keskiviikko 6. elokuuta 2014

Työhuoneen uusi järjestys

Elokuu ja työarki vaativat pientä piristystä työhuoneeseen. Kesän ajan lähinnä vierashuoneena palvellut huone pääsee jälleen satunnaiseen etätyökäyttöön. Blogia kirjoittelen työhuoneessa vain harvoin, yleensä viihdyn parhaiten keskellä taloa keittiön pöydän äärellä. Silloin tällöin on kuitenkin mukavaa ottaa ajatusta vaativalle hommalle oma tila ja rauha. Myös uusi toiminimeni vaatii paperin pyöritystä ja lupaan ja vannon, että en anna suurpiirteisyyteni näkyä siinä kuittisirkuksessa ;) 


Muutos oli hyvin yksinkertainen; vaihdoin Muuramen työpöydän ja Ikean lipaston paikkoja keskenään. Alkuperäisessä järjestyksessä (kuva alla) työpöydän päällä on Vitran Uten Silo-lokerikko. Kuitenkin minua houkutti ajatus siitä, että työskennellessä voi nostaa katseen ulos. Ajatukset tarvitsevat tilaa. 


Nyt on vähän paremmin tilaa olla ja hengittää. Otan lisää kuvia lähiaikoina. Tämä superkesä ei ole sisustamisen kannalta mikään ihannetila, mutta ei se haittaa. Kotijuttuja ja pieniä muutoksia ehtii tehdä koko pitkän syksyn ja talven :)

8 kommenttia:

 1. Kiva muutos! Minä tykkään, että työpöytä on ikkunan ääressä. Aina ei tietty huoneen muoto anna sille myöden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kivempi työskennellä, kun näkee ulos :) Kiitos Sanna!

   Poista
 2. Pieni muutos, mutta näyttää tosi kivalta ja avaralta!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, mikä on ikean lipaston leveys 80cm vai 160cm?

  VastaaPoista
 4. Näyttää freshiltä! Järjestyksen muuttaminen on kyllä nopea tapa saada uudenlainen tunnelma aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Miten sitä joskus ei vaan näe metsää puilta? Omassa kodissa olisi varmasti paljon variaatioiden mahdollisuuksia, mutta sitä vaan jämähtää tuttuun ja turvalliseen :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...