sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Uutta keittiöön


Fiskarista ostin kotiimme pienet tuliaiset. Torikauppias myi kauniita perinteisiä käsintehtyjä tuohituotteita ja valitsin meille suorakaiteen muotoisen korin. Onoma Shopissa taas  ihailin Pilvi Pisaran pellavaisia tekstiilejä. 


Vaalea puu kuin kutsui valkoista pellavaliinaa kaverikseen. 40 x 70 senttinen keittiöpyyhe palvelee hyvin leipäkorin alustana.Keksin korille heti pari vaihtoehtoista käyttötapaa, eikä kaunista esinettä tarvitse piilottaa kaapinperälle. Uskon, että nämä pienet ostokset tulevat olemaan meillä kovassa käytössä. Mustavalkoinen keittiö tykkää puunsävyistä! 

17 kommenttia:

 1. Kivat, puunsävyt sopivat keittiöönne!! Muuten, mikä on värikoodi pinkkiin seinään tytön huoneessa? Meillä suunnitellaan tyttöjen huoneen väritystä ja työ sävy voisi olla sopiva huoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos! Olen pahoillani, mutta minulla ei valitettavasti ole muistissa pinkin maalin koodia. Muutimme sävyä ihan viime metreillä ja kaikkialla lukee vain se vanha, alkuperäiseen suunnitelmaan kuulunut koodi. Toivottavasti löydätte kuitenkin mieleisen :)

   Poista
 2. Ihana kori! Meiltä kanssa löytyy tuollaisia päre-/tuohikoreja, ne on kyllä tosi kauniita! Ja vaalea puu muutenkin on eksynyt kotimme sisustukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kovasti! Hyvä ettei lähtenyt torikojulla mopo käsistä ja mukaan olisi lähtenyt useampikin kappale :D

   Poista
 3. Fiskarsin Ihana kauppa oli kyllä ihana myös, kävittekö siellä? :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja tuliaisia! Musta, valkoinen ja puu ovat kyllä omakin lemppariyhdistelmä. Simppeliä ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puunsävyt pehmittävät mustaa ja valkoista ja tuo tulleessan mukavaa kodikkuutta :)

   Poista
 5. Ihania ostoksia. Pitäisikö lähteä käymään paikanpäällä, parisen vuotta sitten tullut viimeksi käytyä. Saako udella mitä kori ja pyyhe kustansi?

  VastaaPoista
 6. Minunkin sydän sykkii vaalean puun, mustan ja valkoisen yhdistelmälle. :)

  VastaaPoista
 7. Ihalien aina taitoasi tehdä asetelmia, hienot kuvat taas kerran! Puun sävyt sopivat minustakin todella kauniisti mustavalkoiseen ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Asetelmien tekeminen ei ole kovin helppoa, mutta ilo kuulla jos olen edes vähän kehittynyt :)

   Poista
 8. Söpö kori! Vaalea puu ja valkoinen+ musta sopii niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 9. Kiva kori! Katselin tuossa asuntomessulehtiä ja ilokseni huomasin, että tuohikorit monissa muodoissaan ja kotimainen muotoilu yleensäkin näyttäisi olevan aika suuressa roolissa. Tosi hienoa, että suomalainen puu näkyy suomalaisissa kodeissa. Voipi olla, että tuollainen kori meillekin vielä tiensä löytää...
  Ja tiistaina olen menossa asuntomessuille, joten tulee olemaan mielenkiintoinen päivä. Kiitos myös niistä etukäteispostauksista, kiva nähdä nekin kohteen sitten livenä!

  VastaaPoista
 10. Mä olen joskus haaveillut vst korista ja laitan samalla tavalla leivät esille, not gonna happen. Ei koskaan. Vaikka viikonloppuisin olisikin aikaa, leivät meidän hitaalla temmolla kerkeää kuivua ennen kuin ovat takaisin pussissa.
  Sen verran sain edellisessä putsausoperaatiossa aikaan, että laitoin kauniimpaan tarjottimeen öljy ja muut pullot, viereen mahtui vielä suloinen kupponen, jossa xylitol-paketti majailee.
  Kauniimpaa sinulla on.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...