sunnuntai 28. syyskuuta 2014

En voi kyllin kiittää

Voi teitä. Suurimmat kiitokseni kaikista meille tulvineista onnittelusta! Saitte minut entistäkin onnelllisemmaksi! Ette edes arvaa, kuinka vaikeaa uutinen oli kertoa, vaikka olisinkin toisaalta halunut tehdä sen jo viikkoja sitten. Postauskin oli napinpainallusta valmiina luonnoksissa jo pitkään, mutta silti... Raskaus on todella henkilökohtainen asia, eikä blogini muutu odotus- tai vauvablogiksi. Asiat toki näkyvät tavallaan postauksissa ja perhe on samaan tyyliin mukana kuin tähänkin saakka. Eilinen runoni oikeastaan kertoi kaiken, mitä tässä vaiheessa haluan kertoa :) 


Olen juuri lähdössä Suvin kanssa Iittalan brunssilla. Eilen sain perheeni Helsinkiin. Paitsi tietysti kotiin jäi uljas vahtikoiramme huoltojoukkoineen.  ;) Ilta meni kylpylässä polskien ja neiti oppi uimaan. Voitte arvata, että täällä on uudesta taidostaan aika pollea viisivuotias! 

Hei, muutama muistutus loppuun! Indiedays Blog Awardsiin saa ehdottaa blogeja mukaan vielä tänään sunnuntaina. Olisin tosi otettu, jos haluat ehdottaa blogiani inspiroivaksi sisustusblogiksi täällä.  Tänään on myös viimeinen päivä osallistua EC Design Storen kanssa järjestämääni "piristystä syksyyn"-arvontaan.  Ja hyväntekeväisyys-Octollekin voi vielä ehdottaa paikkaa. 

Mukavaa sunnuntaita, ihanat!

13 kommenttia:

 1. Ihania uutisia! Onnea vielä tätäkin kautta! <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavia uutisia Paljon Onnea!

  VastaaPoista
 3. Onnellista odotusta!

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea odotukseen! Minä itseasiassa jotain aikaisempaa postaustasi jossa sinä näyt katsoinkin, että odotatkohan mutta ei tuollaista tohdi noin vain suoraan kysyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meeri! Olen aivan otettu miten hienotunteisia blogini lukijat ovat. Uutisen kerrottuani useampi on sanonut aavistaneensa, mutta kukaan ei ole kysynyt. Ja näin sen pitää mennäkin :) Siksi myös itse halusin kertoa asian nyt, olen pyöristynyt ja kivempi kertoa itse syy kun joutua spekulaation kohteeksi.

   Poista
 5. Oi paljon onnea! Toivottavasti voit hyvin ja pystyt nauttimaan raskausajasta ♥ Nyt kun meidän vauvamme, kolmas tyttömme on 4 kuukauden ikäinen alkaa olla jo haikea olo ja ikävä sitä ihan vastasyntynyttä pientä nyyttiä. Mutta toisaalta en malttaisi odottaa, että hänkin kasvaa ja oppii uusia asioita..! Aika se vaan menee niin ihmeelliseen nopeasti. Ja paljon onnea myös isosiskolle, tärkeät ajat hänelläkin edessä ♥ Onnea siis koko perheelle :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...