tiistai 8. heinäkuuta 2014

Nurkat joita rakastanIhana reissu, ihanampi kotiinpaluu! Viime yönä saimme vähän ennen puolta yötä avata kotioven, kantaa nukkuvan tyttären omaan sänkyynsä, kasata laukut eteiseen ja hipsiä raikkaan suihkun kautta  nukkumaan. Vaikka emme olleet poissa viikkoakaan, omat tutut nurkat näyttävät niin rakkailta. Lomalla pitää lähteä reissuun, jotta taas kotona oleminen tuntuu näin ihanalta. Jotain oleellista täältä vielä puuttuu, nimittäin pienten tassujen kipotus vasten lattiaa. Nyt lähdemme hakemaan Hugon kotiin mummolasta, sitten on taas joukkue kasassa. Sitä ennen kuitenkin laattakaupan kautta; yllättyikö joku jos kerron, että muutin mieltäni terassin laattavalinnan suhteen ;) Onneksi deadline on nurkan takana ja tänään pitää saada laatat tilaukseen, ensi viikolla nimittäin ollaan jo laatoituksen suhteen tosi toimissa. 

Kotijutut, loma ja lämmin kesä. Siinä paketti, jota on helppoa rakastaa! Kiitos, että olette olleet kärsivällisiä kommenttien vastaamisen suhteen, illan tunteina vastaan ihan kaikille. Nyt kuitenkin asioille ja aurinkoon! 

9 kommenttia:

 1. Tervetuloa takas! :) Sut on haastettu blogissani!

  VastaaPoista
 2. Niin tuttu tunne. Itsekin aina Italian lomilla ihastellen romanttisia sisustuksia ja väriloistoa, mutta kyllä se vaan on ihana palata oman mustavalkoisen kodin rauhaan.

  VastaaPoista
 3. Hei! Sopiiko tiedustella, mistä viimeisen kuvan verkkokori on?

  VastaaPoista
 4. Kyllä passaakin palata noin kauniin kodin nurkkiin. <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä noin kauniita nurkkia kelpaakin esitellä! :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...