perjantai 1. elokuuta 2014

Ennakkokurkistuksia Blogikirppikselle


Hei, hoi Jyväskylä ja lähiseutu! Huomenna lauantaina 2.8. klo 11 alkaa Blogikirppis Jyväskylän Varikolla (ihan siinä Tokmannin ja Hoplopin naapurissa). Osoite on Sorastajantie 1. Kaikki pöydät ovat varattu eli ostettavaa riittää. Mukana on iso joukko bloggaajia myymässä itselleen tarpeettomaksi käyneitä vaatteita, sisustustavaroita, leluja, kirjoja, käsitöitä ja vaikka mitä muuta! 


Kävimme jo laittamassa pöytiä kuntoon ja samalla nappasin muutaman kuvan. Myynnissä on myös kauppojen rekvisiittaa. Mukana on myös mm. lastenvaateliike Kimperin Outlet-piste.


Naapurirekissäni on mm. Ticketin loistavakuntoisia talvipukuja tytöille, koot taisivat olla noin 122 cm. Harmillisesti juuri yhtä kokoa liian suuria ensi talveksi tytölleni, muuten olisin syönyt kuormasta ;) 


Projektila-blogin taitava Katja myy mm. kaksi upeaa mustavalkoista tauluaan, yhdessä ne muodostavat hienon kokonaisuuden. Okei, kuolasin vähän näitäkin ;D


Mitä minä enää selitän, tulkaa huomenna paikalle ihmettelemään itse! Ovet aukeavat klo 11 ja tapahtuma päättyy klo 16. Varatkaa mukaan käteistä rahaa ja iloista mieltä. Olisin erityisen iloinen, jos blogini lukijat tulisivat moikkaamaan. Olen paikalla pienen assistenttini kanssa, tytär myy lelujaan ja vaatteitaan. Lupasin, että maanantaina 5-vuotisjuhliaan viettävä tyttö saa valita tuotoillaan kaupasta extralahjana jonkun isompien tyttöjen lelun <3

Huomiseen! Ja lisätietoja löytyy Blogikirppiksen Facebook-sivuilta.

14 kommenttia:

 1. Oijoi, hyvältä näyttää! Toivottavasti pääsen huomenna tulemaan paikan päälle! :)

  VastaaPoista
 2. Mä olin liian nopea liikkeissäni, nyt siellä vasta herkkuja onkin esillä ja mitä sitten kun huomenna tulee vielä suurinosa. :) Toivottavasti ei käy niin, että kannan kotia enemmän kuin toin myytäväksi. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, olisipa mahdollisuus päästä paikan päälle! Muutaman hintalapun kuvissa nähneenä harkitsen hyppääväni autoon heti aamusta :D Täällä on ainakin normikirppiksillä ihan ryöstöhinnat, rikkinäisistä pyydetään uuden hintaa jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat olivat mielestäni varsin maltilliset, ainakin mitä itse näin :) Ja hyvä niin, tarkoitushan on saada tavara kiertoon!

   Poista
 4. Kylläpä nyt harmittaa, kun unohdin tapahtuman ja päädyin mökkiviikonloppuun. Ehkä näitä järjestetään vielä toistekin, mukavaa kirppistelyä teille! :)

  heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä järjestetään, jo marraskuussa seuraavan kerran. Silloin ei ole ehkä enää niin houkuttelevat mökkikelitkään ;)

   Poista
 5. Varmasti ihania tavaroita ja kohtuu hinnoilla. Ilmoittelehan kun tiedät milloin järjestetään seuraavan kerran :) Ja jos vaikka helsingissä. Siellä tullaan käymään kuitenkin ennen joulua. Kiitos niin kivasta ja inspiroivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuussa pitäisi olla seuraava tapahtuma, kerron heti tarkan päivän kun tiedän. Kiitos kannustavasta palautteestasi :)

   Poista
 6. Aivan huikea juttu. Harmi vain, että on noin kaukana.! Mekin pidämme pihalla kirpparin, tosin varmaan hiukan erilainen, mutta kuitenkin. :) Jospa joskus pääsisi tuollaiseen blogikirppikseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä siellä teilläkin päin järjestetään joku päivä vastaava. Sitten mukaan vain! Toivottavasti teillä oli onnistunut pihakirppis :)

   Poista
 7. Vaikka mitä ihanaa myynnissä -harmi kun en pääse paikalle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olin jumissa oman pöydän takana, muuten olisi voinut myyntivoitto huveta ostoksiin :D

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...