maanantai 29. syyskuuta 2014

Fiilikset viikonlopulta

Mukavaa uutta viikkoa! 

Sain jonkin pienen tarmonpuuskan eilen kotiinpaluun kunniaksi ja näppäilin myyntiin Fatboyn, makuuhuoneen vanhan valaisimen sekä keittiönpöydän tuolit. Kylläpä nettiaika on helppoa, sillä kaikki ovat jo menneet kaupaksi. En ole pitkään aikaan luopunut mistään, vaikka kotiin onkin tullut jotain uutuuksia. Nyt on hyvä aika selkeyttää kotia. Paitsi tytär ei haluaisi missään tapauksessa luopua yhtään mistään ja olemmekin käyneet hänen kanssaan mielenkiintoisia keskusteluja. Mahtoi säkkituolin ostajasta tuntua kivalta kotiovellamme, kun viisivuotias parkuu vieressä "se on meidän!". Totuus on kuitenkin se, että Fatboy ei ole enää yli puoleen vuoteen mahtunut tyttären huoneeseen. 

Mutta otetaan pieni kurkistus vielä viikonlopun tunnelmiin...


Siihen nähden, että sinnikkäästi kannoin painavaa Canoniani mukana koko viikonlopun, kuvasaldo on aika onneton. Mutta niinhän siinä usein käy, että sitä vain heittäytyy hetkeen ja vasta jälkeenpäin hoksaa, että kuva oliskin ollut kiva.  Perjantaina matkustin Helsinkiin viettämään blogipainotteista viikonloppua. Koska blogini muuttaa jo ylihuomenna Divaaniin (iiik!), pääsin mukaan Allerin järjestämään koulutukseen ja tapaaamaan talon henkilökuntaa. Ihania tyyppejä ja lämmin vastaanotto, jäi tosi hyvä mieli! 


Suvin kanssa majoituimme viikonlopuksi Klaus K-hotelliin. Perjantai-iltana meidän piti lähteä koulutuksen jälkeen ulos syömään, mutta kaksi kotikissaa päätyivätkin kehräämään tyytyväisinä hotellihuoneessa huonepalvelun antimien äärellä. Lauantaina rauhallisen aamiaisen jälkeen suuntaisimme sisustuskauppakierrokselle. Suvi nauroi, kun mietiskelin Hans Fritzenin uuden myymälän sijaintia. En ihan heti edes tajunnut miksi, kunnes saavumme Fritz Hansenin upeaan liikkeeseen :D Designasiantuntija tässä, moi!


Olen ennenkin kertonut, miten sisustuskaupat esillepanoineen houkuttelevat minua, vaikka en olisi mitään ostamassakaan. Vieraassa kaupungissa on erityisen inspiroivaa kierrellä. Perobassa oli vaikka mitä ihanaa...


...ja kaksi näistä pussukoista lähtivät mukaan kodin lelusäilytykseen. Iltapäivällä sainkin miehen ja tyttären luokseni, oli mukava yhdistää viikonloppuun aina välillä kortilla olevaa perheaikaa. 


Sunnuntaiaamuna suuntasimme Iittalan Sisustusbrunssille pienen bloggaajaporukan kanssa. Mukana leppoisassa aamussa  olivat Valkoinen Harmaja, Char and the city, Home via Laura, Kettukarkki ja Cosy Home, kiitos seurasta! 


Paikkana oli Kontoret, joka sijaitsee Erottajalla ja se tarjoaa liikkuvaa työtä tekeville palaveri -ja työskentelytilaa. Iittala oli sisustanut paikan uutuustuotteillaan:  tässä näki hienosti sen, miten hyvin suunnitellut tuotteet sopivat monenlaisiin tiloihin. Divaani-bloggaajat olivat mukana Iittalan syksyn sisustuskampanjassa ja katsoimme läpi upeat sisustuskuvat. Vaikka tiedänkin, että kyseessä on taitavat naiset, silti en voinut kuin ihastella Suvin, Charin ja Mairen stailauksia!


Taitavia olivat myös ystäväbloggaajat Laura ja Saija. Iittalan Aitio-sarjan suunnittelija valitsi mielivalokuvansa ja palkinnot nappasivat Kettukarkki ja Home via Laura. Onnea vielä kerran! 


Brunssin jälkeen olikin aika luovuttaa hotellihuone ja suunnata kohti Keski-Suomea ja kotia. Auton tasaisessa hurinassa ja blogimuuton kynnyksellä pohdiskelin, miten mukavia uusia juttuja ja ihmisiä bloggaaminen onkaan tuonut. Ja miten minusta onkaan tullut vielä entistäkin herkkiksempi... 


Tunnelmallista iltaa!

4 kommenttia:

  1. Haha! Mä luin viidesti tuon Hans Fritzen -kohdan ennen kuin tajusin! Ilmeisesti fanitan samaa designeria =D

    VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...