihin. Nykyään on kyllä vähän kevyemmät muodot usein sohvilla, tässäkin ostopäätös on tehty jo kolme vuotta sitten. Sohva on myös maailman helppohoitoisin :)

   Poista
 5. Voih, ei näistä ihanuuksista pysty kyllä valitsemaan yhtä suosikkia!☺

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä kiva haaste! En osaa valita tyyleistä mieleisintä, kaikissa on jotakin kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska haaste, kun saa vähän stailata omaa kotia :) En erikseen haastanut nyt ketään, mutta nappaa haaste vastaan!

   Poista
 7. Minä olin ainakin yksi haastajista – kiva kun toteutit tämän! Minun lemppariksi nousi graafinen. Tykkään niin hurjasti tuosta jakkarasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia haasteesta siis sinnepäin! Jakkara on kyllä minunkin suosikkini, onneksi tuli ostetua tuo juhlavuoden väri, eikä sitä ihan perinteistä :)

   Poista
 8. Hauska idea, ja minusta kaikki olivat kivoja! Ihanaa miten sitä pienellä muuvilla saa noin paljon eroavaisuutta ja tunnelmaa sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän pienellä saa tosiaan tunnelmaa muutettua. Eikä aina tarvitse ostaa mitään :)

   Poista
 9. Skandinaavinen näytti mun silmään parhaimmailta! :) Mutta onnistuit kyllä kaikissa neljässä tosi hyvin! :)

  Heli

  VastaaPoista
 10. 4. Skandi.

  Tosin kaikki oli hyviä ja onnistuneita kokonaisuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Skandi-tyyli taitaa olla itsellekin tällä hetkellä se ominaisin :)

   Poista
 11. Kiva postaus! Tällainen olisi hauska joskus itsekkin toteuttaa. :) Nro 1 oli suosikkini, mutta kaikki tosi hienoja.

  VastaaPoista
 12. Voi ei kaikki tyylit ovat ihania! Ehkä mieluisin kuitenkin on skandinaavinen.

  VastaaPoista
 13. Graafinen ja maskuliininen tai skandi... En osaa päättää kummasta tykkään enemmän.

  Olipas muuten ihan mielettömän inspiroiva postaus! Paitsi että aloin katselemaan omankin kodin juttuja uusin silmin, sain myös jonkinlaisen mielenvikaisuuspuuskan ja aloin imuroimaan olkkaria ja raivaamaan tasoille kertyneitä romppeita pois... ;D Lisää tällaista, niin tulee munkin siivottua useammin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että inspiroi! Omia tavatoita pitäisi säännöllisesti katsoa vähän uusin silmin :)

   Poista
 14. Oih, tuo skandinaavinen on super- i h a n a ! Niistä keskimmäinen kuva ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
 15. Tämä oli kyllä tosi ihana postaus! Suosikiksi nousi tuo sinunkin suosikki eli skandinaavinen. Eamesin huonekalut ovat vaan niin paljon minun mieleen :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...