lauantai 20. syyskuuta 2014

Iittalan Aitio yöpöytänä


Iittala on lanseerannut monikäyttöisen Aitio-säilytyssarjan, josta voi muodostaa monenlaisia kokonaisuuksia kodin eri tiloihin. Valkoisessa Harmajassa Suvi teki taattuun tyyliinsä upean stailauskokonaisuuden Iittalan uutuustuotteista. Ilokseni sain kutsun Suvin ystäväbloggaajana Iittalan Sisustusbrunssille ja samalla sain valita kotiini yhden Aitio-tuotteen. 


Meidän makuuhuoneemme on 11 neliöinen ja sängyn ainoa paikka on ulkoseinää vasten. Yöpöytinä ovat palvelleet milloin mitkäkin jakkarat. Kun näin Aitio-lokerikon, keksin että siitä tulee erinomainen laskutaso sängyn viereen. Meillä on  360x180x78 mm -kokoinen lokero. 


Se on samaan aikaan näyttävä ja hillitty ja sopii hyvin makuuhuoneemme värimaailmaan ja muotokieleen. Itse asiassa klassinen muotoilu saa aikaan sen, että Aitiot sopivat hyvin monenlaisiin sisustuksiin. Yöpöydällä usein on vesilasi, kirja ja kännykkä. Näppärää on, että Aition kulmissa on pienet reiät, josta voi pujottaa laturin johdon läpi. 


Makuuhuone on saanut myös toisen pienen muutoksen, kun eräs vintage-klassikkovalaisin on löytänyt paikkansa katosta. Mutta palataan siihen vähän myöhemmin. 

Leppoisaa lauantaita! Ps. Kurkkasitko jo eilen myöhäisillalla ilmestyneet terassifiilistelypostauksen?

15 kommenttia:

 1. Tuollaiset hyllyköt olisivat täydelliset keittiöömme ja remonttia kaipaavaan pikkuvessaamme. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä idea laittaa ko. hyllykkö yöpöydäksi! Pitääpä pitää mielessä, jos tulee tarve tälläiselle "pikkupöydälle." :)

  VastaaPoista
 3. Meille täytyy kyllä kotiuttaa jostain tuollainen Aitio! Keksin heti ainakin kolme mahdollista sijoituspaikkaa: makuuhuone, vessaa ja keittiö, miksei lastenhuone(et)kin. Mahdollisuus pujottaa kulmasta laturin piuha, hiustenkuivaimen johto, hammasharjan laturin johto tms, on kyllä pelkästään plussaa. :-)

  Kävin katsomassa tuotteen hinnan Iittalan sivuilta. Iittalalle voisi mielestäni antaa palautetta siitä, että tuotteista voisi ottaa vähän enemmän kuvia. Pelkkä edestä otettu kuva ei ole kovin informatiivinen eikä myyvä, vaikka tuote onkin kauniisti muotoiltu. Onneksi tästä Kertun blogista tajusi heti, mitä käyttömahdollisuuksia tuotteella eli Aitio-laatikolla on. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nämä sopivat tosi moneen paikkaan! Onneksi kuvia löytyy nyt paljon blogeista, sillä moni bloggaaja on osallistunut stailaushaasteeseen. Kurkkaa vaikka nämä: http://homevialaura.com/2014/09/17/iittala-aitio-stailaushaaste-13/ ja http://homevialaura.com/2014/09/20/iittala-aitio-stailaushaaste-23/

   Poista
 4. Erinomainen idea! Olenkin miettinyt pääni puhki mistä meille sopivat "yöpöydät", tässä oiva idea ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Aika näppärä ja käytännöllinen ratkaisu :)

   Poista
 5. Kamala muovihökötys. Itse kelpuuttasin sen varastohyllyksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallihyllyltä melkoinen saavutus ;-)

   Poista
  2. Heh, totta! Materiaali on jauhemaalattu teräs, joten luonnossa siinä ei ole hippuakaan muovihökötyksen makua. Olisin toki voinut kertoa materiaalin jo postauksessa, mutta se pääsi unohtumaan.

   Poista
 6. Minulla kyseinen Aitio odottaa pääsyä keittiön seinälle. Koska keittiöni on vaalea, hankin samaisen hyllyn harmaana tuomaan hieman kontrastia muuten vaaleaan värimaailmaan. Tuskin maltan odottaa, että saan hyllyn paikalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Hylly sopii varmasti hyvin keittiöönne :)

   Poista
 7. Oi, näyttääpä tosi kauniilta! Niin hyvä idea käyttää Aitiota yöpöytänä. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...