lauantai 2. elokuuta 2014

Pääsitte yllättämään, kiitos kirppisväki!

Tänään pidettiin Jyväskylän Varikolla Blogikirppis. Eilen illalla pöytiä laittaessamme vielä vähän jännitimme, että tuleekohan paikalle ketään. Kun tänään vähän vailla kello yksitoista kurkkasin ikkunasta ulos, näin valtavan jonon, joka ylettyi parkkipaikan toiseen päähän saakka. Kiitos, että tulitte! Kiitos myös kärsivällisyydestä, ensimmäinen kirppistunti oli todella ruuhkainen. Uutta  tapahtumaa järjestettäessä ei voi koskaan tietää, millainen vastaanotto on.


Suurin osa tavaroistani löysi uudet omistajat ja loput tyttären vaatteet menivät Rakkaudella Lola-bloggaajan aktiivisuuden ansiosta ensi- ja turvakotiin niitä tarvitseville.  Mukavaa oli myös vaihtaa muutama sana lukijoiden kanssa. Oli niin kiva, kun moni tuli tervehtimään! Puolen päivän jälkeen meno rauhoittui ja iltapäivän puolella ehti jo rauhassa jutella. Myös tavaraa  tuntui riittävän hyvin alun ryysiksestä huolimatta. Erityiskiitos tapahtuman organisoinneelle Katriinalle ja myös muille mukana olleille bloggaajille. Summailinkin iltapäivällä mielessäni, että tällaisessa tapahtumassa myyminen / ostaminen tekee 50 % ja loput tulee sitten sosiaalisista kontakteista ja hyvästä hengestä. 

Iltapäivällä suuntasimme lelukauppaan, jossa tytär sai valita kertyneellä kolehdillaan uuden lelun. Suurien suunnitelmien ja pitkällisen harkinnan jälkeen hän valitsi merenneito Arielin asun. Se on kuulema kaunein vaate, mitä hän on koskaan nähnyt :D Arielin kanssa olemmekin viihtyneet loppupäivän keittiössä valmistautuessa seuraavien päivien synttärihumuun. 

Leppoisaa lauantai-iltaa! 

12 kommenttia:

 1. Oli kyllä hieno yllätys, että porukkaa oli niin paljon. Tosi kiva myös, että täällä Jyväskylässä järjestettiin tällaista ja tapahtuma saa vielä jatkoakin! Arielin puku on varmasti hieno - meidän neitimmehän ei juuri muihin vaatteisiin enää pukeutuisikaan, kuin keijun siipiin ja hameeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtuma oli kyllä todella onnistunut! Kivaa, että myös jatkoa seuraa :) Keijupuku on varmasti aika ihana <3

   Poista
 2. Kiitos Kerttu mukana olosta! Kuulen mielelläni ideoitasi seuraavaan kertaan :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti ollut hieno ja hauska tapahtuma siellä - toivottavasti meillä Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajilla on ensi sunnuntaina yhtä hauskaa. Itse en tosin ole tällä kertaa myymässä, mutta paikalle yritän päästä käväisemään;)
  Ja jos Arielin asu on kaunein asu, minkä tyttäresi on koskaan nähnyt, niin kaunis sen silloin on oltavakin!
  Oikein riemullista synttärijuhlaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon teille oikein onnistunutta kirppispäivää! Ei siellä ostajapuolellakaan olo huono valinta ole ;) Kiitos Lady of the mess!

   Poista
 4. Oli mukava nähdä. Olet livenä yhtä aurinkoinen ja symppis kuin blogissakin. :)

  - Kati

  VastaaPoista
 5. Niin lähellä mutta niin kaukana! Täällä semmonen rempparutistus, että taju lähtee. En venynyt edes käväsemään. Teillä näyttää olleen mukava päivä ja aamulla jo sain kuvaviestiä jonoista, joten varmana on ollut lämmin tunnelma! Ens kerralla sitten mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, mutta eihän se auta kun takoa remppaa kun tapettiliisteri on märkää. Vai miten se meni? :D
   No, ensi kerralla mukaan sitten vaan!

   Poista
 6. Oli kyllä hieno tapahtuma ja mukavaa että seuraava blogikirppis on jo tiedossa! Todellakin tunnelma on ainakin puolet tapahtumasta:)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...