maanantai 21. heinäkuuta 2014

Sneak peek terassille


Keski-Suomen Sisustusmiesten Marko on hommissa ja upea, valkoinen terassimme alkaa hahmottua! Tällä hetkellä tuntuu vahvasti, että teimme juuri oikeat laattavalinnat. Iltaan mennessä kokonaisuus on esillä, palataan siis pian! 

25 kommenttia:

 1. Uskon, että tuosta tulee upea :). Hiukan hämmästelinkin pohdiskeluasi marokkolaistyylisistä laatoista, sillä minun mielestäni marokkolaistyli ei sovi kokonaisuuteen. Toisaalta jos haluaa vaihtelua marokkolaistyylillä, sitä saa nahkapalleilla, astioilla ja tekstiileillä. Laatat ovat kuitenkin pitkäaikainen valinta.

  Mukavaa kesänjatkoa!
  Sari N. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Marokkolaislaatat olivat enemmäkin fiilistelyä :) Nyt on ajaton valinta, jota varmasti jaksaa katsella seuraavat 10 vuotta!

   Poista
 2. Voi että, terassista tulee upea! Laatta viimeistelee terassin kauniisti ja nostaa kalusteetkin paremmin esille. Tuskin maltan odottaa lopputuloksen näkemistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terassi tuo valoa sisällekin nyt eri tavalla :) Itsekin odotan innolla, miltä tila näyttää kalustettuna!

   Poista
 3. Näyttää raikkaalta ja valoisalta!

  Erityiskiitos siitä, että päivität blogiasi tiuhaan näin kesällä ja lomiesi aikanakin! Ahkera ja innokas lukijasi kiittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hipsuloinen! Kesällä on kiva päivittää blogia; valoa riittää kuvaamiseen ja aikaakin on enemmän :) Mukava kuulla, että tykkäät jutuistani!

   Poista
  2. Aloin seuraamaan blogiasi kesällä 2013. Tämän vuoden alkukesän erään sadeviikonlopun pelastus olikin kun tuon tajusin. Minullaha oli siis n. 6 kk ajalta postauksia lukematta! Ei yhtään enää haitannut kylmyys ja sade :) Oli myös mukava nähdä sisustuksen "kehittyminen" blogin alusta nykyhetkeen. Siinä konkretisoitui, ettei kannata murehtia asioiden keskeneräisyyttä (minäkin haluaisin kaikkea kivaa nyt heti), kodin sisustus on elävä ja jatkuvasti muotoutuva seikka. Ei projekti, joka pitää saada valmiiksi deadlineen mennessä :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista tulee...

  Ja hei, nyt kaipailisin apuja/vinkkejä majoitukseen Jyväskylässä. Hyvä hotelli aamiaisineen lapsiperheelle?? Eikä järkyttävän kalliskaan. Asuntomessut siis suuntana. Ja onkohan vinkata myös Oulu-Jyväskylä akselille mitään parhaita pysähdyspaikkoja ja/tai lapselle kivaa tekemistä/paikkoja joko matkalla sekä siellä Jyväskylässä? Pojalla ikää 2vee tosin vasta. Isovanhemmat mukana matkalla.

  Olisin kiitollinen avustasi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylän hotelleista en tiedä, mutta Oulun ja Jyväskylän puolessa välissä on Vaskikello, pysähtykää siihen ihmettelemässä isoja valettuja kelloja. Pieni kahvila-ravintola siinä, tien toisella puolelta löytyy ABC. Onkohan Jyväskylän Viherlandiassa vielä Hilarius-hiiren paikka? Joskus käynyt siellä lasten ollessa pieniä, Kerttu voisi tietää paremmin.

   Poista
  2. Viherlandian yhteydessä tosi kiva Peukkula. Hilarius Hiiren kylä Peurungassa. Keskustassa tosi kiva ja tunnelmallinen Mäkimatin perhepuisto. Siinä vieressä legendaarinen harju ja näkötorni sekä pieni, mutta halpa ja lapsia kiehtova luontomuseo. Kimperillä ihana kivijalkaputiikki Kirkkopuiston reunalla. Samoin Pienikamari tutustumisen arvoinen paikka Yliopistonkadun varrella.

   Poista
  3. Heippa! Hyviä ideoita, kiitoksia!

   Jos ei ihan keskustan vilinää kaipaa, hyvä hotelli voisi olla vaikka Rantasipi Laajavuori. Pääsee kylpylään polskimaan ja vieressä on upouusi Laajavuoren seikkailupuisto (en ole vielä itsekään käynyt). Peukkula on kiva paikka, se on ihan Asuntomessualueen vieressä. Näitä kahta en kuitenkaan yhdistäisi samalle päivällle, sen verran näkemistä ja tekemistä on molemmissa. Laukaassa (noin 30 km Jyväskylästä) Peurungan yhteydessä on Hilariuksen kylä, ihana paikka pienille sekin.

   Täältä voi tutkia menovinkkejä lisää: http://www.gokeskisuomi.fi

   Poista
 6. Vaude, terassi näyttää jo nyt upealta!! :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää. Haaveilen myöskin laatoittamisesta mutta mies ei lämpene mun marokkolaisille laatoille.

  VastaaPoista
 8. Upea! En malta odottaa.. Meilläkin ajankohtainen aihe joten jään innolla odottaan lopputulosta! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian näette lopputuloksen! Mutta hieno se on, tykkään ainakin itse hirmuisesti :D

   Poista
 9. Kyllä oli nappi valinta! Niin hyvältä se näyttää! Odotetaan innolla valmiita kuvia.. :)

  Pia

  VastaaPoista
 10. Katohan Markoa! Tuttu mies jo 10 vuoden takaa. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...