keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ihastus: By Lassen Twin Table


Helsingin vierailulla piipahdin Artekin lippulaivamyymälässä Esplanadilla. Kauppa on kaunis kuin karkki, kaikki designklassikot siellä sulassa sovussa esillä. Minusta on valtavan kivaa kiertää sisustusliikkeitä, vaikka usein poistun tyhjin käsin. Tosin harvemmin huonekalukaupoilla tehdäänkään heräteostoksia. On vain mukavaa nähdä tuotteita luonnossa, arvioida mittasuhteita ja vertailla sävyjä. 


By Lassenin Twin Table ei tosin ollut mielestäni kovin onnistuneesti stailattuna esillä, mutta se ei silti estänyt pientä ihastumista. Uskoisin, että tässä pöydässä on sen verran luonnetta, että se voisi haastaa blogihitiksi nousseen Hayn Tray-tarjotinpöydän. Twin-pöydän saa omakseen 279 eurolla ja värivaihtoehtoja ovat ainakin musta, valkoinen ja kupari. Tosin ainakin Artekin liikkeessä kuparinen oli aika täynnä sormenjälkiä, joten en voinut olla kuvittelematta, miltä se näyttäisi lapsiperheen olohuoneessa ;) 

Olen olen muuten tosi iloinen, että moni bloggaaja on lähtenyt fiilistelemään haasteeni pohjalta syksyn sisustussuosikkijuttuja. Kurkatkaapa vaikka Musta ovi-blogin tai Sisustuksen koodin arviot seuraavista sisustuksen blogihiteistä. Koodin postaukseeen törmäsin puolivahingossa, kun etsin By Lassenin pöydälle hintaa. Samalla selvisi, että en ole tämän pöytäihastukseni kanssa ihan yksin, sillä se on lunastanut paikkansa myös sisustuksen ammattisten hittilistalla. 

Entäs sinä? Mitä tykkäät By Lassenin Twin-pöydästä? 

24 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Ei kyllä yhtään helpota mun haikailuja ostaa uutta pöytää olohuoneen sohvan pariksi... Vaikka kuinka tykkäänkin Adean rahista ja koivutasosta siinä päällä, niin onhan se vähän raskaan näköinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä niin nätti! Onneksi meillä ei taida olla sille paikkaa ;)

   Poista
 2. Juuri tätä meille mielessäni sovittelin. Kaunis on. -Heidi

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä kaunis! Ihastelin jo keväällä yhdessä sisustusliikkeessä, mutta koko oli liian pieni meille. Kaksi vierekkäin taas hieman liian kallis kombo.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen noita pöytiä ihastellut! Taisin törmätä niihin kun etsin lasiterassille pöytiä, mutta hinnan vuoksi päädyin Ikean kopioversioihin (30 € / kpl) kun ulkotilasta kuitenkin kyse. Nuo pöydät haluaisin olohuoneeseen, melkein enemmän kuin Hay Tray -pöydät jotka siellä nyt nököttävät. Ohuen tason vuoksi näyttävät ihanan ilmavilta.

  VastaaPoista
 5. Oikein kaunis! Uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
 6. Onhan se liike kuitenkin yhä Espalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onhan se! Tätä se katso on kun maalainen lähtee isoon kaupunkiin :D Korjaan asian tekstiin, kiitos tarkkaavaisuudesta.

   Poista
 7. Törmäsin pöytiin etsiessäni meille yöpöytiä ja tällä hetkellä taitavat olla ykkösehdokkaana yöpöydiksemme.

  VastaaPoista
 8. Tykkään! Patinoituukohan kuparipöytä ajan kanssa? Silloin ei tarvitsi kriiseillä niin paljon sormen jälkien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, miten kuparille käy ajankanssa. Mutta liikkeessä se oli ainakin täynnä sormenjälkiä.

   Poista
 9. Kauniita ja todellakin ilmavia, sopisi meille paremmin sivupöydiksi.

  VastaaPoista
 10. Ihana! Mielestäni lapsiperheeseen parempi kuin tarjotinpöytä sen kippausvaaran vuoksi. Tietty kaikkien lapset ei välttämättä vedä konttausrallia pitkin huushollia... ;D

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voin kuvitella tuon konttausrallin :D Mutta Hayn tarjotinpöytä on niin painava, että ainakaan isoa kokoa ei saa kaadettua. Mutta hirmuisen terävät reunat siinä on, joten rallikansaa pitää vähän hillitä mutkissa ;)

   Poista
 11. Kuparisena voisi olla kauniin rouhea. Minäkin olen huomannut kierteleväni sisustuskaupoilla yhä enemmän tyhjin käsin, mutta kuitenkin nauttivani siitä täysin rinnoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppoja on kiva kiertää, varsinkin jos on aikaa. Varsinkin vieraissa kaupungeissa on kiva tutustua ympäristöön ja piipahdella putiikeissa.

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...