sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Nörtti vai rehtori? Laseilla piristystä arkilookiin

Syksy on uudistumisen aikaa. Koska blogiviikko on ollut varsin yllättävä, tulee poikkeuksellisesti kaksi yhteistyöpostausta peräkkäin. Kun sain kutsun Muuramen Fenno Optiikkaan sovittelemaan erilaisia silmälaseja, olin vähän hämilläni. Minulla ei ole silmälaseja, mutta myöskään näköäni ole ei tarkastettu pitkään aikaan. Elän kuitenkin siinä uskossa, että olen hyvänäköinen ;) Toiseksi minulla on vahva fiilis siitä, että pyöreisiin kasvoihini eivät silmälasit kovin edustavasti istu. Koska minulla oli kaksi myyttiä  murrettavana, päätin tarttua kutsuun ja lähteä ennakkoluulottomasti sovitushommiin. Ai niin, se kolmas kynnys olivat nämä kuvat; viisi pärstäkuvaa yhdessä postauksessa on vähän liikaa pääasiassa kameran takana viihtyvälle. Mutta koska ennakkoasenteet on tehty rikottaviksi, ei kun matkaan! 

Olisi kiva kuulla mielipiteesi, mitkä laseista sinun mielestäsi sopivat minulle parhaiten? 

1. Hillitty ja hallittu: Furla Lollipop VU4266


2. Luovasti lilassa: Etnia Barcelona La Rochelle BLBR


3. Taitelijaelämää: Jean Reno 1401

4. Rehtorin kansliasta huomenta: Skaga Nikki 9501


5. Räväkkä lady: Etnia Barcelona Agra


Jyväskylän kupeessa, Muuramen kauppakeskuksessa sijaitseva liike on tunnettu loistavasta kehysvalikoimastaan ja palvelustaan. Liikkeestä on tullut minun kantapaikkani, eikä kertaakaan ole tarvinnut pettyä. Tällä kertaa optikko-Niina teki esivalinnan puolestani ja valitsi viidet, keskenään hyvin erilaiset silmälasit sovitettaviksi. Välillä ihan nauratti ja tuntui, että silmälasien avulla muutuin nörtistä sihteeriksi ja rehtorista taiteilijaksi! Ennen kaikkea hoksasin, miten sangoilla voi helposti muuttaa ulkonäköä. Olen täysin koukussa aurinkolaseihin, kirkkaana päivänä ilman niitä en pärjää. Jos sitä kerran osaa ulkona pitää laseja, niin miksi ei sitten sisälläkin. Väittäisin, että lasit ovat ihan tottumiskysymys. Tosin jos näkö vaatii, se ei ole sitäkään, vaan ennen kaikkea terveysasia. Silmälasit ovat myös yhtä hyvä asuste kun tyylikkäät laukut ja kengät; joskus se voi olla se tarvittava piste iin päällä asuun. 

Loppuun vielä loistava tarjous: Kun kerrot olevasi Modernisti Kodikas-blogin lukija, saat Muuramen Fenno Optiikasta toisen linssin veloituksetta 30.9. saakka tehdyistä silmälasikaupoista. Klikkaamalla Facebook-tykkääjäksi, pysyt kartalla uutuuksista ja tarjouksista. 

57 kommenttia:

 1. Nämähän on makuasioita ja riippuu tosiaan ihan siitä, millaista tyyliä itselleen halajaa. Kaikki mallit sopivat sinulle hyvin, mutta numero 3 oli minusta raikkain!
  t. Rillipöllö jo vuodesta -88

  VastaaPoista
 2. Musta nro 3 rillit sopii sulle aivan mahdottoman hyvin!

  VastaaPoista
 3. 3. rillit tosiaan passaa sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä muiden kanssa, kolmoset on parhaat!

  VastaaPoista
 5. Mun silmään kakkonen näytti hyvältä eli luovasti lilassa:) toisaalta myös 3 on hyvä mutta siinä olit vakavampi ! ;) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E! Minulla on sellainen ongelma, että pokka ei pysy yhtään, jos joku kuvaa minua ;D

   Poista
 6. Ykkönen, kolmonen ja nelonen nono, kakkonen ja vitonen bueno ;) Makuasioita... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioita hyvinkin! Siksi onkin hauskaa kuulla mielipiteitä :)

   Poista
 7. Tämä kyllä sattui niin sopivasti, sillä tulin tänne juuri surffailtuani netissä etsimässä omalle kasvonmuodolle sopivia laseja. Minä pidän kovasti tuosta viitosen mallista, väri olisi ehkä vähän liian raflaava arkikäytössä.n

  VastaaPoista
 8. Minä olen sitä mieltä, että lasien valinnassa ei kannata ujostella valitsemalla sitä arjessa turvallista. Näyttävillä laseilla kun piristää minkä tahansa collegeoloasun :) Numero 3 on ehdoton valinta ja varalla numero 5.

  VastaaPoista
 9. Kolmonen ehdottomasti. Hyvän näköiset sun päässä,vaikka itelle en pyöreitä valitsis.
  Hanna

  VastaaPoista
 10. Rehtori nelonen on supersöötti ☺

  VastaaPoista
 11. Kaikki nuo lasit sopivat sinulle, mutta rehtori 4. Eikä ollenkaan ankaran näköinen;)

  VastaaPoista
 12. Mikään ei ole huono, mutta kakkonen on tyylikkäin :)

  VastaaPoista
 13. Tyylikkäitä sankoja. Kolmonen on paras ja kakkoslaseiksi passais luovasti lilat. Oletko edelleen tarkistuksen jälkeen hyvänäköinen?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkistus on vielä edessä. Saan siis hetken elää hyvänäköisen identiteetillä ;D

   Poista
 14. Ääni kolmoselle!

  VastaaPoista
 15. Kakkonen näyttää minun silmään parhaimmalta. Ylöspäin kulmista kohoava kehys kohottaa koko kasvoja ja ilmettä. Ei sillä, että sinulla vielä olisi mitään kohotettavaa, mutta sopii iloiseen hymyysi ja ylöspäin oleviin suunpieliin. Värikin tuo vaaleisiin väreihin kivasti piristystä. Tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Tuo malli jotenkin korostaa sun hymyä, istuu täydellisesti sun kasvojen muotoon ja on leikkisä :)

   Poista
 16. Taiteilijarlämää...

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasta nro 2 sopivat kasvoillesi parhaiten :)

  VastaaPoista
 18. Tämä silmälasikaupan täti syttyi molemmille Etnia Barcelonan kehyksille, eli 2 tai 5. Ehkä 2 ois kuitenkin se paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, sulla onkin kokemusta alasta! Vieläköhän he sinne Muuramen Fenno Optiikkaan kaipaavat extratyöntekijää? :)

   Poista
  2. Terkkuja Niinalle et soittelee jos tarvetta on! ;)

   Poista
 19. Kolmonen superhyvä!

  VastaaPoista
 20. Kakkonen ihanan pirteä ja kolmonen tosi söpö, molemmat hyviä!

  VastaaPoista
 21. Kakkonen ja kolmonen passaavat parhaiten!

  VastaaPoista
 22. Kolmonen noista on mun mielestä paras sinulle mutta pitääpä sanoa myös se, että mun mielestä on kyllä turhamaisuuden huippu jos käyttää laseja vain ulkonäkösyistä. En tajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onko se siis turhamaisempaa kuin silikonirinnat, hiustenpidennykset tai botoxi? :D Minusta laseja voi hyvinkin käyttää myös ulkonäkösyistä, vaikka uskon kyllä että iän myötä viimeistään pitää hankkia ihan terveyssyistäkin. Katsotaan nyt ensin, mitä se näöntarkastus sanoo ;)

   Poista
 23. Sinulla pienet kasvot. Kaikki lasit tulevat mielestäni liikaa ns. poskille. Osa näytti myös liian leveiltä sinulle. Muoti kehyksiä ovat kyllä mutta sirommat sopisivat paremmin piirteisiisi. Rehellinen mielipide.

  Terkuin Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne rehellisestä mielipiteestä :) Ei ole lasien valitseminen helppoa!

   Poista
 24. Sinulle näyttää käyvän lasit kuin lasit
  :-)
  Btw. Mistä on päälläsi oleva paita? hankittu?

  Pääpä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pääpä! Se on itseasiassa mekko ja merkki on Esprit. Täällä se näkyy paremmin: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2014/04/sisustusta-ja-asustusta.html

   Poista
 25. Toiset lasit sopivat sulle parhaiten! ((:

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...